Zmáčkněte ESC pro zavření

Anglický foxhound

Tipy na vše o Anglický foxhound přímo od chovatelů pro chovatele.

Anglický foxhound


Anglický foxhound (anglický foxhaund, English Foxhound) Povaha plemene Foxhound je energický, silný pes, který pro svůj život potřebuje především dostatek pohybu. Nehodí se pr..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Foxhound


Foxhound (anglický honič, anglický foxhound, English Foxhound) Povaha plemene Foxhoundi jsou živí, bezstarostní, přátelští a výjimečně chytří psi. Někdy mohou být umínění a ne..

Americký foxhound


Americký foxhound (Foxhound, fox hound, American Foxhound) Povaha plemene Protože to je lovecký pes zvyklý žít ve smečce, velmi dobře se snese s ostatními psy, ale i lidskými ..

CACIT Dobříš 2014


... Lenka Kordová a Foxhound de Alphaville Bohemia ,figurant Pavel Urban ... Anglický park - neděle 13:00 - Canicross pro děti a juniory (psi je možné si ...

Co chcete vědět o Anglický Foxhound?

Chcete vědět více o Anglický Foxhound? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Anglický Foxhound a podobných témat.

7. ročník Den psa


7. ročník Den psa · Fotogalerie organizátora · Odkazy na fotky účastníků akce · Naplňte misky · Nejbližší akce · Akutní adopce.

Více toho o Anglický foxhound nemáme

Pro další informace o Anglický foxhound zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Anglický foxhound.