Zmáčkněte ESC pro zavření

Australský silky teriér

Tipy na vše o Australský silky teriér přímo od chovatelů pro chovatele.

Australský silky teriér


Australský silky teriér (Australský hedvábný teriér, Australian Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér má všechny znaky větších teriérů. Je to ostražitý hlídač,..

Silky teriér


(Australský silky teriér, Australan Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér je velice milý společník. Nezkazí žádnou zábavu, velice rád si hraje, je přizpůsobivý..

Australský teriér


Australský teriér (Australian Terrier, aussie) Povaha plemene Australský teriér podědil všechny žádoucí vlastnosti teriérů a říká se, že je to „nejkvalitnější křížený teriér"...

Psí pomocníci


Apr 9, 2015 ... ... i další ovčácká plemena (belgičtí nebo bílý švýcarský ovčák), knírači, německý boxer a teriéři (jorkširský či australský silky teriér).

Co chcete vědět o Australský Silky Teriér?

Chcete vědět více o Australský Silky Teriér? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Australský Silky Teriér a podobných témat.

7 důležitých informací o hárání fen


Feb 5, 2020 ... Jak dlouho trvá reprodukční cyklus, při kterém je fena svolnější ✓ k páření? Jak poznáme, že fenka ✓ hárá? Důležité informace pro každého ...

Více toho o Australský silky teriér nemáme

Pro další informace o Australský silky teriér zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Australský silky teriér.