Zmáčkněte ESC pro zavření

Zdravotní péče

Tipy na vše o Zdravotní péče přímo od chovatelů pro chovatele.

Štěně jako nový člen rodiny


Vlastnit štěně je velká zodpovědnost. Před adopcí štěněte je důležité vědět, co očekávat. Od výcviku přes krmení až po socializaci, je toho hodně, co je třeba zvážit. Zde je ..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Basset


Basset (baset) Povaha plemene Tento psí kamarád je vynikajícím a veselým společníkem. Baseti jsou také velice klidní až flegmatičtí psi a ve svém konání jsou trpěliví a vytrv..

Pomeranian


Povaha plemene Pomeranian Pomeraniani jsou typičtí svým přátelským hravým a temperamentním chováním. Milují být v přítomnosti svých majitelů a je známo, že je velmi úzce brání..

Neapolský mastin


Neapolský mastin (Mastino Napoletano, Neapolitan Mastiff ) Povaha plemene   „Mastin, velmi náročný a majestátní rodinný typ psa!" Neapolský mastin je velmi náročné plemeno na ..

Mops


Mops (mopslík) Povaha plemene Velikou předností mopse je jeho nesmírně mírumilovná, přátelská a společenská povaha. Mops je důstojný a inteligentní pes, vyrovnaný, šťastný a p..

Kontinentální buldok


Kontinentální buldok (Continental bulldog) Povaha plemene Kontinentální buldok Plemeno psa Kontinentální buldok je snadno vychovatelné. Může být dobrý rodinný společník. Je ak..

Jezevčík dlouhosrstý


Jezevčík dlouhosrstý (Dachshund, Dackel, Teckel) Povaha plemene Jezevčík je inteligentní, vynalézavé a charakterní plemeno. Není nejposlušnějším psem a dokáže být značně umíně..

Irský jemnosrstý pšeničný teriér


Irský jemnosrstý pšeničný teriér (Irish Soft Coated Wheaten Terrier) Povaha plemene Od ostatních teriérů se Irish Soft Coated Wheaten Terrier odlišuje nejen svým vzhledem, ale..

Bladhaund - Anglický barvář


Bladhaund - Anglický barvář (bloodhound, svatohubertský pes, pes sv. Huberta) Povaha plemene Tito psi se chovají naprosto přátelsky ke všemu živému, milují dospělé lidi stejně..

Bernardýn - Svatobernardský pes


Bernardýn - Svatobernardský pes Povaha plemene Povahu svatobernardského psa (bernardýna) asi nejvýstižněji charakterizuje slovo dobrák. Tito psi se chovají přátelsky a téměř o..

Beauceron


Beauceron (Berger de Beauce, Bauce Shepherd) Povaha plemene Beauceron je odvážný a velmi inteligentní pes. Ochrana rodiny a hlídání pozemku jsou pro něj samozřejmostí. Je ostr..

Beagle Harrier


Beagle Harrier (Bígl harrier) Povaha plemene Beagle Harrier Beagle Harrier je klidný a velmi přátelský k lidem, včetně dětí. Jako honič je velmi učenlivý, šikovný a akční. Zkr..

Co chcete vědět o Zdravotní Péče?

Chcete vědět více o Zdravotní Péče? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Zdravotní Péče a podobných témat.

Tašky pro psy a zdravotní problémy


Feb 9, 2017 ... Péče o kočku ... Tašky pro psy a zdravotní problémy ... Zdravotní problémy občas přepadnou bohužel i pejsky a v takové chvíli není nic ...

Seminář- výživa psů atletů


Vysoká výkonnost a hvězdná kariéra psího atleta však nespočívá jen v jeho výživě a tréninku – do této mozaiky úspěšné přípravy patří i zdravotní péče a ...

Báječné léto pro psy


... poskytují jim alespoň částečné zázemí, komfort a potřebnou zdravotní péči. To vše ze svých vlastních prostředků a z prostředků, které dostanou od dárců.

České e-booky o zdraví pejsků


Jul 18, 2019 ... „Sám autor o vzniku e-booku říká: Kniha je určená chovatelům, kterým není zdravotní stav jejich zvířat lhostejný. Nádorové onemocnění prstů a ...

Psi a kočky ve světě IV - Psi v Albánii


Sep 28, 2016 ... Žije tu sice dost toulavých zvířat bez zdravotní péče a přísunu jídla, nijak bídně ale nevypadají a žádnou zvláštní nevraživost mezi nimi a ...

Bob čeká na svého Anděla


May 16, 2019 ... Nepřišel do péče spolku zrovna v nejlepším výživovém stavu, ... Je to už opravdu starší pán, takže se u něho objevují i zdravotní problémy.

Více toho o zdravotní péče nemáme

Pro další informace o zdravotní péče zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o zdravotní péče.