Zmáčkněte ESC pro zavření

Bílý švýcarský ovčák

Tipy na vše o Bílý švýcarský ovčák přímo od chovatelů pro chovatele.

Bílý švýcarský ovčák


Bílý švýcarský ovčák Povaha plemene Povaha bílého švýcarského ovčáka se bez větších výkyvů odvozuje od ovčáckého plemene jako takového. Tento pes je velice inteligentní a snad..

Americko-kanadský ovčák


Americko-kanadský ovčák (Bílý švýcarský ovčák) Povaha plemene Americko-kanadský ovčák není snadno zaškatulkovatelný. Různí psi mají totiž různou povahu. Jeden je plný energie,..

Útulek Jimlín volá SOS!


Dec 7, 2016 ... Bílý švýcarský ovčák. Evidenční číslo: 6535 Místo nálezu: Libořice Rasa: nejspíše švýcarský ovčák bez PP Věk/pohlaví: duben 2017, ...

Jak jsme se dostali k plemeni chodského psa


Feb 1, 2012 ... Nechtěla jsem znova německého ovčáka, protože jsem už měla děti a proto jsem ... zúžil na dvě plemena, a to bílý švýcarský ovčák a chodský pes.

Co chcete vědět o Bílý švýcarský Ovčák?

Chcete vědět více o Bílý švýcarský Ovčák? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Bílý švýcarský Ovčák a podobných témat.

Do 6.8.2015 musí najít nové domovy


Aug 3, 2015 ... Kříženec ovčáka Mars je mazlivý pes veselé povahy. Miluje vyčesávání, procházky si ... Kříženec - bílý švýcarský ovčák - útulek Dětmarovice.

Psí pomocníci


Apr 9, 2015 ... ... kolie (border, australská i krátkosrstá kolie), německý ovčák, ale i další ovčácká plemena (belgičtí nebo bílý švýcarský ovčák), ...

Jak naučit psa aportovat?


Aug 28, 2018 ... Aportování je ✓ velice oblíbenou aktivitou u každého pejska. Každý chlupáč rád ✓ běhá za hozeným ✓ míčkem či jinou zajímavou hračkou.

Více toho o Bílý švýcarský ovčák nemáme

Pro další informace o Bílý švýcarský ovčák zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Bílý švýcarský ovčák.