Zmáčkněte ESC pro zavření

Šiperka

Tipy na vše o Šiperka přímo od chovatelů pro chovatele.

Šiperka


(Schipperke) Povaha plemene Šiperka (Schipperke) je vynikající hlídač a strážce. Je sebevědomá a dominantní, ale konflikty nevyhledává. Přesto, že je šiperka malý pes, hlídá s..

Šiperka - malý lodník z Belgie


Aug 6, 2017 ... Řadíme je mezi ovčácká plemena. Vzhledem připomínají špice. Jejich typickým znakem je chybějící ocas. Kdysi bývaly šiperky hubiči krys, lovci ...

Co chcete vědět o Šiperka?

Chcete vědět více o Šiperka? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Šiperka a podobných témat.

Jak snáší zimu pejsek z bytu


Jan 12, 2015 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě – Šiperka. Toto plemeno bychom mohli charakterizovat jako velkou osobnost v malém těle.

Psí kvíz


Dec 27, 2011 ... Psí kvíz 1.jaký je nejmenší ovčák ? a) šeltie b)šiperka c)bearded kolie 2.jorkšírský teriér je a) toy b)bojový c)ovčácký 3.jaký druhý druh ...

Mýtus o sněhu a sklovině


Jan 28, 2015 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě – Šiperka. Toto plemeno bychom mohli charakterizovat jako velkou osobnost v malém těle.

Psí hvězdy českého Instagramu


Jul 15, 2019 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě – Šiperka. Toto plemeno bychom mohli charakterizovat jako velkou osobnost v malém těle.

Jak byly činčily téměř vyhubeny


Jun 16, 2017 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě – Šiperka. Toto plemeno bychom mohli charakterizovat jako velkou osobnost v malém těle.

Se psem do kina


Jun 20, 2014 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě – Šiperka. Toto plemeno bychom mohli charakterizovat jako velkou osobnost v malém těle.

Proč psi žerou trávu?


Apr 25, 2016 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě – Šiperka. Toto plemeno bychom mohli charakterizovat jako velkou osobnost v malém těle.

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě – Šiperka. Toto plemeno bychom mohli charakterizovat jako velkou osobnost v malém těle.

Treibball - když pes pase balón


Apr 10, 2017 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě – Šiperka. Toto plemeno bychom mohli charakterizovat jako velkou osobnost v malém těle.

Už jste se psem zkoušeli hoopers?


Mar 11, 2020 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě – Šiperka. Toto plemeno bychom mohli charakterizovat jako velkou osobnost v malém těle.

Pražské psí akce listopadu


Nov 15, 2019 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě – Šiperka. Toto plemeno bychom mohli charakterizovat jako velkou osobnost v malém těle.

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě – Šiperka. Toto plemeno bychom mohli charakterizovat jako velkou osobnost v malém těle.

Kočičí problémy s kožichem


Jun 2, 2017 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě – Šiperka. Toto plemeno bychom mohli charakterizovat jako velkou osobnost v malém těle.

Více toho o Šiperka nemáme

Pro další informace o Šiperka zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Šiperka.