Zmáčkněte ESC pro zavření

Japonský špic

Tipy na vše o Japonský špic přímo od chovatelů pro chovatele.

Japonský špic


Japonský špic (Nihon Supittsu) Povaha plemene Japonský špic je inteligentní, učenlivý a chápavý pes, výborně se hodí pro psí agility a sporty, protože se rád předvádí. Je veli..

Tosa Inu


(Japonská doga, Japanese Fighting Dog) Povaha plemene Tosa inu je velice sebevědomý, vyrovnaný, inteligentní a klidný pes. Málokterá situace jej vyvede z míry. Nekompromisně s..

Hokkaido Ken


Hokkaido Ken (Ainu-ken) Povaha plemene Hokkaido ken je pes s pozoruhodnou vytrvalostí, je důstojný, vyrovnaný, věrný a oddaný. Je možné chovat ho jako obranáře i pro hon, je v..

Americká akita


Americká akita (Velký japonský pes) Povaha plemene Akita je velice přátelský pes, oddaný a ostražitý. Celkem snadno se přizpůsobí a občas vás až překvapí obdivuhodnou intelige..

Akita Inu


Akita Inu (Akita-inu, akita-ken) Povaha plemene Akita inu je mimořádně věrný pes. Jsou zdokumentovány případy, kdy i deset let po smrti svého pána Akita chodil čekat na nádraž..

Tajemství psích tlapek


Jan 8, 2020 ... S vysvětlením přišel už v roce 2013 japonský vědec Hiroyoshi Ninomiya ... chlupáčů současnosti je Pan Úžasný – špic patřící Paris Hiltonové.

Co chcete vědět o Japonský špic?

Chcete vědět více o Japonský špic? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Japonský špic a podobných témat.

I kočky mají své drogy


Jul 21, 2017 ... ... potřebami je ale najdete, třeba pod názvem “japonský catnip”. ... chlupáčů současnosti je Pan Úžasný – špic patřící Paris Hiltonové.

Psí historie II: Hačikó


Jun 20, 2016 ... Natočily se o jeho životě i dva filmy, jeden japonský Věrný pes Čiko a ... u nás patří jezevčík, čivava, jorkšírský teriér nebo špic.

Slavní psi


Mar 27, 2015 ... Symbolem oddanosti pro mě je japonský pes Hačikó, který každý den doprovázel ... u nás patří jezevčík, čivava, jorkšírský teriér nebo špic.

Dlouhá srst psům v létě vyhovuje


Apr 27, 2019 ... Jinak bychom také mohli napáchat víc škody než užitku a kožich poškodit. S tím by vám měl umět pomoci chovatel, veterinář nebo pracovník ...

Chovat psa doma, nebo venku?


Oct 23, 2019 ... Jestli s námi pes bydlí doma, budeme mu muset dopřát dostatek procházek a vyžití. Jinak by se také mohlo stát, že v naší nepřítomnosti nám ...

Rozhovor: Jak adoptovat pejska z útulku?


May 3, 2019 ... Přemýšlíte nad adoptováním psíka ✓ z útulku? Víte, jak správně postupovat ✓ při adopci? V rozhovoru s ředitelkou psího útulku ✓ Dogpoint ...

Více toho o Japonský špic nemáme

Pro další informace o Japonský špic zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Japonský špic.