Zmáčkněte ESC pro zavření

Tibetská doga

Tipy na vše o Tibetská doga přímo od chovatelů pro chovatele.

Tibetská doga


Povaha plemene Tibetská doga má mírnější povahu. Je oddaná svému pánovi. Svoji radost z návratu svých majitelů domů po delší nepřítomnosti projevuje až příliš nadšeně. Tibetsk..

Šarplaninec - Šarplaninský ovčák


Povaha plemene Šarplaninec je ostražitý pes, energický, zodpovědný, samostatný, výborný hlídač, oddaný jen svému pánovi a jeho rodině. Je čistotný a má výbornou paměť. Šarplan..

Appenzellský salašnický pes


Appenzellský salašnický pes (Appenzeller Sennenhund) Povaha plemene Appenzellský salašnický pes je skvělý hlídač, a proto je celkem nedůvěřivý k cizím lidem. Pokud vás nezná, ..

Anglický buldok


Anglický buldok (English Bulldog) Povaha plemene Šlechtěním se podařilo bojovníka změnit v kamarádské, mírumilovné až apatické zvíře. Anglický buldok je přátelský, trochu tvrd..

Hrdý kliďas - Německá doga


Jan 8, 2014 ... Tibetská doga se posléze dostávala k dalším národům, které ji používaly k lovu velkých zvířat a ve válkách. Postupem času se dogy křížily s ...

Co chcete vědět o Tibetská Doga?

Chcete vědět více o Tibetská Doga? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Tibetská Doga a podobných témat.

Brit Premium Cat v akci!


Apr 28, 2014 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Tibetská doga. Tito majestátní psi s dlouhou historií na první pohled budí respekt.

Když kočka přinese myš


Dec 9, 2014 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Tibetská doga. Tito majestátní psi s dlouhou historií na první pohled budí respekt.

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... Tím nejvyšším psem je Německá doga Gibson z USA. ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Tibetská doga.

Tajemství kočičích vousů


Apr 21, 2017 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Tibetská doga. Tito majestátní psi s dlouhou historií na první pohled budí respekt.

Psí dárcovství krve


Nov 4, 2019 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Tibetská doga. Tito majestátní psi s dlouhou historií na první pohled budí respekt.

Jak se z vlků stali psi


Oct 14, 2019 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Tibetská doga. Tito majestátní psi s dlouhou historií na první pohled budí respekt.

Jak oslavit Velikonoce s kočkou


Apr 9, 2020 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Tibetská doga. Tito majestátní psi s dlouhou historií na první pohled budí respekt.

Tajemství psích tlapek


Jan 8, 2020 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Tibetská doga. Tito majestátní psi s dlouhou historií na první pohled budí respekt.

Více toho o Tibetská doga nemáme

Pro další informace o Tibetská doga zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Tibetská doga.