Zmáčkněte ESC pro zavření

Kudrnatý retrívr

Tipy na vše o Kudrnatý retrívr přímo od chovatelů pro chovatele.

Kudrnatý retrívr


Kudrnatý retrívr (Curly coated retrívr) Povaha plemene Tento přátelský pes je dostatečně inteligentní, aby přesně pochopil, co je po něm žádáno, a většinou to beze zbytku spln..

Psí česání


Oct 27, 2017 ... Ať už má pes srst dlouhou nebo krátkou, hrubou nebo kudrnatou, ... jako britská krátkosrstá kočka tak dokáže být i labradorský retrívr.

Milujete vodu? A jak je na tom váš pes?


Jun 11, 2015 ... Společně se slídiči a retrívry se jedná o lovecká plemena, ... americký a irský vodní španěl - středně velcí psi s kudrnatou srstí opět ...

Co chcete vědět o Kudrnatý Retrívr?

Chcete vědět více o Kudrnatý Retrívr? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Kudrnatý Retrívr a podobných témat.

Vyčesávání psích chlupů


Mar 17, 2015 ... ... s hedvábnou srstí – např. jorkšírský teriér; kudrnatí – např. pudl ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Labradorský retrívr.

Den s Do psí miskou a MVDr.Štouračem


11-11:30 zahájení akce s Do psí miskou, představení členů týmu Do psí misky, ukázka produktů, povídání; 11:30 - 12:30 Fyzioterapie pro zdraví psa i s ukázkou ...

Více toho o Kudrnatý retrívr nemáme

Pro další informace o Kudrnatý retrívr zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Kudrnatý retrívr.