Zmáčkněte ESC pro zavření

Pece o psa v lete

Tipy na vše o Pece o psa v lete přímo od chovatelů pro chovatele.

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Holandský pinč


Holandský pinč (Hollandse Smoushond) Povaha plemene Holandský pinč je velmi veselé a hravé plemeno povahou podobné teriérům. Je velmi aktivní a snadno se učí. Velmi dobře vyc..

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Vestfálský jezevčíkovitý honič


Povaha plemene Vestfálský jezevčíkovitý honič se vyznačuje živou a veselou povahou. Je to plemeno vyrovnané, sebejisté a během práce prokazuje velkou odvahu a výdrž. Doma je k..

Vendéeský hrubosrstý baset


Povaha plemene Vendéeský hrubosrstý baset patří mezi nenáročné psy. Jedná se o velice živého, aktivního, rychlého a pohyblivého lovce s dobrým hlasem, přesto je i společenský..

Velskorgi - Pembroke


Povaha plemene Tato mimořádně velká psí osobnost budí často rozporuplné pocity. Někteří lidé považují jeho vzhled za komický, jiní obdivují velškorgiho, který je oblíbencem a..

Trpasličí pinč


Povaha plemene Trpasličí pinč je pes, který je svou velikostí přímo ideální do města a do bytu. Je malý, milý a přítulný. Navíc je skvělý hlídač a jeho štěkot rozhodně předčí ..

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Šiperka


(Schipperke) Povaha plemene Šiperka (Schipperke) je vynikající hlídač a strážce. Je sebevědomá a dominantní, ale konflikty nevyhledává. Přesto, že je šiperka malý pes, hlídá s..

Šarpej - Shar-Pei


Šarpej - Shar-Pei (Chinese Fighting Dog) Povaha plemene Šarpej (Shar-Pei) je chytrý, nezávislý, hrdý, samostatný ale přítulný, hodný a chytrý pes. K majiteli se nepřivazuje. J..

Sussex španěl


Povaha plemene Sussex španěl je přítulný, veselý a uštěkaný pes, aktivní a neúnavný pracant, který je vždy ve střehu. Bývá mazaný a trochu svéhlavý, někdy žárlivý. Sussex špan..

Stafordširský bullteriér


(Staffordshire Bull Terrier) Povaha plemene Stafordšírský bullterier je velmi statečný, nebojácný a houževnatý pes. Je spolehlivý a velice milý společník. Musíme vyvrátit zako..

Skotský jelení pes


(Deerhound) Povaha plemene V tomto pejskovi najdete opravdu velice věrného a oddaného přítele. Skotský jelení pes je věrný jednomu pánovi. Je velice klidný, mírný a snášenlivý..

Puli


Povaha plemene Puli je velmi činorodý a temperamentní pes. Je také mimořádně učenlivý, velmi přizpůsobivý a dobře snáší výcvik. Je schopný naučit se žít i v městském bytě a mi..

Pudl trpasličí


Povaha plemene Pudl trpasličí stejně jako ostatní velikostní typy je velmi živý a energický. Má rád pohyb, a proto velice rád chodí na procházky, běhá a hraje si. Trpasličí pu..

Pudl toy


(toy pudl) Povaha plemene Navzdory malé postavě si toy udržel svoji živelnost, spontánnost, temperament a sílu, kterou oplývají větší příslušníci plemene. Svoji vitalitu a ene..

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Portugalský ovčák


(Cao de Serra de Aires)   Povaha plemene Portugalský ovčák je milý, přátelský a komunikativní pes. Vyznačuje se mírně nezávislou povahou, velkou aktivitou a chutí do práce. Sv..

Peruánský naháč


(Perro sin pelo del Peru, orchidejový pes Inků) Povaha plemene Peruánský naháč je ušlechtilý, hrdý pes, který je naprosto oddaný svému pánovi. Přestože je poměrně klidný a ště..

Patterdale teriér


Povaha plemene Patterdale teriér je živý a bystrý pes, který se nerad podřizuje. Ke svým majitelům je však velmi milý a má rád děti, s nimiž je schopen navázat pěkný vztah. K ..

Parson Russel Teriér


Povaha plemene Parson Russel Terrier je velice živý, aktivní a neúnavný pes. Celý den srší energií, za vším běhá, zajímá se, co se kde děje. Pokud nemá s čím si hrát, najde si..

Papillon - Trpasličí kontinentální španěl


(Motýlek, můra, phaléne) Povaha plemene Papillon neboli malý kontinentální španěl je ideální společenský pes, který je velice vázán na své pány. Má živou, zvídavou povahu a je..

Norwich teriér


(norvičský teriér, Norwich terrier) Povaha plemene „Norvičský teriér je pes, který vyžene svému pánovi chmury z hlavy." Norvičský teriér je veselý a živý pes. Je přátelský a o..

Norský buhund


(Norsk Buhund, anglicky Norwegian Buhund) „Buhund je ostražitý ochránce domova i stáda!" Norsky znamená slovo BU kůlnu nebo chlév a to napovídá k jaké práci se plemeno používa..

Německý špic vlčí


(German Spitz - Keeshound, Deutscher spitz - Wolfspitz, Chien Loup) „Vlk v rouše plyšáka!" Německý vlčí špic je malý, ale přesto pracovitý společník. Svou pozorností a tempera..

Péče o psa v letním období


Jun 4, 2019 ... V podstatě se jedná o neinfekční zánět měkkých tkání a nervů v oblasti bederní páteře a ocasu. Majitelé psů se s ním setkávají nejčastěji v létě ...

Co chcete vědět o Pece O Psa V Lete?

Chcete vědět více o Pece O Psa V Lete? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pece O Psa V Lete a podobných témat.

Dlouhá srst psům v létě vyhovuje


Apr 27, 2019 ... Sekce: Péče o zdraví psa. V létě ze sebe odhazujeme jeden svršek za druhým. Zvlášť pak v posledních letech, kdy i u nás teploty šplhají až ...

Proč nestříhat v létě srst psa?


U psa může dojít k přehřátí, na které může dokonce zemřít. ... Stříháním srsti psovi v létě rozhodně nepomůžete, naopak!péče o psapes.

Kam se psem v Praze


Mar 3, 2021 ... Načerpejte inspiraci kam vyrazit s pejskem na procházky v Praze. ... Přírodní rezervace o rozloze 170 ha na Praze 5.

Uchovávání krmiva v létě a na cestách


Aug 26, 2015 ... Obzvláště teď v létě, kdy je větší riziko, že by v dlouho otevřeném ... Kdyby existovalo nějaké desatero péče o psa, určitě by sem patřily ...

Mushing - sport pro celý rok


Sep 29, 2015 ... Navíc péče o smečku psů dá také pořádně zabrat, i když spousta mých přátel, ... i když chuť tahat v sobě mají, a tak asi zůstanu v létě u ...

Jaké náhubky používat?


Sep 20, 2014 ... Sekce: Výcvik a výchova psa / kočky, Potřeby a pomůcky pro psy ... Nemluvě o tom, že pes se v těsném náhubku/ohlávce nemůže olíznout nebo si ...

Uchovávání krmiva v létě a na cestách


Aug 26, 2015 ... V letních vedrech se musí skladovat granule obzvlášť pečlivě (ideálně by se měly uchovávat v teplotách do 25 stupňů Celsia), tedy v chladnějších ...

Když psa svědí tlapky


Jan 15, 2018 ... Ať už jde o psychický problém, alergii, kvasinky nebo jiný problém, ... mu je raději i v létě po koupání, aby se mu tlapky nezapařily.

Dlouhá srst psům v létě vyhovuje


Apr 27, 2019 ... V létě ze sebe odhazujeme jeden svršek za druhým. ... Proto je důležité nezanedbávat péči o ni. ... Jak na psa a dítě v jedné domácnosti.

Dlouhá srst psům v létě vyhovuje


Apr 27, 2019 ... V létě ze sebe odhazujeme jeden svršek za druhým. ... Proto je důležité nezanedbávat péči o ni. ... Proč stále podceňujeme zavodnění psa.

Když se narodí mrtvá štěňata


Aug 2, 2021 ... Sekce: Péče o zdraví psa. „Krytí proběhlo normálně, v březosti fenka žádné problémy neměla. Narodilo se osm štěňat, ale dvě z nich byla ...

Dlouhá srst psům v létě vyhovuje


Apr 27, 2019 ... Možná, že jste o ní tedy ještě ani neslyšeli. Překážky jsou koncipovány s minimálními nároky na pohybový aparát psa i psovoda. Hodí se tak i pro ...

Více toho o pece o psa v lete nemáme

Pro další informace o pece o psa v lete zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o pece o psa v lete.