Zmáčkněte ESC pro zavření

Malý hladkosrstý pinč

Tipy na vše o Malý hladkosrstý pinč přímo od chovatelů pro chovatele.

Malý hladkosrstý pinč


Malý hladkosrstý pinč (německý pinč, trpasličí pinčk, srnčí ratlík) Povaha plemene Nenechte se zmást jeho velikostí! V malém tělíčku se skrývá velké srdce a velká osobnost. Tr..

Trpasličí pinč


Povaha plemene Trpasličí pinč je pes, který je svou velikostí přímo ideální do města a do bytu. Je malý, milý a přítulný. Navíc je skvělý hlídač a jeho štěkot rozhodně předčí ..

Německý pinč


Německý pinč (Deutscher Pinscher, German Pinscher, Standardní pinč) Povaha plemene Je to velmi pohyblivý a energický pes. Jeho charakter obsahuje především hravost a veselost...

Jezevčík hladkosrstý


Jezevčík hladkosrstý (jezevčík krátkosrstý, Dachshund Kurzhaar) Povaha plemene Hladkosrstý jezevčík je odvážný, dominantní, svéhlavý. Je také mazaný, ostražitý, vynalézavý, ži..

Co chcete vědět o Malý Hladkosrstý Pinč?

Chcete vědět více o Malý Hladkosrstý Pinč? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Malý Hladkosrstý Pinč a podobných témat.

Proč jsou psí plemena tak rozmanitá?


Aug 12, 2020 ... 2) Pinčové, knírači a molossové – pochází z Anglie, ... Portréty oblíbených mini plemen doma i ve světě: Malý hladkosrstý pinč.

Králičí řeč těla


Apr 23, 2019 ... Portréty oblíbených mini plemen doma i ve světě: Malý hladkosrstý pinč. Máte rádi miniplemena? Pak vás jistě zaujme tento psík malý vzrůstem ...

Pitbul ne!


Jun 18, 2014 ... Portréty oblíbených mini plemen doma i ve světě: Malý hladkosrstý pinč. Máte rádi miniplemena? Pak vás jistě zaujme tento psík malý vzrůstem ...

Vsaďte na tarbíka


Dec 5, 2014 ... Drobný hlodavec, jako je tarbík, se bez obtíží vejde i do malého ... Portréty oblíbených mini plemen doma i ve světě: Malý hladkosrstý pinč.

Jak připravit venkovní kočku na zimu


Nov 23, 2017 ... Portréty oblíbených mini plemen doma i ve světě: Malý hladkosrstý pinč. Máte rádi miniplemena? Pak vás jistě zaujme tento psík malý vzrůstem ...

Pišťucha kazašská - kouzelný zajíc


Jan 12, 2018 ... ... plyšového medvídka je oblíbeným malým plemenem u nás i ve světě. ... oblíbených mini plemen doma i ve světě: Malý hladkosrstý pinč.

Jak vybrat ty správné pamlsky pro psa


Jul 3, 2019 ... Třeba měkké pochoutky se hodí pro štěňata, psí seniory nebo malá ... Portréty oblíbených mini plemen doma i ve světě: Malý hladkosrstý pinč.

Zimní psí sporty - jde to i bez sněhu


Jan 27, 2020 ... ... plyšového medvídka je oblíbeným malým plemenem u nás i ve světě. ... oblíbených mini plemen doma i ve světě: Malý hladkosrstý pinč.

Jak rozumět obsahu živin


Dec 1, 2014 ... Portréty oblíbených mini plemen doma i ve světě: Malý hladkosrstý pinč. Máte rádi miniplemena? Pak vás jistě zaujme tento psík malý vzrůstem ...

Více toho o Malý hladkosrstý pinč nemáme

Pro další informace o Malý hladkosrstý pinč zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Malý hladkosrstý pinč.