Zmáčkněte ESC pro zavření

Foxteriér hladkosrstý

Tipy na vše o Foxteriér hladkosrstý přímo od chovatelů pro chovatele.

Foxteriér hladkosrstý


Foxteriér hladkosrstý (Fox Terrier Smooth) Povaha plemene Hladkosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí, ostražití psi. Mezi jejich další vlastnost patří tvrd..

Český strakatý pes


Český strakatý pes (Horákův laboratorní pes) Povaha a charakter Český strakatý pes je příjemný, nenáročný a skromný společník, který je přizpůsobivý a zvykne si jak na početně..

10 psích plemen citlivých na chlad


Dec 28, 2016 ... Čivava · Čínský chocholatý pes · Greyhound · Italský chrtík · Trpasličí pinč · Krysí teriér · Saluki · Toy Foxteriér.

Co chcete vědět o Foxteriér?

Chcete vědět více o Foxteriér? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Foxteriér a podobných témat.

Jak běhat se psem?


Jun 17, 2015 ... Se svým psem ještě neběháte, ale chtěli byste začít? A přemýšlíte, jak na to, aby vás to oba bavilo a přežili jste to ve zdraví?

Kdyby byl pes špatný lovec


Jul 14, 2014 ... Zahrádky už ožily a všechen ten rybíz, jahody, ředkvičky a spousty dalších dobrot lákají nejen nás, ale i naše psy.

Více toho o Foxteriér hladkosrstý nemáme

Pro další informace o Foxteriér hladkosrstý zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Foxteriér hladkosrstý.