Zmáčkněte ESC pro zavření

Německý špic malý

Tipy na vše o Německý špic malý přímo od chovatelů pro chovatele.

Německý špic malý


Německý špic malý (Deutscher spitz - Kleinspitz, German Spitz - Miniature Spitz) „Živý plyšák, který se o Vás postará a bude Vaším milým společníkem." Německý špic malý je vel..

Německý špic vlčí


(German Spitz - Keeshound, Deutscher spitz - Wolfspitz, Chien Loup) „Vlk v rouše plyšáka!" Německý vlčí špic je malý, ale přesto pracovitý společník. Svou pozorností a tempera..

Německý špic velký


(angl.: German Spitz - Giant Spitz; něm.: Deutscher spitz - Grossspitz) „Německý špic velký je hlídač s velkým duchem a malým tělem." Německý špic velký je velmi veselý a odda..

Německý špic trpasličí


(German Spitz - Pomeranian, Deutscher spitz - Zwerspitz) „Malý pes, velký svým duchem." Německý špic trpasličí je velmi veselý a oddaný pes. protože je velmi učenlivý a oddaný..

Německý špic střední


Německý špic střední (angl.: German Spitz - Medium size Spitz; něm.: Deutscher spitz - Mittelspitz) „Německý špic střední, prostřední ze svých tří bratří." Německý špic středn..

Německý pinč


Německý pinč (Deutscher Pinscher, German Pinscher, Standardní pinč) Povaha plemene Je to velmi pohyblivý a energický pes. Jeho charakter obsahuje především hravost a veselost...

Japonský špic


Japonský špic (Nihon Supittsu) Povaha plemene Japonský špic je inteligentní, učenlivý a chápavý pes, výborně se hodí pro psí agility a sporty, protože se rád předvádí. Je veli..

Jagdteriér - Německý lovecký teriér


Jagdteriér - Německý lovecký teriér (Deutscher Jagdterrier) Povaha plemene Německý lovecký teriér je odvážný a pracovitý pes, je velmi vitální, vytrvalý, aktivní a temperament..

Jezevčík hladkosrstý


Jezevčík hladkosrstý (jezevčík krátkosrstý, Dachshund Kurzhaar) Povaha plemene Hladkosrstý jezevčík je odvážný, dominantní, svéhlavý. Je také mazaný, ostražitý, vynalézavý, ži..

Italský volpino


Italský volpino (florentský volpino, Volpino Italiano, Cane de Quirinale, Volpino di Firenze) Povaha plemene Italský volpino je stejně jako ostatní špicové výborný hlídač. Pok..

10 nejoblíbenějších malých psích plemen


Nov 6, 2017 ... Na rozdíl od čivavy nebo jezevčíka jeho srst potřebuje poměrně hodně péče. Německý špic trpasličí. Tito špicové jsou poměrně snadno vychovatelní ...

Co chcete vědět o Německý špic Malý?

Chcete vědět více o Německý špic Malý? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Německý špic Malý a podobných témat.

Malý pán, šikovný pes


Apr 22, 2015 ... Malý pán, šikovný pes. Dnes bych se s vámi ráda podělila o krátkou úvahu na ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic.

Mýtus o schodech


Oct 22, 2014 ... Zeptala jsem se odborníka, jaká skutečná rizika pro psa malého vzrůstu z chůze ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic.

Mýtus o schodech


Oct 22, 2014 ... Zeptala jsem se odborníka, jaká skutečná rizika pro psa malého vzrůstu z chůze ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic.

Junior agility


Apr 27, 2015 ... Pokud by se malí psovod chtěl již účastnit závodů, tak bude zařazen buď do ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic.

Mýty a fakta o kočkách


Jan 18, 2017 ... Připravila jsem pro vás malý kvíz, kde si můžete své znalosti prověřit. ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic.

Jak léčit psincový kašel?


Sep 29, 2021 ... Jitrocelový sirup je malý zázrak a poskytuje zvířeti okamžitou úlevu od kašle ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic.

Cuy morče - obr mezi morčaty


Nov 29, 2016 ... ... který se vám neztratí v náručí? Tento malý obr je pak možná právě to, co… ... Nespleťte si ho ale s německým trpasličím špicem!

Jak jsem přišla k Lejdynce


Feb 9, 2012 ... Ale špiců trpasličích je docela málo a co jsme našli inzeráty, ... že si musím tedy jednoho vybrat, tak jsem si vybrala toho menšího.

Kočky a psi na našich zahradách


Jul 20, 2016 ... Sdílíme informace nejenom o psech, ale také o dalších mazlíčcích, radosti a zábavě, kterou nám naši malí i velcí kamarádi každodenně přináší ...

Více toho o Německý špic malý nemáme

Pro další informace o Německý špic malý zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Německý špic malý.