Zmáčkněte ESC pro zavření

Zdraví

Tipy na vše o Zdraví přímo od chovatelů pro chovatele.

Víte, jak se vyrábí psí granule?


Pokud jste hrdým majitelem čtyřnohého kamaráda, či jeho pořízení teprve plánujete, nejspíš je pro vás zásadní otázka správné výživy. Výběr je dnes opravdu široký, avšak nejča..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Jak postavit boudu pro psa


Když máte psa, je důležité mu zajistit vhodné a pohodlné místo k pobytu. K dispozici jsou různé možnosti, ale jednou z nejlepších je postavení boudy pro psa. V tomto článku s..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Československý vlčák a rizika jeho chovu


Uvažujete nad koupí vlčáka? Zde se dozvíte, jestli je plemeno vhodné pro vás a jaké je jeho potencionální využití. Vzhled  Československý vlčák je větší než psi, kteří se řad..

Jak pes ovlivňuje lidské zdraví


Nov 3, 2017 ... K lepšímu psychickému i fyzickému zdraví nám pomáhá už samotná přítomnost našich mazlíčků. Pojďme se podívat jak.

České e-booky o zdraví pejsků


České e-booky, které vám prozradí více o zdraví psů. 18.7.2019. S občasnými zdravotními problémy se potýkáme nejen my lidé, ale i naši pejsci.

Co chcete vědět o Zdraví?

Chcete vědět více o Zdraví? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Zdraví a podobných témat.

Den pro zdraví psa & jeho člověka


Přijďte se pobavit a třeba i trochu poučit, co můžete udělat pro zdraví svého pejska i svoje ♥. Na programu bude např.: Jak správně a zdravě krmit psa ...

Psí sporty - Pozor na zdraví!


May 17, 2016 ... Špatně vybraný sport totiž může psa stát to nejcennější, tedy zdraví. Plemena můžeme vybírat z celého psího světa, více či méně vhodná k ...

Štěňata a agility - zdraví


Jul 26, 2015 ... Štěňata a agility - zdraví · Růstové chrupavky · Štěňata do půl roku · Štěňata mezi 6 - 14 měsíci · Po čtrnácti měsících · Studie na psech · Závěr.

Jak nakopnout (nejen) psí imunitu


Mar 23, 2020 ... Jak vám často opakuji, dobrá imunita = zdravá střeva. ... Pokud jsou zpracovány správným způsobem, zlepšují dokonce zdraví trávicího ústrojí ...

Jak udržet zdravého stárnoucího psa


Mar 4, 2016 ... MONITORUJTE JEHO ZDRAVÍ. U startšího pejska doporučujeme pravidelné půlroční kontroly u veterináře. Pravidelné návštěvy veterináře. Doporučujeme ...

Cvičení se psem. Jaká je zdravá míra?


Feb 21, 2019 ... Jaká je ale zdravá míra cvičení se psem? ... Říká se, že abyste udrželi psa aktivního a zdravého, měli byste mu věnovat ... Zdraví a strava.

Více toho o zdraví nemáme

Pro další informace o zdraví zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o zdraví.