Zmáčkněte ESC pro zavření

Pudl střední

Tipy na vše o Pudl střední přímo od chovatelů pro chovatele.

Pudl střední


Povaha plemene Pudl střední je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný i pro cvičení psích spor..

Knírač střední


Knírač střední Povaha plemene Střední knírač je pes velmi živý, temperamentní a nebojácný. Vyniká značnou inteligencí a lze ho výborně vycvičit. Je také výborným sportovcem. ..

Pudlpointr


(Pudelpointer) Povaha plemene Pudlpointr je vyrovnaný a klidný pes, který má své reakce pod kontrolou. Je nebojácný, ale není agresivní. Je poměrně dobře ovladatelný a má pevn..

Pudl velký (královský)


Pudl velký (královský) Povaha plemene Pudl královský je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný..

Pudl trpasličí


Povaha plemene Pudl trpasličí stejně jako ostatní velikostní typy je velmi živý a energický. Má rád pohyb, a proto velice rád chodí na procházky, běhá a hraje si. Trpasličí pu..

Pudl - Caniche


Povaha plemene Pudl je v současnosti velmi oblíbené plemeno. Je známý svou inteligencí a učenlivostí, proto je vhodný i pro začínající chovatele. Jeho výcvik zpravidla není ná..

Holandský ovčácký pudl


Holandský ovčácký pudl (Schapendoes) Povaha plemene Holandský ovčácký pudl byl původně určen k hlídání a zároveň to byl pes honácký. Jeho základními rysy jsou ostražitost, hra..

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Německý ohař drátosrstý


Německý ohař drátosrstý (Německý hrubosrstý ohař, German Wirehaired Pointer, Deutsch Drahthaar ) „Ohař je lovec tělem i duší, zvláště lehce si uloví naše srdce!" Němečtí ohaři..

Kudrnatý retrívr


Kudrnatý retrívr (Curly coated retrívr) Povaha plemene Tento přátelský pes je dostatečně inteligentní, aby přesně pochopil, co je po něm žádáno, a většinou to beze zbytku spln..

Irský vodní španěl


Irský vodní španěl (Irish Water Spaniel)   Povaha plemene Irský vodní španěl je klasický lovecký pes, kvůli svým vlastnostem využívaný zejména pro lov vodní zvěře. Má výborný ..

Holandský tulipánový pes


Holandský tulipánový pes (Hollandse Tulphond, Dutch Tulphond, Markiesje) Povaha plemene Holandský tulipánový pes neboli markýzáček je velmi společenský, milý a přítulný pes ch..

Barbet


Barbet Povaha plemene Povaha barbeta postrádá jakoukoliv komplikovanost - tito psi jsou živí, veselí, přátelští a poměrně snadno poddajní. Mezi důležité povahové vlastnosti ba..

Pudl - nadšený společník


Mar 23, 2014 ... „Nutno ale vzít v potaz, že povaha je z části daná geneticky a velkou měrou psa formuje jeho majitel. Střední pudl je velmi sportovní, ale i ...

Co chcete vědět o Pudl Střední?

Chcete vědět více o Pudl Střední? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pudl Střední a podobných témat.

Pořízení psa přes inzerát


Dec 28, 2017 ... toy pudl. Často lidé ze zahraničí pořizují i trpasličí plemena, jako je yorkšírský teriér. Nakupovat na internetu je dnes naprosto běžná věc, ...

Jaká jsou nejchytřejší plemena psů?


Jan 31, 2016 ... Australský honák je krátkosrstý pes střední velikosti původem z Austrálie. ... Nicméně už v 19. století byl pudl nejoblíbenější psí plemeno.

Když máte psa epileptika


Sep 29, 2016 ... ... pudl, kokršpaněl, bígl, kolie nebo jezevčík jí trpí častěji. ... živý a hravý společník je nejstarším psím plemenem ve střední Evropě.

Psí plemena vhodná pro seniory


Feb 17, 2020 ... Nejedná se o žádného psího sportovce, tudíž senioři nemusí mít strach, že je pejsek utahá na vodítku. Pudl. I přesto, že éra popularity tohoto ...

Proč jsou psí plemena tak rozmanitá?


Aug 12, 2020 ... ... český horský pes, pražský krysařík, pudl vícebarevný a další. ... Čím se takoví psi liší od těch středních či menších?

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Pohlaví Vašeho nového pejska hraje při ✓ rozhodování také velkou roli. Fena nebo pes mohou mít totiž odlišné povahy i potřebu péče.

Více toho o Pudl střední nemáme

Pro další informace o Pudl střední zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Pudl střední.