Zmáčkněte ESC pro zavření

Rhodéský ridgeback

Tipy na vše o Rhodéský ridgeback přímo od chovatelů pro chovatele.

Rhodéský ridgeback


Povaha plemene Povaha tohoto velkého psa je velmi přátelská. Potřebuje mít stálý kontakt s člověkem, ale je nutné jej pevně a důsledně vychovávat, ne však tvrdě. K cizím lidem..

Jaká plemena dnes frčí?


Apr 6, 2015 ... Mezi oblíbená velká plemena posledních let určitě patří „lví pes“ aneb Rhodéský ridgeback, do středních pak bezpochyby Labradorský retrívr, ...

Co ohrožuje psa v zimě?


Na omrzliny nejsou náchylné jen partie jako tlapky, ale i uši, zejména u psů jako Rhodéský ridgeback. Omrzají také konce ocasu, zejména ty kupírované.

Co chcete vědět o Rhodéský Ridgeback?

Chcete vědět více o Rhodéský Ridgeback? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Rhodéský Ridgeback a podobných témat.

Jak řešit omrzliny psích tlapek?


Místa na těle psa, která trpí nejvíce omrzlinami jsou: uši; tlapky; konec ocasu. Psi plemene Rhodéský ridgeback trpí na omrzliny uší velmi často. Někteří ...

můj pes a já - Život psa


Na omrzliny nejsou náchylné jen partie jako tlapky, ale i uši, zejména u psů jako Rhodéský ridgeback, konce ocasu, zejména ty kupírované.

Více toho o Rhodéský ridgeback nemáme

Pro další informace o Rhodéský ridgeback zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Rhodéský ridgeback.