Zmáčkněte ESC pro zavření

Tráva

Tipy na vše o Tráva přímo od chovatelů pro chovatele.

Co dělat když pejsek zvrací


Jsou různé důvody, proč pes zvrací. Může to být jen jednorázové zvracení, psům se může udělat špatně, stejně jako lidem. Nebo to může být dlouhodobější problém, kdy má pes pr..

Norský ptačí pes


(Norwegian Lundehund, Norsk Lundehund) Povaha plemene „Norský lundehund je bývalý lovec ptáků. Dnes loví naše srdce." Norský lundehund je veselý, živý pes. Má rád pohyb a je v..

Norský losí pes šedý


( Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Grahund, Dyrehund) „Norský vlk, který je na straně člověčí." Norské národní plemeno, norský losí pes šedý, je velmi pracovitý pes. Má svoj..

Norský losí pes černý


(Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Norsk Elghund Sort) „Seveřan s jižním temperamentem." Norský losí pes černý je velmi pracovité plemeno. Ke své rodině je velmi pevně připou..

Norský buhund


(Norsk Buhund, anglicky Norwegian Buhund) „Buhund je ostražitý ochránce domova i stáda!" Norsky znamená slovo BU kůlnu nebo chlév a to napovídá k jaké práci se plemeno používa..

Německý ohař drátosrstý


Německý ohař drátosrstý (Německý hrubosrstý ohař, German Wirehaired Pointer, Deutsch Drahthaar ) „Ohař je lovec tělem i duší, zvláště lehce si uloví naše srdce!" Němečtí ohaři..

Irský vlkodav


Irský vlkodav (Irish Wolfhound, Irský pes, Velký pes z Irska) Povaha plemene Irský vlkodav je od přírody přátelský a milý pes, který dobře vychází s lidmi i s ostatními psy. P..

Bernardýn - Svatobernardský pes


Bernardýn - Svatobernardský pes Povaha plemene Povahu svatobernardského psa (bernardýna) asi nejvýstižněji charakterizuje slovo dobrák. Tito psi se chovají přátelsky a téměř o..

Argentinská doga


Argentinská doga (Argentinský mastif, Dogo Argentino, Argentinian Mastiff) Povaha plemene Argentinská doga je ztělesněním toho, pro co byla vyšlechtěna - strážce a ochránce. J..

Afghánský chrt


Afghánský chrt (afgánský chrt, Afghan Hound) Povaha plemene Důstojný, vznešený, hrdý, majestátní a nezávislý. Tak by se dala charakterizovat typická povaha afghánského chrta. ..

Chvalnovská pohodička XV.


Nebude-li pršet, bude to tráva suchá. Rozhodčí: tradiční stálá dvojka posledních několika Chvalnovských pohodiček: Tonda Grygar & Tomík Glabazňa

Co chcete vědět o Tráva?

Chcete vědět více o Tráva? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Tráva a podobných témat.

Kočky trávu potřebují


Jul 14, 2017 ... Kočičí tráva. Pro čistě domácí kočky je nezbytností. Při péči o svůj kožíšek kočky tráví většinu bdělého času, a tak není divu, ...

Letní jumpiáda


Povrch: tráva. Rozhodčí: Petra Haspeklová. Program: 8:15 – 8:40 prezentace pro štěňata; 8:45 zahájení a začátek běhání. tuneliáda I. a tuneliáda II.

II. Fly FACTOR


Povrch: tráva. Rozhodčí: Petr Rybář (CZ). Přihlášky a platby: Pro členy KAČR: 320 Kč 1. pes jednoho psovoda; 270 Kč 2. a další pes jednoho psovoda.

Jumpingy v Boršicích


povrch: tráva uzávěrka: 1. 5. 2018 nebo do naplnění kapacity 60 týmů velikost parkuru bude 20x30m. program: jumping začátečníci I (S, M, L) ...

Bláznivý TUNEL CUP 2017


Povrch: tráva. Časomiera: elektronická. Rozhodca: Jana Poláková. Max.počet tímov: 60. Štartovné: 10€ 1.pes, 8€ 2. a ďalší pes

Intenzivka s Nikol Hanacikovou


Povrch: tráva. Cena: 1.200,- (víkend - 1.tým – pes + psovod) 600,- (jen sobota, nebo jen neděle – 1.tým – pes + psovod). Počet účastníků je omezen.

Trojzkoušky Last Minute


Děčín - Huntířov - Trojzkoušky „Last minute“. Datum: 06. 09. 2014. Terén: tráva. Uvnitř: Ne Třídy: Zkoušky agility. Rozhodčí: Boháčová, Alice (CZ).

Obedience s Kristýnou Jäger


Povrch: tráva. Cena: 800 Kč za 1 tým (v ceně jsou oba bloky, NElze se přihlásit pouze na dopolední nebo odpolední blok). Náplň dle přání cvičících - vhodné ...

Nejdecký trojskok


zázemí: povrch tráva, elektronická časomíra. rozhodčí: Alice Boháčová. startovné: 350,- první pes, člen KAČR, zahraniční účastníci; 300,- druhý a další pes, ...

Podzimní Psí hrátky


- 2.11.2014. oficiální závody agility. Místo: FK Nové Sady, Olomouc Povrch: kvalitní umělá tráva. Časomíra: elektronická. Rozhodčí: Mgr. Jiřina ...

Jumpingy v Boršicích


povrch: tráva uzávěrka: 1. 5. 2018 nebo do naplnění kapacity 60 týmů velikost parkuru bude 20x30m. program: jumping začátečníci I (S, M, L) ...

Čarodějnické tlapky


Datum konání : 29.4.2017 (sobota) Místo konání : fotbalové hřiště Sedlec u Mikulova, GPS: 48.7775419444444, 16.6954219444444. Povrch : tráva

O zmrzlý čumák - agility hry


Datum konání akce: 30.10.2016. Místo konání: Sportovní areál Olympia, Stará Břeclav Povrch: Tráva Rozhodčí: Dušan Buček Uzávěrka přihlášek & plateb: 26.10.

Intenzivka s Anetou Grygarovou


Povrch: tráva. Počet účastníků: 14 týmu max. Poplatek: pro členy ZKO Smržovka: 480,- Kč 1. pes za den. 380,- Kč 2. pes stejného psovoda za den.

Jak oslavit Velikonoce s kočkou


Apr 9, 2020 ... K jaru i Velikonocům bezesporu patří svěží zelená tráva. Spousta domácností velikonoční osení sází. Pokud se vám tato tradice zatím vyhnula ...

ACANA SIRIUS Cup 2015


Sirius team Opatovice nad Labem. místo konání: cvičiště agility u MP Sirius, Pardubická 345, Opatovice nad Labem. rozhodčí: Pavol Vakonič (SK). terén: tráva.

Dogdancingové postupové zkoušky


Povrch: umělá tráva multifunkčního hřiště, plocha 13 x 20 m, rozhodčí budou posuzovat z kratší strany. Rozhodčí: Vanda Gregorová a Petra Malá

Birthday Cup 2023


Závody se budou konat 11.3.2023 od 12:00 hodin. Místo konání: Louka, Vítkov (okres Opava) Povrch: tráva/louka. Překážky: tunely, skočky, kužely. Startovné: ...

Více toho o tráva nemáme

Pro další informace o tráva zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o tráva.