Zmáčkněte ESC pro zavření

Skotský teriér

Tipy na vše o Skotský teriér přímo od chovatelů pro chovatele.

Skotský teriér


(Scottish terrier) Povaha plemene Skotský teriér je milý, čilý a odolný pes. Má mnoho energie a dostatek sil. Může žít nejen na vesnicích, ale i ve městech. Je to velmi sebevě..

West Highland White teriér


(westík) Povaha plemene West highland white teriér je živý, extrovertní a sebevědomý pes. Hned tak jej něco nepřekvapí. Velmi věří ve své schopnosti, je odvážný, neohrožený a ..

Norfolský teriér


Norfolský teriér (Norfolk Terrier) „Tento teriér si vás získá svým pohledem!" Norfolský teriér je velmi dobrý společník. Neustále se zdržuje v přítomnosti lidí, není rád osamo..

Foxteriér hladkosrstý


Foxteriér hladkosrstý (Fox Terrier Smooth) Povaha plemene Hladkosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí, ostražití psi. Mezi jejich další vlastnost patří tvrd..

Český teriér


Český teriér Povaha plemene Český teriér je veselý pes s milou povahou. Je velmi oddaný svému páníčkovi, ke svému okolí se však může chovat rezervovaně a není příliš vstřícný ..

Americký pitbulteriér


Americký pitbulteriér (Pitbul, American Pit Bull Terrier) Povaha plemene Americký pitbulteriér je mírumilovný k lidem a zcela oddaný své rodině. Dokáže ji bránit i za cenu ztr..

Trimování – víte, jak na to?


Aug 21, 2016 ... ... norwičský teriér, ohaři, Parson Russell teriér, sealyham teriér, skotský teriér, velšteriér, west highland white teriér.

Co chcete vědět o Skotský Teriér?

Chcete vědět více o Skotský Teriér? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Skotský Teriér a podobných témat.

Jaká psí plemena odolávají nemocem?


Apr 30, 2018 ... Každý majitel psa musí mít na paměti, že i psa dennodenně mohou napadat mnohé viry či bakterie, které mu chtějí způsobit vážné onemocnění.

Více toho o Skotský teriér nemáme

Pro další informace o Skotský teriér zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Skotský teriér.