Zmáčkněte ESC pro zavření

Tibetsk

Tipy na vše o Tibetsk přímo od chovatelů pro chovatele.

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Tibetský španěl


Povaha plemene Tibetský španěl je milý, citlivý, veselý a inteligentní pes. Říká se, že je to "velký pes v malém". Umí být velmi klidný, soustředěný a důstojný. Má ale také vl..

Tibetská doga


Povaha plemene Tibetská doga má mírnější povahu. Je oddaná svému pánovi. Svoji radost z návratu svých majitelů domů po delší nepřítomnosti projevuje až příliš nadšeně. Tibetsk..

Ši-tzu


(Shih-tzu) Povaha plemene Shih-tzu je velmi inteligentní a aktivní pes. Hodí se i do malého bytu, je nenáročný na prostor. Ke svému majiteli se chová přítulně a přátelsky. Své..

Šarplaninec - Šarplaninský ovčák


Povaha plemene Šarplaninec je ostražitý pes, energický, zodpovědný, samostatný, výborný hlídač, oddaný jen svému pánovi a jeho rodině. Je čistotný a má výbornou paměť. Šarplan..

Středoasijský pastevecký pes


(Central Asian Shepherd) Povaha plemene Středoasijský pastevecký pes je velmi vyrovnaný a klidný společník. Je nenáročný, snese rozdílné klimatické podmínky, jako je horko, ne..

Rotvajler


(Rottweiler) Povaha plemene Rotvajler je velice inteligentní pes. Je poslušný, lehce ovladatelný. Dokáže přijímat velice různorodé úkoly a jeho využití je přes policejní a arm..

Rafeiro do Alentejo


(Portuguesse Watchdog) Povaha plemene Rafeiro do Alentejo je sebejistý a důvěryhodný hlídací pes, zvláště pozorný v noci. Je velmi statečný. Je fixován na vlastní rodinu, na s..

Kuvasz


Kuvasz Povaha plemene Kuvasz je inteligentní a vyrovnaný pes. Je upřímný, věrný a zároveň také hrdý. Svým majitelům je oddaným společníkem. Ostražitě hlídá a brání rodinu, dům..

Japonský čin


Japonský čin (Japan chin, japončík) Povaha plemene Japan chin je přítulný a veselý pes s nekomplikovanou povahou. Je rád ve středu pozornosti a velmi si cení přítomnosti svého..

Entlebušský salašnický pes


Entlebušský salašnický pes Povaha plemene Entlebušský salašnický pes je přeborníkem v množství vynikajících psích vlastností. Je to přátelský společník a ochranář svého pána, ..

Appenzellský salašnický pes


Appenzellský salašnický pes (Appenzeller Sennenhund) Povaha plemene Appenzellský salašnický pes je skvělý hlídač, a proto je celkem nedůvěřivý k cizím lidem. Pokud vás nezná, ..

Anglický mastif


Anglický mastif (English Mastiff) Povaha plemene Ne nadarmo se o mastifovi říká, že je to obr s něžným srdcem. Přestože byl používán hlavně pro boj, jeho „parketa" je spíš hlí..

Anglický buldok


Anglický buldok (English Bulldog) Povaha plemene Šlechtěním se podařilo bojovníka změnit v kamarádské, mírumilovné až apatické zvíře. Anglický buldok je přátelský, trochu tvrd..

Více toho o Tibetsk nemáme

Pro další informace o Tibetsk zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Tibetsk.