Zmáčkněte ESC pro zavření

Mini čivava krátkosrstá

Tipy na vše o Mini čivava krátkosrstá přímo od chovatelů pro chovatele.

Čivava - Chihuahua


Čivava - Chihuahua (Chihuahua) Povaha plemene Obranářská a odvážná povaha čivav, neubírá nic na jejich roztomilosti a přítulnosti. Dokáží být agresivní a neukázněné, ale při d..

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... ... krátkosrstá čivava Smarty z Floridy, který je zas nejkratší - je jen ... Mini plemena psů mají specifické nároky na výživu i celkovou péči.

Co chcete vědět o Mini čivava Krátkosrstá?

Chcete vědět více o Mini čivava Krátkosrstá? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Mini čivava Krátkosrstá a podobných témat.

Čivava - minipes s maxisrdcem


Feb 17, 2014 ... Byla to krátkosrstá fenka, čokoládově hnědá s pálením, od chovatelky z USA. První dlouhosrstou čivavu pak dovezli z Německa manželé Serbusovi ...

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... ... krátkosrstá čivava Smarty z Floridy, který je zas nejkratší - je jen 15,6 cm dlouhý. Nejvyšší skok. Tento rekord drží fena chrta greyhounda ...

Vyčesávání psích chlupů


Mar 17, 2015 ... ... krátkosrstá plemena; jednořadé hřebeny – nejčastěji s kovovými ... Když se řekne mini pes, většině z nás hned vyvstane na mysli právě čivava.

Kočka na vodítku: Jdeme na procházku


May 10, 2021 ... Malí psi ve světě: Pět oblíbených mini plemen v zahraničí ... Mezi nejoblíbenější malá psí plemena u nás patří jezevčík, čivava, jorkšírský teriér ...

Více toho o mini čivava krátkosrstá nemáme

Pro další informace o mini čivava krátkosrstá zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o mini čivava krátkosrstá.