Zmáčkněte ESC pro zavření

Bígl

Tipy na vše o Bígl přímo od chovatelů pro chovatele.

Bígl - Beagle


Bígl - Beagle Povaha plemene Bígl (Beagle) je milý, přátelský a samostatný pes. Není agresivní a ani příliš temperamentní. Bígl je kamarádský, bystrý a nenáročný pes. Miluje s..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Parson Russel Teriér


Povaha plemene Parson Russel Terrier je velice živý, aktivní a neúnavný pes. Celý den srší energií, za vším běhá, zajímá se, co se kde děje. Pokud nemá s čím si hrát, najde si..

Foxteriér hladkosrstý


Foxteriér hladkosrstý (Fox Terrier Smooth) Povaha plemene Hladkosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí, ostražití psi. Mezi jejich další vlastnost patří tvrd..

Beagle Harrier


Beagle Harrier (Bígl harrier) Povaha plemene Beagle Harrier Beagle Harrier je klidný a velmi přátelský k lidem, včetně dětí. Jako honič je velmi učenlivý, šikovný a akční. Zkr..

Bígl - učenlivý rošťák


Feb 5, 2014 ... Bígl je takový „malý velký“ sportovec, miluje pohyb. Celá staletí byl šlechtěn jako pes lovecký, a zůstal jím dodnes. I když už není na hony ...

Bígl na inzerát


Mar 15, 2011 ... Když se řekne bígl, lidi si představí středně velkého pěkně vybarveného psa s dlouhýma sametovýma ušima, bílým bříškem a tlapkami, ...

Co chcete vědět o Bígl?

Chcete vědět více o Bígl? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Bígl a podobných témat.

Bígl - Brit s francouzskými kořeny


Sep 12, 2016 ... Bígl je lovecký pes cvičený pro lov zajíců ... Vznik samotného plemene bígl je datován přibližně do období 14. století. Již od 13.

Rodinná legenda o dobytí Křivoklátu


Mar 18, 2011 ... My, to byl táta, máma, malý Honzík a náš první rodinný pes – bígl Irek. V polovině kopce jsme zastavili, protože se na nás z pokladny ...

Nejčastější voříšci


Apr 30, 2014 ... ... pitbul (4 %), jack russel teriér (3,3 %), bígl (2,9 %), retrívr (2,9 %), bernský salašnický pes (2,5 %) a kokršpaněl (6 %).

Když máte psa epileptika


Sep 29, 2016 ... Dědičnost epilepsie není ještě zcela prozkoumaná, nicméně některá plemena jako německý ovčák, pudl, kokršpaněl, bígl, kolie nebo jezevčík jí ...

Jak komunikovat s hluchým psem?


Nov 6, 2015 ... Patří sem třeba dalmatini, akita-inu, americký stafordšírský teriér, bígl, border kolie, boxer nebo bulteriér.

Proč pes žere výkaly?


Bígl Čenda zůstal sám opuštěný u domu, nemáte pro něj místo?Hledá se domov osmiletému bíglovi, který zůstal sám.. Marley, pes z vlaku hledá domov!

Se psem do Řecka? Žádný problém!


Bígl Čenda zůstal sám opuštěný u domu, nemáte pro něj místo?Hledá se domov osmiletému bíglovi, který zůstal sám.. Dogsie rozdává radost psům už dva roky!

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Pohlaví Vašeho nového pejska hraje při ✓ rozhodování také velkou roli. Fena nebo pes mohou mít totiž odlišné povahy i potřebu péče.

Může žít velký pes v bytě?


Opuštěný bígl Čenda našel domov během jednoho dne!Smolař bígl Čenda už nehledá domov... Co dát psovi v zimě do boudy?Jak správně vybrat podestýlku do psí ...

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Pohlaví Vašeho nového pejska hraje při ✓ rozhodování také velkou roli. Fena nebo pes mohou mít totiž odlišné povahy i potřebu péče.

Psí aplikace pro trénink i zábavu


Feb 15, 2017 ... Přehrává zvuky, se kterými se můžete setkat na ulici, jako jsou sirény, detektory kouře, zvuky letadla, plačícího dítěte a podobně. Pejska tak ...

Více toho o bígl nemáme

Pro další informace o bígl zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o bígl.