Zmáčkněte ESC pro zavření

Kočka

Tipy na vše o Kočka přímo od chovatelů pro chovatele.

West Highland White teriér


(westík) Povaha plemene West highland white teriér je živý, extrovertní a sebevědomý pes. Hned tak jej něco nepřekvapí. Velmi věří ve své schopnosti, je odvážný, neohrožený a ..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Tibetský španěl


Povaha plemene Tibetský španěl je milý, citlivý, veselý a inteligentní pes. Říká se, že je to "velký pes v malém". Umí být velmi klidný, soustředěný a důstojný. Má ale také vl..

Thajský ridgeback


(Thailand Ridgeback)   Povaha plemene Thajský ridgeback je velmi inteligentní, aktivní a milé plemeno. Má velmi rád pohyb. Pozorně sleduje své okolí, proto je dobrým hlídačem...

Rhodéský ridgeback


Povaha plemene Povaha tohoto velkého psa je velmi přátelská. Potřebuje mít stálý kontakt s člověkem, ale je nutné jej pevně a důsledně vychovávat, ne však tvrdě. K cizím lidem..

Rakouský krátkosrstý pinč


(Austrian Shorthaired Pinscher) Povaha plemene Rakouský krátkosrstý pinč je velice živý a pohyblivý pes, přátelský, odvážný a inteligentní, tvrdý sám k sobě. Tento pes velice ..

Plavý bretaňský baset


(Basset Fauve de Bretagne)   Povaha plemene Plavý bretaňský baset je především vášnivý lovec, dnes je ale chován i jako velmi příjemný a kamarádský společník. Má vyváženou, ne..

Opičí pinč


Povaha plemene Opičí pinč je živý, přátelský a chytrý pes. Chová se velmi přítulně a rád se mazlí. Je bezvýhradně věrný svému pánovi a členům rodiny. Je také ostražitý a děje-..

Kerry Blue Teriér


Kerry Blue Teriér Povaha plemene Kerry blue teriér je veselý, temperamentní, přítulný pes s kouzelným a přitažlivým zevnějškem, ale je i velmi pozorný. Má velmi rychlé reakce...

Kanárská doga


Kanárská doga (Perro do Presa Canario, Dogo Canario) Povaha plemene Perro de Presa Canario - kanárská doga - je tvrdý, silný, vážný pes, který přesně naplňuje představu o dobr..

Jezevčík trpasličí


Jezevčík trpasličí Trpasličího jezevčíka vlastní Zuzana Paroubková Povaha plemene Jezevčík je sebevědomý a svérázný pejsek, ale nesmíme opomenout jeho chytrost a vynalézavost...

Hovavart


Hovavart (Hovawart) Povaha plemene Dobromyslný, vyrovnaný, veselý, hravý, tvrdý sám k sobě, svéhlavý, klidný, inteligentní, věrný, přítulný, ostražitý, ochranitelský a pozorný..

Havanský psík


Havanský psík (Havaneser, Bichon Havanais) Povaha plemene Havanský psík je velmi veselý, přítulný, laskavý, přívětivý, hravý, inteligentní, učenlivý, poslušný, hravý, mírný, m..

Hannoverský barvář


Hannoverský barvář (Hannover´scher Schweisshund) Povaha plemene Hannoverský barvář je velmi přátelský pes, je klidný, mírný a vyrovnaný. Při lovu se však stává posedlým, houže..

Grónský pes


Grónský pes (Grönlandshund) Povaha plemene Grónský pes je samostatný, inteligentní, vyrovnaný, dominantní, tvrdý sám k sobě, svéhlavý, nesmírně energický a temperamentní. Nesn..

Foxteriér hladkosrstý


Foxteriér hladkosrstý (Fox Terrier Smooth) Povaha plemene Hladkosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí, ostražití psi. Mezi jejich další vlastnost patří tvrd..

Foxteriér drsnosrstý


Foxteriér drsnosrstý (foxteriér hrubosrstý, Fox Terrier Wire) Povaha plemene Hrubosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí a ostražití psi. Jsou tvrdohlaví, kd..

Flanderský bouvier


Flanderský bouvier Povaha plemene Flanderský bouvier je velmi věrný pes a lpí na své rodině. Jsou ostražití a neúplatní, proto jim můžete bez problémů přenechat hlídaní domu i..

Field španěl


Field španěl Povaha plemene Toto plemeno je mírné, přítulné a inteligentní. Venku je field španěl temperamentní a hravý pes. Doma se však chová zpravidla klidně. Má vynikající..

Australský teriér


Australský teriér (Australian Terrier, aussie) Povaha plemene Australský teriér podědil všechny žádoucí vlastnosti teriérů a říká se, že je to „nejkvalitnější křížený teriér"...

Americký bezsrstý teriér


Americký bezsrstý teriér Povaha plemene Americký bezsrstý teriér je velice intelientní, živé a bystré plemeno. Je společenský a rád se podílí na jakékoli činnosti svého pána. ..

Co chcete vědět o Kočka?

Chcete vědět více o Kočka? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Kočka a podobných témat.

Když kočky škrábou


Jul 31, 2021 ... Kočka má zatahovací drápy proto, že když loví musí našlapovat tiše na polštářcích tlapek a pak rychle zaútočit drápky pro zachycení a ...

Když vám kočka nechce pít


Feb 24, 2017 ... Když vám kočka nechce pít. Kočky jsou známé svou malou chutí k pití. To ale neznamená, že pravidelný a hlavně dostatečný příjem tekutin není ...

Lykoi - kočka vlkodlak


Jul 19, 2019 ... Lykoi je nové kočičí plemeno připomínající svým vzhledem vlkodlaka. Pod děsivou maskou se ale skrývá inteligentní přátelská kočka se psí povahou ...

Proč kočky vrtí ocasem


Jun 11, 2018 ... Pokud svou kočku znáte, jistě už máte nějakou představu o tom, jak při konkrétních náladách kočka svůj ocas používá. Nehybně položený nebo volně ...

Když pes a kočka pomáhají


Mar 31, 2015 ... Když pes a kočka pomáhají. Po úvodní části hodiny, ve které se děti s pejskem přivítají, zkusí ho přivolat a podat mu z ruky pamlsek, ...

Kočičí porod od začátku do konce


Jun 21, 2019 ... Kočka obvykle rodí 2-5 koťat. ... Kotě po porodu dostává z plodového obalu kočka. ... Když jsou koťata na světě, kočka sežere placenty.

Kočka na vodítku: Jak na to?


Apr 11, 2021 ... Postroj by neměl být moc volný, aby v něm kočka neměla velké množství prostoru na nevyžádaný pohyb, ani moc upnutý.

Kočka na vodítku: Jak na to?


Apr 18, 2021 ... Kočka na vodítku: Jak na to? ... Kočky milují pobyt na čerstvém vzduchu. Alespoň většina z nich. Ne všechny však mají možnost užít si volnost v ...

Více toho o kočka nemáme

Pro další informace o kočka zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o kočka.