Zmáčkněte ESC pro zavření

Maďarský chrt

Tipy na vše o Maďarský chrt přímo od chovatelů pro chovatele.

Maďarský chrt


Maďarský chrt (Magyar Agar) Povaha plemene Pokud mluvíme o chrtech, není snad ani nutné zdůrazňovat, že jde o psy rychlé a vytrvalé. O maďarských chrtech to nelze neříct, jde ..

Co chcete vědět o Maďarský Chrt?

Chcete vědět více o Maďarský Chrt? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Maďarský Chrt a podobných témat.

“Psí pláže” v Chorvatsku


Jul 12, 2019 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Maďarský ohař. Maďarský ohař neboli vizsla pochází, jak název plemene naznačuje, z Maďarska, ...

Proč jsou psí plemena tak rozmanitá?


Aug 12, 2020 ... 10) Chrti – psi patřící do této skupiny jsou především neuvěřitelně rychlí, ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Maďarský ohař.

10 psích plemen citlivých na chlad


Dec 28, 2016 ... Jedná se o chrty původem z Persie. Beduíni lovili s cvičenými sokoly kořist, kterou sokol nejprve srazil k zemi a saluka je pak dostihla a ...

Mýtus o schodech


Oct 22, 2014 ... Už několikrát jsem se setkala s tvrzením, že chůze ze schodů může být pro štěňata, a pro malá plemena i v dospělosti, nezdravá.

Více toho o Maďarský chrt nemáme

Pro další informace o Maďarský chrt zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Maďarský chrt.