Zmáčkněte ESC pro zavření

Psi ve filmu

Tipy na vše o Psi ve filmu přímo od chovatelů pro chovatele.

Kolie dlouhosrstá


Kolie dlouhosrstá Povaha plemene Je to krásný, působivý a elegantní pes mírné a přátelské povahy. Je neuvěřitelně inteligentní a aktivní. Miluje život v kruhu rodiny, výborně ..

Slavní psi


Mar 27, 2015 ... I ve filmu „Beethoven“, který se dočkal celkem pěti dílů, původního bernardýna Chrise vystřídali dva další psí herci.

Film BÍLÝ BŮH v českých kinech


Feb 5, 2015 ... Psi ve filmu byly kdysi nejlepší přátelé člověka, ale ten je zradil a postavil se proti nim, proto musí sami začít bojovat a svá práva.

Co chcete vědět o Psi Ve Filmu?

Chcete vědět více o Psi Ve Filmu? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psi Ve Filmu a podobných témat.

Slavné kočky


Apr 14, 2015 ... Na druhou stranu kočky psi určitě převálcují co do zastoupení v rolích vedlejších. A tak i ve filmu funguje jakási zvířecí rovnováha mezi ...

Psi slavných osobností


Dec 29, 2021 ... ... s nímž si hvězda němého filmu zahrála ve své prvotině ‚‚Psí život''. Z tohoto filmu je také hláška ‚‚Život je pes, ale žít je psina.

Kočky v zahraničních pohádkách


Jan 22, 2020 ... Jednu z hlavních rolí měla kočka ve filmu Neuvěřitelná cesta, ... Někteří psi jsou ve vodě jako doma, jiní na druhou stranu nemůžou vodu ...

Kočky v zahraničních pohádkách


Jan 22, 2020 ... Jednu z hlavních rolí měla kočka ve filmu Neuvěřitelná cesta, kdy se perská kočka Sisi, spolu se zlatým ... Psi a kočky ve světě I: Řecko.

Psi slavných osobností


Dec 29, 2021 ... Jací jsou další pejsci slavných osobností jako Johnnyho Deppa nebo Marka Zuckerberga? ‚‚Lidé odcházejí a přicházejí, psi jsou věční, ...

Kočky v zahraničních pohádkách


Jan 22, 2020 ... Jednu z hlavních rolí měla kočka ve filmu Neuvěřitelná cesta, kdy se perská ... Jak se o psí tlapky starat tak, abychom podobným potížím.

Kočky v zahraničních pohádkách


Jan 22, 2020 ... Jednu z hlavních rolí měla kočka ve filmu Neuvěřitelná cesta, kdy se perská kočka Sisi, ... Psí bázlivost k lidem a jak ji překonat.

Kočky v zahraničních pohádkách


Jan 22, 2020 ... Jednu z hlavních rolí měla kočka ve filmu Neuvěřitelná cesta, ... V jednom z minulých článků (“Jako psi a kočky”) jsem se zaměřila na otázku ...

Psí historie IV.: Bobbie


Aug 24, 2016 ... Psi v našem životě hrají přeci důležitou roli, tak se pojďme podívat, ... Bydlel se svou rodinou ve městě Silverton v Oregonu.

Kočky v zahraničních pohádkách


Jan 22, 2020 ... Jednu z hlavních rolí měla kočka ve filmu Neuvěřitelná cesta, kdy se perská ... Speciálně vycvičení psi umí detekovat onemocnění COVID-19.

Kočky v zahraničních pohádkách


Jan 22, 2020 ... Jednu z hlavních rolí měla kočka ve filmu Neuvěřitelná cesta, ... Že psi svou přítomností zvedají lidem náladu, je dávno prokázané.

Kočky v zahraničních pohádkách


Jan 22, 2020 ... Jednu z hlavních rolí měla kočka ve filmu Neuvěřitelná cesta, ... Že existují psí restaurace, salony a lázně, je už dnes celkem běžná věc.

Péče o potkana - koupat, či nekoupat?


Oct 29, 2018 ... ... ve kterém se potkan mydlí ve sprchovém koutě mýdlem. Toto virální video trochu připomínalo scény z animovaného filmu Stuart Little.

Psí historie IV.: Bobbie


Aug 24, 2016 ... Dokonce si sám sebe roku 1924 zahrál v němém filmu The Call of the ... Někteří psi jsou ve vodě jako doma, jiní na druhou stranu nemůžou ...

Kočky v zahraničních pohádkách


Jan 22, 2020 ... Jednu z hlavních rolí měla kočka ve filmu Neuvěřitelná cesta, ... Psi si podzim vychutnávají, ať už se válí v listí nebo v blátě.

Se psem do kina


Jun 20, 2014 ... Nechci totiž ostatním znepříjemňovat prožitek z filmu mokrými ... Pokud si se psem ve společnosti nejste jistí, naučte ho povel místo.

Anděl na čtyřech tlapkách


Nov 30, 2015 ... Je to příběh téměř jako vystřižený z amerického filmu s ... necelými třemi lety tehdy dvouletou psí pomocnici, labradorku Odettu, věděla, ...

Se psem do kina


Jun 20, 2014 ... Nechci totiž ostatním znepříjemňovat prožitek z filmu mokrými šmouhami ... Někteří psi jsou ve vodě jako doma, jiní na druhou stranu nemůžou ...

Kočky v zahraničních pohádkách


Jan 22, 2020 ... Jednu z hlavních rolí měla kočka ve filmu Neuvěřitelná cesta, ... Psí chlupáče mnohem častěji potkáte už i na běžkařských trasách.

Více toho o psi ve filmu nemáme

Pro další informace o psi ve filmu zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psi ve filmu.