Zmáčkněte ESC pro zavření

Psi a silvestr

Tipy na vše o Psi a silvestr přímo od chovatelů pro chovatele.

Co chcete vědět o Psi A Silvestr?

Chcete vědět více o Psi A Silvestr? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psi A Silvestr a podobných témat.

A zase ty petardy!


Dec 21, 2022 ... S Vánoci však přichází i advent, Silvestr a oslavy nadcházejícího Nového roku. ... Zvířata... nejen psi, kočky a koně, ale i krávy, prasata, ...

Silvestr - noční můra mazlíčků?


Proč je silvestrovská oslava náporem na psí psychiku? 23.12.2018. Bujaré oslavy, které jsou součástí každoročního loučení se s koncem roku a vítání roku ...

Kdy psi potřebují doplňky stravy?


Oct 30, 2017 ... Ulehčíte jim tak třeba silvestr nebo návštěvu veterináře (tomuto se více věnuji v článku Jak pomoci psovi od stresu či bázlivosti). Jestliže ...

Psi před objektivem


Jul 11, 2014 ... Zjevně jsem se modlila špatně, protože sotva se naši psi seznámili ... Silvestr je pro většinu psů i koček více či méně stresujícím svátkem.

Jak přežít Silvestra s mazlíky


Dec 30, 2016 ... Ať už máte doma kočku nebo psa, Silvestr pro vás asi není tím nejpohodovějším svátkem ... Taky jsou vaši psí chlupáči ze sněhu celí nadšení?

Máte doma psa, nebo vlka?


May 26, 2014 ... Vše se točilo kolem uzavřené dřevěné bedýnky s nějakou psí baštou. ... Silvestr je pro většinu psů i koček více či méně stresujícím svátkem.

Jak vyzrát na petardy


Dec 31, 2017 ... Silvestr rozhodně nepatří u mazlíků mezi ty nejoblíbenější svátky. ... Psí pozornost můžete od petard zkusit odvézt třeba oblíbenou hrou ...

Pražské psí akce listopadu


Nov 15, 2019 ... ... i nemocí z člověka na zvíře nebo také, jak v klidu přežít Silvestr. ... Přednášky se budou týkat různých témat, od psí aromaterapie, ...

Jak psi dokážou vyčmuchat rakovinu


Feb 10, 2020 ... Věděli jste, že psi dokáží diagnostikovat rakovinu v jejím ... Silvestr rozhodně nepatří u mazlíků mezi ty nejoblíbenější svátky.

Psí tábory


Aug 26, 2019 ... Psí tábory. Léto se pomalu chýlí ke konci. ... Psí tábory pro děti ... Silvestr je pro většinu psů i koček více či méně stresujícím svátkem.

Kukur Tihar: Nepálské oslavy psa


Oct 30, 2018 ... V hinduistické mytologii zaujímají psi zvláštní a velmi důležité místo. ... Silvestr je pro většinu psů i koček více či méně stresujícím ...

Proč psi žerou trávu?


Apr 25, 2016 ... Proč psi mají vůbec takovou zálibu v zelené trávě? ... Silvestr je pro většinu psů i koček více či méně stresujícím svátkem.

Treibball - když pes pase balón


Apr 10, 2017 ... ... a proto se v něm mohou najít i ne zrovna “namakaní” psi. ... Silvestr je pro většinu psů i koček více či méně stresujícím svátkem.

Jak slyší kočky a psi?


Mar 23, 2016 ... A kočky dokonce slyší ještě lépe než psi. ... Silvestr je pro většinu psů i koček více či méně stresujícím svátkem.

Proč psi vyjí?


Sep 2, 2019 ... Zajímalo vás někdy, v jakých situacích psi vyjí a proč to vůbec dělají? ... Silvestr je pro většinu psů i koček více či méně stresujícím ...

Psi slavných osobností


Dec 29, 2021 ... Právě psí věrnost je to, co nás k těmto čtyřnohým chlupáčům poutá nejvíc. ... Silvestr je pro většinu psů i koček více či méně stresujícím ...

Psi v Praze jenom na vodítku


Oct 5, 2015 ... Silvestr je pro většinu psů i koček více či méně stresujícím svátkem. Všude plno hluku a záblesků, které je děsí. Jak jim přežití téhle noci ...

Mazlení s kočkami může i léčit


Aug 27, 2016 ... Mojí osobní zkušeností je, že jak psi, tak kočky se dokáží do ... Silvestr je pro většinu psů i koček více či méně stresujícím svátkem.

Psi slavných osobností


Dec 29, 2021 ... Silvestr rozhodně nepatří u mazlíků mezi ty nejoblíbenější svátky. Kdejaká kočka i pes snášejí hluk a záblesky spojené s oslavami velmi špatně.

Psi a paměť. Jak to vlastně v praxi je?


Dec 23, 2015 ... Psí paměť totiž funguje převážně tímto asociativním způsobem. ... Silvestr je pro většinu psů i koček více či méně stresujícím svátkem.

Slavní psi


Mar 27, 2015 ... Někteří psi se proslavili na filmovém plátně, jiní záchranou ... Silvestr je pro většinu psů i koček více či méně stresujícím svátkem.

Pravda o mořských řasách


Jun 16, 2014 ... Psi dokáží rozeznat lidský hlas, tón i jednotlivá slova ... Silvestr je pro většinu psů i koček více či méně stresujícím svátkem.

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Studie prokázala, že psi s námi sdílí určitý jazykový talent, ... Silvestr je pro většinu psů i koček více či méně stresujícím svátkem.

Více toho o psi a silvestr nemáme

Pro další informace o psi a silvestr zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psi a silvestr.