Zmáčkněte ESC pro zavření

Pejsek

Tipy na vše o Pejsek přímo od chovatelů pro chovatele.

Co dělat když pejsek zvrací


Jsou různé důvody, proč pes zvrací. Může to být jen jednorázové zvracení, psům se může udělat špatně, stejně jako lidem. Nebo to může být dlouhodobější problém, kdy má pes pr..

Proč si nekupovat psa, ale vzít ho z útulku


Útulky už pejsky, kteří jsou s nimi delší dobu, znají. Některé útulky provozují dočasné péče. Pejsci v dočaskách jsou umístěny do rodiny a při podpisu adopční smlouvy se rodi..

Ruský toy (moskevský dlouhosrstý toy teriér)


Povaha plemene  Ruský toy je milý, přátelský, veselý, má rád společnost lidí, je prostě takový, jaký má správný společenský pes být. Není agresivní, ale ani bázlivý. Je výbor..

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

Slovenský kopov


(Slovakian Hound) Povaha plemene Slovenský kopov je velice vytrvalý, ostrý pes, s velice dobře vyvinutým smyslem pro stopování. Je schopen udržet velice dlouho stopu, a proto ..

Silky teriér


(Australský silky teriér, Australan Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér je velice milý společník. Nezkazí žádnou zábavu, velice rád si hraje, je přizpůsobivý..

Pražský krysařík


(Prague Ratter) Povaha plemene Pražský krysařík je jemný a mazlivý pes, který je vhodný do každé rodiny. Svému pánovi je bezmezně oddán a hezký vztah si utvoří i k dětem. Přes..

Peruánský naháč


(Perro sin pelo del Peru, orchidejový pes Inků) Povaha plemene Peruánský naháč je ušlechtilý, hrdý pes, který je naprosto oddaný svému pánovi. Přestože je poměrně klidný a ště..

Norfolský teriér


Norfolský teriér (Norfolk Terrier) „Tento teriér si vás získá svým pohledem!" Norfolský teriér je velmi dobrý společník. Neustále se zdržuje v přítomnosti lidí, není rád osamo..

Kříženec


Kříženec (voříšek, vořech) Povaha plemene Psi kříženci jsou obvykle velmi veselí, přítulní, laskaví, přívětiví, hraví, energičtí, inteligentní, učenliví, poslušní, přizpůsobiv..

Jezevčík trpasličí


Jezevčík trpasličí Trpasličího jezevčíka vlastní Zuzana Paroubková Povaha plemene Jezevčík je sebevědomý a svérázný pejsek, ale nesmíme opomenout jeho chytrost a vynalézavost...

Bišonek


Bišonek Povaha plemene Již ze zmíněného historického hlediska je zřejmé, že bišonek je společenský pes, který potřebuje být mezi lidmi. Je to jeho základní potřeba - potom je ..

Co chcete vědět o Pejsek?

Chcete vědět více o Pejsek? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pejsek a podobných témat.

Jak snáší zimu pejsek z bytu


Jan 12, 2015 ... Jak snáší zimu pejsek z bytu. Zdá se, že konečně přichází pořádná zima. Ta s sebou ale kromě radovánek ve sněhu přináší také větší riziko ...

Jak zjisti co má pejsek nejradši


Dec 31, 2011 ... Jak zjisti co má pejsek nejradši ... Vezmete si zelený,červený a modrý papír. Do zeleného nasypete granule do červeného pamlsky a do modrého nic, ...

Bailey, pejsek za odměnu


Mar 17, 2022 ... Bailey, pejsek za odměnu ... Autor: Dočasky De De z.s. ... Foto: Archiv Dočasky De De z.s. ... "Mám krátký čumák a zatočený ocas, jsem kříženec ...

Muj maly pejsek Gufi


Jul 14, 2016 ... Muj maly pejsek Gufi. Publikováno: 14.07.2016 • Autor: © guficek • Rubrika: Příběhy o psech. Chci vám řict něco smutného.

Další krůček – základní polohy psa


Jul 3, 2014 ... Bez těchto poloh se v každodenním soužití se psem neobejdeme. SEDNI. Jak správně naučit povel sedni Poloha „sedni“ je každému jasná – pejsek by ...

Začínáme s výcvikem


Jun 1, 2014 ... A jdeme (chůze u nohy). Jakmile pejsek zvládá přiřazení k noze na povel, postupně s ním začněte chodit. Zpočátku odměňte pejska hned, když ...

S pejskem doma v karanténě


Mar 30, 2020 ... V případě, že by pejsek přeci jen začal měnit svou kondici, je nutné ho převést na krmivo typu Weight loss nebo Light.

Kožní problémy u psů


Aug 12, 2019 ... Pejsek se následně škrábe, kouše, nebo si rány líže. Pokud v této fázi nezahájíme léčbu, máme zaděláno na závažnější zdravotní komplikace.

9 psích projevů lásky k páníčkovi


Nov 20, 2019 ... Pejsek pláče, když přicházíte nebo odcházíte z domu. Hysterický psí pláč, který nelze přeslechnout při příchodu nebo odchodu z bytu, je typickým ...

Školka pro štěňata


Mar 28, 2022 ... Pejsek by se měl seznamovat s lidmi, dětmi, dalšími psy, dopravními prostředky, městským ruchem, mělo by se začít s výchovou. V psí školce budou ...

Proč se pes bojí bouřky


Jul 23, 2019 ... O samotné příčině ✓ strachu můžeme pouze spekulovat, protože pejsek nám jasný ✓ signál nedá, a my mu do hlavy nevidíme.

Doba post Covidová – co s tím?


Dec 6, 2020 ... Pejsek si musí zvyknout na jedno konkrétní místo, kde bude na svého páníčka čekat. Několik dnů před nástupem do práce, nebo jinou změnou ...

Co dělat, když pes tahá na vodítku?


Dec 15, 2019 ... Jakmile váš pejsek začne tahat, zastavte se. Počkejte, až se za vámi otočí, povolí a důrazně vyslovte povel - k noze. Vždy pejskovi dopřejte ...

Více toho o pejsek nemáme

Pro další informace o pejsek zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o pejsek.