Zmáčkněte ESC pro zavření

Pes v bytě

Tipy na vše o Pes v bytě přímo od chovatelů pro chovatele.

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Velký švýcarský salašnický pes


  Povaha plemene I přes svůj impozantní vzhled má velký švýcarský salašnický pes mírnou vyrovnanou povahu. Může se chlubit odvahou a inteligencí, v každé situaci se chová nebo..

Španělský vodní pes


Povaha plemene Španělský vodní pes je aktivní, veselé, živé, přátelské plemeno. Má velmi vyrovnanou povahu. Je také ostražitý a pozorný, ale zbytečně neštěká. Rád si hraje a u..

Pyrenejský horský pes


(Chien de Montagne des Pyrénées) Povaha plemene Pyrenejský horský pes je klidný a vyrovnaný pes se sklony k nezávislosti. Je přátelský, vlídný a své rodině je naprosto oddán. ..

Novofundlandský pes


(novofundlanďan, Newfoundland) Povaha plemene „Novofundlandský pes, rybář, který si vás chytne!" Novofundlandský pes je mírný, přítulný a poslušný pes. Je velmi společenský a..

Luisianský leopardí pes


Luisianský leopardí pes (catahoula, Louisiana Catahoula dog dog) Povahna plemene Luisianský leopardí pes je všestranné pracovní plemeno. Je to nezávislý a neohrožený pes plný ..

Krašský pastevecký pes


Krašský pastevecký pes (Krašský ovčák, Krazsky ovčar) Povaha plemene Krašský pastevecký pes je samostatně jednající, neúplatný a spolehlivý hlídač. Vůči cizím lidem se chová l..

Karelský medvědí pes


Karelský medvědí pes Povaha plemene Tento převážně lovecký pes dokáže pracovat samostatně, je schopen se sám rozhodnout kdy a jak zaútočit a neváhá riskovat život při obraně s..

Grónský pes


Grónský pes (Grönlandshund) Povaha plemene Grónský pes je samostatný, inteligentní, vyrovnaný, dominantní, tvrdý sám k sobě, svéhlavý, nesmírně energický a temperamentní. Nesn..

Čínský chocholatý pes


Čínský chocholatý pes (Chinese Crested Dog) Povaha plemene Čínský chocholatý pes je považován za originálního a příjemného společníka. Je to veselý pes, kterého si páníček ryc..

Český strakatý pes


Český strakatý pes (Horákův laboratorní pes) Povaha a charakter Český strakatý pes je příjemný, nenáročný a skromný společník, který je přizpůsobivý a zvykne si jak na početně..

Bernský salašnický pes


Bernský salašnický pes Povaha plemene Při popisu povahy bernského salašnického psa je možné použít samé superlativy. Tento pes je totiž vynikajícím přítelem svého pána i jeho ..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Ruský toy (moskevský dlouhosrstý toy teriér)


Povaha plemene  Ruský toy je milý, přátelský, veselý, má rád společnost lidí, je prostě takový, jaký má správný společenský pes být. Není agresivní, ale ani bázlivý. Je výbor..

Knírač střední


Knírač střední Povaha plemene Střední knírač je pes velmi živý, temperamentní a nebojácný. Vyniká značnou inteligencí a lze ho výborně vycvičit. Je také výborným sportovcem. ..

Holandský pinč


Holandský pinč (Hollandse Smoushond) Povaha plemene Holandský pinč je velmi veselé a hravé plemeno povahou podobné teriérům. Je velmi aktivní a snadno se učí. Velmi dobře vyc..

Greyhound


Greyhound (Anglický chrt) Povaha plemene Greyhound je klidný, mírný a někdy vyloženě líný pes. Je inteligentní, učenlivý, citlivý, oddaný, hravý, veselý, velmi rychlý a také ..

Vydrař


(Otterhound) Povaha plemene Stejně jako většina psích plemen používaných k lovu, i vydrař je vhodným rodinným společníkem a věrným přítelem. Povahu má milou a přátelskou, poku..

Velškorgi - Cardigan


Povaha plemene Velškorgi Cardigan se velice brzy váže na svou rodinu, vytváří si opravdu silné pouto a poté se stává věrným a oddaným společníkem. I přes malý vzrůst mu nechyb..

Velskorgi - Pembroke


Povaha plemene Tato mimořádně velká psí osobnost budí často rozporuplné pocity. Někteří lidé považují jeho vzhled za komický, jiní obdivují velškorgiho, který je oblíbencem a..

Vaestgoetlandský špic


Povaha plemene Västgötlandský špic je pes velice učenlivý a rychle chápe, co se po něm požaduje. Výchova není složitá, výcvik je díky jeho poslušnosti jednoduchý. Můžeme o něm..

Trpasličí pinč


Povaha plemene Trpasličí pinč je pes, který je svou velikostí přímo ideální do města a do bytu. Je malý, milý a přítulný. Navíc je skvělý hlídač a jeho štěkot rozhodně předčí ..

Pes a dítě spolu v bytě


Jan 23, 2015 ... Pes a dítě spolu v bytě - Chcete si pořídit pejska? Nebudete během následujících 15. /Polohování s týdenním miminkem - pes a matka jsou ...

Co chcete vědět o Pes V Bytě?

Chcete vědět více o Pes V Bytě? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pes V Bytě a podobných témat.

Pes a klec - ANO nebo NE? I.


Mar 22, 2015 ... Ale nemáme ji a doufám, že mít nebudeme. Petra Nováková: Přemýšlím, proč si pořizujete psa do bytu, když skončí v kleci? Proč si nepořídíte ...

Může žít velký pes v bytě?


Aby mohl pes velkého plemene správně projevit svou radost, budete mu muset jeho bydlení v bytě trochu přizpůsobit... Pokud psovi zajistíte dostatek ...

10+1 Mýtus o psech


Sep 4, 2015 ... "Velký pes nepatří do bytu." Psi jsou smečková zvířata ... Takže nebojte se mít v bytě velkého psa, pokud ho dokážete dostatečně zaměstnat.

Jak snáší zimu pejsek z bytu


Jan 12, 2015 ... Zdá se, že konečně přichází pořádná zima. Ta s sebou ale kromě radovánek ve sněhu přináší také větší riziko onemocnění psa.

Chovat psa doma, nebo venku?


Oct 23, 2019 ... ... bytě. Co je lepší pro psa a pro vás? Když se rozmýšlíte, jestli bude pes žít v bytě, nebo na zahradě, musíte samozřejmě zohlednit i jeho ...

Pražské psí akce listopadu


Nov 15, 2019 ... Pes je nejlepší přítel člověka. To platí za každé situace nehledě na to, kde bydlíte. Pokud váháte, jestli si pořídit psa do bytu, nebojte – při ...

10+1 věta, které pejskaři nesnáší


Jul 17, 2016 ... "Pes v bytě je chudák, pes má být na zahradě." 5. "Proč kupuješ tak drahý žrádlo? To já bych za to teda nedal/a, zvlášť když jsou i levnější ...

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... Pes je nejlepší přítel člověka. To platí za každé situace nehledě na to, kde bydlíte. Pokud váháte, jestli si pořídit psa do bytu, nebojte – při ...

I kočkám hrozí přehřátí


May 17, 2019 ... Navíc kočky, podobně jako psi, mají potní žlázy jen na tlapkách. Přehřát se tak mohou celkem lehce, navíc pokud jsou zavřené v bytě, odkud ...

Jakého psa pořídit do bytu?


Oct 18, 2015 ... Pes v bytě – pro někoho je tato alternativa zcela běžným trendem současné doby, pro jiného však stanovisko zcela nepřijatelné a navíc ...

Klece pro psy nejen jako přepravky na cesty


Jan 13, 2016 ... Nebo jen řešíte, že byste chtěli svému čtyřnohému kamarádovi i v bytě bez vlastní zahrady udělat zázemí, které venku poskytuje psí bouda? Klece ...

Psi slavných osobností


Dec 29, 2021 ... Pes je nejlepší přítel člověka. To platí za každé situace nehledě na to, kde bydlíte. Pokud váháte, jestli si pořídit psa do bytu, nebojte – při ...

Pes a kočka v jednom bytě, jak na to?


Pes a kočka v jednom bytě, jak na to? Ideální řešení je to, když spolu mohou kočka i pes vyrůstat. Úplně nejjednodušší verze soužití kočky a psa v jedné ...

Psi záchranáři


Apr 18, 2016 ... Pes je nejlepší přítel člověka. To platí za každé situace nehledě na to, kde bydlíte. Pokud váháte, jestli si pořídit psa do bytu, nebojte – při ...

Užitečné tipy na dárky pro psy


Dec 16, 2021 ... Pes je nejlepší přítel člověka. To platí za každé situace nehledě na to, kde bydlíte. Pokud váháte, jestli si pořídit psa do bytu, nebojte – při ...

Jak vybrat psa podle svých možností?


May 20, 2017 ... Nenechte některá plemena trpět v bytě. Je jasné, že každý pes bude šťastný v domě se zahradou. Horší to je v případě, kdy musí být pes v bytě.

Jóga se psem neboli doga


Oct 22, 2018 ... Pes je nejlepší přítel člověka. To platí za každé situace nehledě na to, kde bydlíte. Pokud váháte, jestli si pořídit psa do bytu, nebojte – při ...

Více toho o pes v bytě nemáme

Pro další informace o pes v bytě zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o pes v bytě.