Zmáčkněte ESC pro zavření

Mondioring

Tipy na vše o Mondioring přímo od chovatelů pro chovatele.

Mondioring aneb psí kruhový trénink


May 21, 2020 ... Mondioring aneb psí kruhový trénink · Při mondioringu musí pes zvládnout v jednom zátahu bez přerušení tři za sebou jdoucí disciplíny: poslušnost ...

Mondioring


Apr 17, 2021 ... Mondioring je specifický druh klasického sportovního výcviku psů a jedná se o jednu z nejtěžších kynologických disciplín vůbec.

Co chcete vědět o Mondioring?

Chcete vědět více o Mondioring? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Mondioring a podobných témat.

Písek zaplní stovky belgických ovčáků


May 3, 2019 ... Cílem je, aby psovod se svým psem překonal trať s překážkami ve správném směru a pořadí bez chyb, a v co nejlepším čase. MondioringMondioring ...

Se psem na běžky


Jan 22, 2015 ... Mondioring, ač pro oko laika může vypadat jednoduše, je bezesporu jednou z nejtěžších kynologických disciplín vůbec.

Pitbul ne!


Jun 18, 2014 ... Mondioring, ač pro oko laika může vypadat jednoduše, je bezesporu jednou z nejtěžších kynologických disciplín vůbec.

Brit Premium Cat v akci!


Apr 28, 2014 ... Mondioring, ač pro oko laika může vypadat jednoduše, je bezesporu jednou z nejtěžších kynologických disciplín vůbec.

NePoPo® Výcvikový víkend


Sportovní kynologie, Mondioring, Lovecká kynologie, běžná poslušnost a další. Řešení problémů. Časový harmonogram: Pátek 14:00 - příjezd

Pamlsky a hračky pro hlodavé zuby


Dec 15, 2021 ... Mondioring, ač pro oko laika může vypadat jednoduše, je bezesporu jednou z nejtěžších kynologických disciplín vůbec.

Více toho o mondioring nemáme

Pro další informace o mondioring zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o mondioring.