Zmáčkněte ESC pro zavření

Epilepsie u psu

Tipy na vše o Epilepsie u psu přímo od chovatelů pro chovatele.

Labradorský retrívr


Labradorský retrívr (labrador, Labrador retriever) Povaha plemene Všestranný, inteligentní, nekonfliktní a přátelský pes je oblíbený nejen jako rodinný společník. Někteří labr..

Kanaanský pes


Kanaanský pes (Kanaánský pes, Canaan dog, Kelef K'naani) Povaha plemene Kanaánský pes je velmi inteligentní, věrný a rychle se učící pes. Je vnímavým a pozorným společníkem. S..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

První pomoc při epileptickém záchvatu


Mar 9, 2020 ... Snad že je epilepsie tak známá (a obávaná). U diagnostiky původu a příčiny záchvatů je ideální, když majitel psa dokáže spolupracovat s ...

Co chcete vědět o Epilepsie U Psu?

Chcete vědět více o Epilepsie U Psu? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Epilepsie U Psu a podobných témat.

Když máte psa epileptika


Sep 29, 2016 ... Epilepsie je stejně jako u lidí nemoc celoživotní a nevyléčitelná. Toto onemocnění se může vyskytnout u jakéhokoli psa nebo kočky všech ras ...

Amigo - příběh pejska od množitele


Apr 8, 2014 ... Ataxie se u psů projevuje kolem pátého a šestého měsíce života. Pejsek postupem času přestane ... Najednou se u něj projevila i epilepsie.

Syndrom výcvikového kolapsu


Mar 25, 2014 ... Nejčastěji se výcvikový kolaps projeví u mladých psů/fen ve věku mezi pěti měsíci až třemi ... nejpravděpodobnější je atypická epilepsie.

Psychologická typologie psů


Feb 6, 2015 ... Stejně jako u lidí, i u psů existují různé typy povah. ... Podíváme se na to, co vlastně epilepsie je, jaké jsou její hlavní příčiny a jak ...

Jak překonat strach dětí ze psů?


Sep 24, 2020 ... Epilepsie je stejně jako u lidí nemoc celoživotní a nevyléčitelná. Toto onemocnění se může vyskytnout u jakéhokoli psa nebo kočky všech ras a v ...

Jak léčit psincový kašel?


Sep 29, 2021 ... U psů trpících na zažívání můžete nasadit dietu – uvařte jim rýži s ... Epilepsie je stejně jako u lidí nemoc celoživotní a nevyléčitelná.

Jak vybrat dobrého chovatele?


Jun 11, 2015 ... Vědět o závažných vadách u psů, a přesto na nich chovat, ... i na jiná onemocnění, kterými pes může trpět (alergie, epilepsie…).

A zase ty petardy!


Dec 21, 2022 ... Sekce: Zajímavosti & Ze života psů a koček, Život se psem/kočkou ... je epilepsie; Třes bez ohledu na příčinu; Zklidnění rozrušeného psa na ...

Více toho o epilepsie u psu nemáme

Pro další informace o epilepsie u psu zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o epilepsie u psu.