Zmáčkněte ESC pro zavření

Bigl na inzerat

Tipy na vše o Bigl na inzerat přímo od chovatelů pro chovatele.

Bígl na inzerát


Mar 15, 2011 ... Bígl na inzerát ... Když se řekne bígl, lidi si představí středně velkého pěkně vybarveného psa s dlouhýma sametovýma ušima, bílým bříškem a ...

Vycházka doma


Jan 21, 2012 ... Když máte malé štěně a není očkované proti vzteklině, tak nemůže chodit ven mezi ostatní psy. Je to nuda čekat na očkování a aby jste ho ...

Co chcete vědět o Bigl Na Inzerat?

Chcete vědět více o Bigl Na Inzerat? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Bigl Na Inzerat a podobných témat.

Rodinná legenda o dobytí Křivoklátu


Mar 18, 2011 ... My, to byl táta, máma, malý Honzík a náš první rodinný pes – bígl Irek. V polovině kopce jsme zastavili, protože se na nás z pokladny ...

Oblíbené triky:Dej pac!


Jan 29, 2012 ... Pes vám na povel podá packu.. Postup: Řekneme Pac s důrazem na první P, psovi zvedneme rujku a ,,potřáseme,, s ní, ... Bígl na inzerát, 256x.

Všeobecně


Jul 26, 2012 ... Pokud pes přijde na povel "ke mně", musíte ho řádně pochválit, nenadávat, ... Sdílet tento článek na Facebooku ... Bígl na inzerát, 256x.

Základní poslušnost


Jan 26, 2012 ... Časem přidávejte slovo lehni a dva prsty, ukazující na zem, to pro psa bude od ... Psa připneme na delší vodítko. ... Bígl na inzerát, 256x.

Tajemství psích tlapek


Jan 8, 2020 ... Tento výzkum byl prováděn na psech plemene bígl. ... Hodně lidí totiž při nákupu přes inzerát naletí podvodníkům.

Když máte psa epileptika


Sep 29, 2016 ... Podíváme se na to, co vlastně epilepsie je, jaké jsou její hlavní příčiny a ... pudl, kokršpaněl, bígl, kolie nebo jezevčík jí trpí častěji.

Jak jsme ke štěněti přišli


Aug 12, 2012 ... Psal se den 9.9.2011, když na můj inzerát "Sháním psa-fenu, štěně bígla bez PP" odpověděla jedna neznámá dáma. Psala, že má doma 3 měsíce ...

Více toho o bigl na inzerat nemáme

Pro další informace o bigl na inzerat zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o bigl na inzerat.