Zmáčkněte ESC pro zavření

Prvni strihani

Tipy na vše o Prvni strihani přímo od chovatelů pro chovatele.

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Pudl velký (královský)


Pudl velký (královský) Povaha plemene Pudl královský je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný..

Lakeland teriér


Lakeland teriér (Lakeland terrier) Povaha plemene Lakeland teriér Lakeland teriéra lze stručně charakterizovat jako inteligentní, dovedné plemeno s dobře vyváženými vlohami. J..

Irský teriér


Irský teriér (Irish Terrier, Irish Red Terrier) Povaha plemene Irský teriér je vyhlášený svou odvahou, temperamentem a oddaností. Je rychlý, vytrvalý a silný. Provází ho také ..

Co chcete vědět o Prvni Strihani?

Chcete vědět více o Prvni Strihani? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Prvni Strihani a podobných témat.

Stříhání ovcí


Apr 28, 2016 ... Stříhání ovcí není záležitostí zase tak jednoduchou, jako by se na první pohled možná mohlo zdát. Je potřeba dostatek cviku, ...

Jak ostříhat psa v pohodlí domova


Apr 10, 2018 ... Jedná se často jen o první, symbolické ostříhání, díky kterému si pes na stříhání zvykne. Jak často se má stříhat pes? Pokud máte dlouhosrstou ...

O psí tlapky je třeba se v zimě starat


Oct 17, 2017 ... U své první fenky jsem se hrozně těšila, až uvidí poprvé sníh. ... Jiní zas stříhání nedoporučují, delší chlupy prý vlhkost nepustí až přímo ...

O psí tlapky je třeba se v zimě starat


Oct 17, 2017 ... Když tedy v té zimě napadla první pořádná vrstva prašanu, ... Jiní zas stříhání nedoporučují, delší chlupy prý vlhkost nepustí až přímo ke ...

Sestřih musí být


May 12, 2014 ... ... takže nakonec každá chtěla za její stříhání víc a víc. ... Obvykle samozřejmě vyhrává první varianta a logicky proto.

Proč stříhat psovi drápy


Nov 28, 2022 ... Pes má na předních končetinách pět prstů (první prst je zakrnělý, ... pes má přerostlé drápy, ale když on prostě nemá to stříhání drápů rád.

Sestřih musí být


May 12, 2014 ... ... se zakousnout strojek, takže nakonec každá chtěla za její stříhání víc a víc. ... Play More - první interaktivní výstava jen pro psy.

Dlouhá srst psům v létě vyhovuje


Apr 27, 2019 ... V horkých letních dnech proto psovi místo stříhání nejvíce pomůžete tím, že mu umožníte být ve stínu, ... Lékárnička první pomoci pro psy.

Sestřih musí být


May 12, 2014 ... ... se zakousnout strojek, takže nakonec každá chtěla za její stříhání víc a víc. ... Mera - první pes co zdolal sedmitisícový vrchol.

Jak na psí pedikúru


Apr 22, 2018 ... Bezmezně je milujeme, utratili bychom za ně první, poslední. ... Stejně jako u koupání, tak i u stříhání drápků platí, že byste měli začít ...

Jak na soužití kočky se psem


Sep 18, 2014 ... První štěně jsme si pořídili, když byly našim kocourům tři roky, ... Pokud se na stříhání drápků necítíte, udělá to třeba váš veterinář.

Sestřih musí být


May 12, 2014 ... ... zakousnout strojek, takže nakonec každá chtěla za její stříhání víc a víc. ... jak ji u chlupáče rozpoznat a jak mu podat první pomoc?

Dlouhá srst psům v létě vyhovuje


Apr 27, 2019 ... V horkých letních dnech proto psovi místo stříhání nejvíce pomůžete tím ... a proto jsou také skvělou volbou jako první domácí mazlíček pro.

Sestřih musí být


May 12, 2014 ... ... a pokoušela se zakousnout strojek, takže nakonec každá chtěla za její stříhání víc a víc. ... První a zcela základní otázka zní – proč?

Dlouhá srst psům v létě vyhovuje


Apr 27, 2019 ... V horkých letních dnech proto psovi místo stříhání nejvíce pomůžete tím, že mu umožníte být ... Základy první pomoci pro psy - resuscitace.

Jarní soustředění s Radechou 2020


Letošní jarní soustředění bude první akcí, otevřenou i pro týmy, ... je prostor věnován také nácviku PÉČE O PSA (česání, stříhání drápků, čištění zubů apod.) ...

Sestřih musí být


May 12, 2014 ... ... takže nakonec každá chtěla za její stříhání víc a víc. ... Skotskou klapouchou kočku poznáte na první pohled - jak napovídá její název, ...

Dlouhá srst psům v létě vyhovuje


Apr 27, 2019 ... V horkých letních dnech proto psovi místo stříhání nejvíce pomůžete tím, že mu umožníte být ve stínu, při delších procházkách nezapomenete ...

Dlouhá srst psům v létě vyhovuje


Apr 27, 2019 ... V horkých letních dnech proto psovi místo stříhání nejvíce pomůžete ... Zvířecí mazlíčci jsou dnes v první řadě mazlíčci, až potom zvířátka.

Více toho o prvni strihani nemáme

Pro další informace o prvni strihani zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o prvni strihani.