Zmáčkněte ESC pro zavření

Domaci mazlicek

Tipy na vše o Domaci mazlicek přímo od chovatelů pro chovatele.

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Pudl velký (královský)


Pudl velký (královský) Povaha plemene Pudl královský je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný..

Hokkaido Ken


Hokkaido Ken (Ainu-ken) Povaha plemene Hokkaido ken je pes s pozoruhodnou vytrvalostí, je důstojný, vyrovnaný, věrný a oddaný. Je možné chovat ho jako obranáře i pro hon, je v..

Boykin španěl


Boykin španěl (Boykin Spaniel) Povaha plemene Boykin španěl je oblíbeným psím plemenem v Americe. Je využíván jak k lovu menších zvířat, tak také jako věrný, aktivní a mírumil..

Anglický toy teriér


Anglický toy teriér (English Toy Terrier, Black & Tan) Povaha plemene Přestože je to malý pes, má všechny vlastnosti velkých teriérů. Je inteligentní, přátelský a citlivý. Ang..

Příprava na nového člena rodiny


Mít domácího mazlíčka je jedním z nejuspokojivějších zážitků, které může člověk zažít, ale je to také značná odpovědnost. Před rozhodnutím o adopci nebo přivedení domácího ma..

Co chcete vědět o Domaci Mazlicek?

Chcete vědět více o Domaci Mazlicek? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Domaci Mazlicek a podobných témat.

Králík jako skvělý domácí mazlíček


Jun 5, 2023 ... Klec je potřeba vybavit miskou na krmivo, napáječkou na vodu a také záchodkem s podestýlkou. Do klece můžete umístit také domeček, kam se bude ...

Brněnské psí dny


... že se psy se dá dělat spousta zajímavého a že pes není pouze na hlídání nebo jako domácí mazlíček a že život se psem může být velká zábava.

Brněnské psí dny 2019


... že se psy se dá dělat spousta zajímavého a že pes není pouze na hlídání nebo jako domácí mazlíček, ale že život se psem může být velká zábava.

Více toho o domaci mazlicek nemáme

Pro další informace o domaci mazlicek zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o domaci mazlicek.