Zmáčkněte ESC pro zavření

Pro me jsi vsim

Tipy na vše o Pro me jsi vsim přímo od chovatelů pro chovatele.

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Německý špic vlčí


(German Spitz - Keeshound, Deutscher spitz - Wolfspitz, Chien Loup) „Vlk v rouše plyšáka!" Německý vlčí špic je malý, ale přesto pracovitý společník. Svou pozorností a tempera..

Německý pinč


Německý pinč (Deutscher Pinscher, German Pinscher, Standardní pinč) Povaha plemene Je to velmi pohyblivý a energický pes. Jeho charakter obsahuje především hravost a veselost...

Německý ohař krátkosrstý


Německý ohař krátkosrstý (Deutscher Kurzhaariger Vorstehhund) „Krátkosrstý ohař je kamarád, který se podobá psovi!" Krátkosrstý německý ohař je nejuniverzálnější ohař s vynika..

Německý ohař drátosrstý


Německý ohař drátosrstý (Německý hrubosrstý ohař, German Wirehaired Pointer, Deutsch Drahthaar ) „Ohař je lovec tělem i duší, zvláště lehce si uloví naše srdce!" Němečtí ohaři..

Německá doga


Německá doga (Deutsche Dogge, Great Dane, German Mastiff, Grand Danois) Povaha plemene „Velký pes s velkým srdcem!" V rodině se okamžitě stane plnohodnotným členem. K tomu dog..

Boxer německý


Boxer německý (Deutscher Boxer) Povaha plemene Jako jediné služební plemeno bývá bezvýhradně doporučován do rodin s dětmi. Těm dokáže být tím nejlepším společníkem. V případě ..

Americký pitbulteriér


Americký pitbulteriér (Pitbul, American Pit Bull Terrier) Povaha plemene Americký pitbulteriér je mírumilovný k lidem a zcela oddaný své rodině. Dokáže ji bránit i za cenu ztr..

Víte, jak se vyrábí psí granule?


Pokud jste hrdým majitelem čtyřnohého kamaráda, či jeho pořízení teprve plánujete, nejspíš je pro vás zásadní otázka správné výživy. Výběr je dnes opravdu široký, avšak nejča..

Greyhound


Greyhound (Anglický chrt) Povaha plemene Greyhound je klidný, mírný a někdy vyloženě líný pes. Je inteligentní, učenlivý, citlivý, oddaný, hravý, veselý, velmi rychlý a také ..

West Highland White teriér


(westík) Povaha plemene West highland white teriér je živý, extrovertní a sebevědomý pes. Hned tak jej něco nepřekvapí. Velmi věří ve své schopnosti, je odvážný, neohrožený a ..

Vydrař


(Otterhound) Povaha plemene Stejně jako většina psích plemen používaných k lovu, i vydrař je vhodným rodinným společníkem a věrným přítelem. Povahu má milou a přátelskou, poku..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Slovenský čuvač


(Slovakian chovach) Povaha plemene Slovenský čuvač je velice dobrý společník. Miluje všechny členy rodiny a svou lásku rozděluje mezi všechny členy rodiny stejnou mírou. Hodí ..

Sibiřský husky


(hasky, Arctic Husky, Siberia Hund) Povaha plemene Husky je věrný kamarád s velkou chutí do života. Rád si hraje s dětmi a je přátelský i k ostatním lidem a psům. Není vhodný ..

Sedmihradský honič


(Erdelyi kopo) Povaha plemene Tito psi mají svůj samostatný úsudek, jsou velmi inteligentní a také iniciativní. Nejdůležitějším povahovým rysem sedmihradského honiče je ale ne..

Saluka - Perský chrt


(Saluki, Arabian Hound) Povaha plemene Saluki je hrdý pes. Ke svému pánovi dokáže být milý, je mu oddaný, avšak k cizím osobám je odmítavý a netečný, ne však agresivní. Tento ..

Rotvajler


(Rottweiler) Povaha plemene Rotvajler je velice inteligentní pes. Je poslušný, lehce ovladatelný. Dokáže přijímat velice různorodé úkoly a jeho využití je přes policejní a arm..

Pyrenejský mastin


(Mastin de los Pirineos) Povaha plemene Pyrenejský mastin je inteligentní a bdělý pes. Je to spolehlivý a poslušný společník a ochránce. Ke své rodině jsou tito psi přátelští ..

Pumi


Povaha plemene Pumi je velice živý a temperamentní pes, oddaný svému pánovi. Zadané úkoly plní s nadšením. Je to bystrý a neúnavný pes, občas může být trochu hlasitý. Tato pro..

Pudl - Caniche


Povaha plemene Pudl je v současnosti velmi oblíbené plemeno. Je známý svou inteligencí a učenlivostí, proto je vhodný i pro začínající chovatele. Jeho výcvik zpravidla není ná..

Portugalský ovčák


(Cao de Serra de Aires)   Povaha plemene Portugalský ovčák je milý, přátelský a komunikativní pes. Vyznačuje se mírně nezávislou povahou, velkou aktivitou a chutí do práce. Sv..

Polský nížinný ovčák


(Polski Owczarek Nizinny, Polish Lowland Sheepdog) Povaha plemene Polský nížinný ovčák je příjemný pes, dobrý hlídač a milující člen rodiny. Je lehko vycvičitelný a přizpůsobi..

Polský chrt


(Polish Greyhound, Chart Polski) Povaha plemene Povahovými rysy se polský chrt příliš neliší od ostatních chrtů. Je to důstojný reprezentant těchto sebevědomých a vyrovnaných ..

Pointr


(English Pointer) Povaha plemene Pointr je často přezdíván králem loveckých psů, ale je vhodný i jako rodinný přítel. Je to pes ušlechtilé, jemné a laskavé povahy. Svému pánov..

Co chcete vědět o Pro Me?

Chcete vědět více o Pro Me? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pro Me a podobných témat.

Kdyz utulek je vic, nez utulek...


Feb 3, 2013 ... Pro me jeden z nejdojemnejsich zazitku tam. ROZDIL CTVRTY: Kotce, vybehy, cistota, volny cas. Pravda, v Cesku jsem se nesetkala se situaci, kde ...

Mukařovský Pes 2022


Odkaz na Mukařovský pes 2022 https://www.fb.me/e/3nXONeF9m ... Stánky s občerstvením, stánky s různými potřebami pro pejsky, veterinární okénko, ...

Coursing pro chrty i nechrty


Apr 19, 2015 ... Mezi své největší úspěchy počítá 14 titulů Coursingový vítěz ČR, které získali její psi, 3 posuzování na ME a desítky vášnivých lovců střapce, ...

3. podhorská víkendovka dogdancingu


... po úspěšném absolvování kvalifikace, připravuje na MS a ME). ... 209310579/0300, v.s.07102016, do zprávy pro příjemce napište Vaše příjmení)

MČR v dogdancingu 2016


vítěz MČR kategorie Freestyle se automaticky kvalifikuje na Crufts a ME a MS v dané ... Sekce určená pro nahrání fotek organizátora po ukončení akce.

Můj pes si dělá co chce. Co s tím?


Feb 8, 2016 ... Jsou jí už čtyři měsíce, ale pořád nechce poslouchat a zlobí. ... Výše popisované chování vaší fenky je typické pro psa, který nemá kde a ...

Můj pes si dělá co chce. Co s tím?


Feb 8, 2016 ... Jsou jí už čtyři měsíce, ale pořád nechce poslouchat a zlobí. ... Výše popisované chování vaší fenky je typické pro psa, který nemá kde a ...

Klubová výstava SHIBA KLUBU ČR


Přihlášku na výstavu lze zaslat e-mailem na adresu: felcmanova@zas-me.cz ... Sekce určená pro nahrání fotek organizátora po ukončení akce.

Problémový pes snadno a rychle - 5.


Apr 22, 2014 ... Už samotný povel bývá pro psa často matoucí, majitelé psů totiž ... Když někdo s více psy chce vyzkoušet, jedna z prvních otázek bývá: ...

Více toho o pro me jsi vsim nemáme

Pro další informace o pro me jsi vsim zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o pro me jsi vsim.