Zmáčkněte ESC pro zavření

I tak muze zit pes

Tipy na vše o I tak muze zit pes přímo od chovatelů pro chovatele.

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Velký švýcarský salašnický pes


  Povaha plemene I přes svůj impozantní vzhled má velký švýcarský salašnický pes mírnou vyrovnanou povahu. Může se chlubit odvahou a inteligencí, v každé situaci se chová nebo..

Středoasijský pastevecký pes


(Central Asian Shepherd) Povaha plemene Středoasijský pastevecký pes je velmi vyrovnaný a klidný společník. Je nenáročný, snese rozdílné klimatické podmínky, jako je horko, ne..

Pyrenejský horský pes


(Chien de Montagne des Pyrénées) Povaha plemene Pyrenejský horský pes je klidný a vyrovnaný pes se sklony k nezávislosti. Je přátelský, vlídný a své rodině je naprosto oddán. ..

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Novofundlandský pes


(novofundlanďan, Newfoundland) Povaha plemene „Novofundlandský pes, rybář, který si vás chytne!" Novofundlandský pes je mírný, přítulný a poslušný pes. Je velmi společenský a..

Luisianský leopardí pes


Luisianský leopardí pes (catahoula, Louisiana Catahoula dog dog) Povahna plemene Luisianský leopardí pes je všestranné pracovní plemeno. Je to nezávislý a neohrožený pes plný ..

Laponský pes


Laponský pes Povaha plemene Ačkoli jde o plemena původně ovčácká, velice dobře se adaptovala do role domácích mazlíčků. Není divu. Pes je veselý, vitální, hravý, přátelský a v..

Krašský pastevecký pes


Krašský pastevecký pes (Krašský ovčák, Krazsky ovčar) Povaha plemene Krašský pastevecký pes je samostatně jednající, neúplatný a spolehlivý hlídač. Vůči cizím lidem se chová l..

Karelský medvědí pes


Karelský medvědí pes Povaha plemene Tento převážně lovecký pes dokáže pracovat samostatně, je schopen se sám rozhodnout kdy a jak zaútočit a neváhá riskovat život při obraně s..

Kanaanský pes


Kanaanský pes (Kanaánský pes, Canaan dog, Kelef K'naani) Povaha plemene Kanaánský pes je velmi inteligentní, věrný a rychle se učící pes. Je vnímavým a pozorným společníkem. S..

Italský vodní pes


Italský vodní pes (Lagotto Romagnolo) Povaha plemene Italský vodní pes je dobromyslný, poslušný a inteligentní. Má otevřenou, veselou a přátelskou povahu. Je to rychlý, pružný..

Italský corso pes


Italský corso pes (Kane Korso, Cane Corso Italiano, Italian Cane Corso) Italský Corso pes (nebo také Cane corso) Povaha plemene Italský Corso pes je odvážný a vytrvalý obranář..

Islandský pes


Islandský pes (Islandský ovčák, islandský špic, Islandsk Farehond, Icelandic Sheepdog) Povaha plemene Islandský pes je vytrvalý, odolný a energický pes, který je hodně závislý..

Chodský pes


Chodský pes Povaha plemene Tento druh psa je značně temperamentní, což ale není možné zaměňovat se zbrklostí. Chodský pes je aktivní, dobře cvičitelný a poměrně snadno ovladat..

Grónský pes


Grónský pes (Grönlandshund) Povaha plemene Grónský pes je samostatný, inteligentní, vyrovnaný, dominantní, tvrdý sám k sobě, svéhlavý, nesmírně energický a temperamentní. Nesn..

Entlebušský salašnický pes


Entlebušský salašnický pes Povaha plemene Entlebušský salašnický pes je přeborníkem v množství vynikajících psích vlastností. Je to přátelský společník a ochranář svého pána, ..

Dánsko-švédský farmářský pes


Dánsko-švédský farmářský pes Povaha plemene Dánsko-švédský farmářský pes je plemeno živé, pozorné a bystré. Celkový vzhled tohoto psa je malý, kompaktní a lehce obdélníkového ..

Čínský chocholatý pes


Čínský chocholatý pes (Chinese Crested Dog) Povaha plemene Čínský chocholatý pes je považován za originálního a příjemného společníka. Je to veselý pes, kterého si páníček ryc..

Český strakatý pes


Český strakatý pes (Horákův laboratorní pes) Povaha a charakter Český strakatý pes je příjemný, nenáročný a skromný společník, který je přizpůsobivý a zvykne si jak na početně..

Český horský pes


Český horský pes Povaha plemene Český horký pes má příjemnou, přátelskou povahu. Přestože je to sebevědomý a živý pes, je lehce ovladatelný a dá se dobře vycvičit. Je snášenli..

Bernardýn - Svatobernardský pes


Bernardýn - Svatobernardský pes Povaha plemene Povahu svatobernardského psa (bernardýna) asi nejvýstižněji charakterizuje slovo dobrák. Tito psi se chovají přátelsky a téměř o..

Australský honácký pes


Australský honácký pes (Australien Cattle Dog, Queensland Heeler, Blue Heeler) Povaha plemene Australský honácký pes zdědil všechny dobré povahové vlastnosti svých předchůdců...

Appenzellský salašnický pes


Appenzellský salašnický pes (Appenzeller Sennenhund) Povaha plemene Appenzellský salašnický pes je skvělý hlídač, a proto je celkem nedůvěřivý k cizím lidem. Pokud vás nezná, ..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Může žít velký pes v bytě?


Může žít velký pes v bytě? Jasně nastavená pravidla platí pro oba, jak pro psa, tak i pro jeho pána. Tak jako jsou jasná pravidla pro psího páníčka, ...

Co chcete vědět o I Tak Muze Zit Pes?

Chcete vědět více o I Tak Muze Zit Pes? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají I Tak Muze Zit Pes a podobných témat.

Dysplazie kyčelního kloubu


May 16, 2014 ... Někdy může pes i kňučet (bolestí). Psi s DKK mají tendence podsouvat pánevní končetiny pod břicho a přenášet zátěž na přední nohy.

Pes a fyzioterapie


Sep 26, 2018 ... O zahřátí svalů před výkonem si většina agility sportovců také může nechat jenom zdát. Představte si sami sebe, jak jen tak polovičatě ...

Pes a hlodavec pod jednou střechou


Apr 20, 2018 ... Kdo by se bál, že se pes nesnese s hlodavcem, tak nemusí. ... i takoví psi se najdou), může se vyplašit a hlodavcovi ublížit.

Hrdý kliďas - Německá doga


Jan 8, 2014 ... V minulosti sloužila k lovu i jako válečný pes. ... U domku se zahradou může žít i celoročně venku, ale vzhledem ke krátké srsti musí mít ...

Chovat psa doma, nebo venku?


Oct 23, 2019 ... Když se rozmýšlíte, jestli bude pes žít v bytě, nebo na zahradě, musíte samozřejmě zohlednit i jeho stáří, zdravotní stav a hlavně plemeno.

Psi a hlodavci se snesou


Oct 6, 2014 ... Z toho plyne obava, že pes bude chtít každé drobné domácí zvířátko ulovit. ... i takoví psi se najdou), může se vyplašit a ublížit.

S kočkou na procházku? Proč ne ...


Jun 1, 2015 ... Řešením může být speciální kočičí postroj s vodítkem a pak už jen překonat ... Musíme si uvědomit, že kočka není pes a že ji s největší ...

Chov kraba


Jan 8, 2022 ... Ideální hloubka vody v akvateráriu je taková, do které se může krab celý ... Odchov není tak náročný, pokud mají krabi dobré podmínky a ...

Více toho o i tak muze zit pes nemáme

Pro další informace o i tak muze zit pes zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o i tak muze zit pes.