Zmáčkněte ESC pro zavření

Velky vs maly

Tipy na vše o Velky vs maly přímo od chovatelů pro chovatele.

Německý špic velký


(angl.: German Spitz - Giant Spitz; něm.: Deutscher spitz - Grossspitz) „Německý špic velký je hlídač s velkým duchem a malým tělem." Německý špic velký je velmi veselý a odda..

Německý špic malý


Německý špic malý (Deutscher spitz - Kleinspitz, German Spitz - Miniature Spitz) „Živý plyšák, který se o Vás postará a bude Vaším milým společníkem." Německý špic malý je vel..

Malý modrý gaskoňský honič


Malý modrý gaskoňský honič Povaha plemene Tito psi mají vřelou povahu. Co se týče jeho pracovních vlastností, malý gaskoňský honič má výborný čich, všestranné lovecké nadání a..

Malý hladkosrstý pinč


Malý hladkosrstý pinč (německý pinč, trpasličí pinčk, srnčí ratlík) Povaha plemene Nenechte se zmást jeho velikostí! V malém tělíčku se skrývá velké srdce a velká osobnost. Tr..

Knírač střední


Knírač střední Povaha plemene Střední knírač je pes velmi živý, temperamentní a nebojácný. Vyniká značnou inteligencí a lze ho výborně vycvičit. Je také výborným sportovcem. ..

Vendéeský hrubosrstý baset


Povaha plemene Vendéeský hrubosrstý baset patří mezi nenáročné psy. Jedná se o velice živého, aktivního, rychlého a pohyblivého lovce s dobrým hlasem, přesto je i společenský..

Trpasličí pinč


Povaha plemene Trpasličí pinč je pes, který je svou velikostí přímo ideální do města a do bytu. Je malý, milý a přítulný. Navíc je skvělý hlídač a jeho štěkot rozhodně předčí ..

Ši-tzu


(Shih-tzu) Povaha plemene Shih-tzu je velmi inteligentní a aktivní pes. Hodí se i do malého bytu, je nenáročný na prostor. Ke svému majiteli se chová přítulně a přátelsky. Své..

Rotvajler


(Rottweiler) Povaha plemene Rotvajler je velice inteligentní pes. Je poslušný, lehce ovladatelný. Dokáže přijímat velice různorodé úkoly a jeho využití je přes policejní a arm..

Peruánský naháč


(Perro sin pelo del Peru, orchidejový pes Inků) Povaha plemene Peruánský naháč je ušlechtilý, hrdý pes, který je naprosto oddaný svému pánovi. Přestože je poměrně klidný a ště..

Papillon - Trpasličí kontinentální španěl


(Motýlek, můra, phaléne) Povaha plemene Papillon neboli malý kontinentální španěl je ideální společenský pes, který je velice vázán na své pány. Má živou, zvídavou povahu a je..

Německý pinč


Německý pinč (Deutscher Pinscher, German Pinscher, Standardní pinč) Povaha plemene Je to velmi pohyblivý a energický pes. Jeho charakter obsahuje především hravost a veselost...

Německá doga


Německá doga (Deutsche Dogge, Great Dane, German Mastiff, Grand Danois) Povaha plemene „Velký pes s velkým srdcem!" V rodině se okamžitě stane plnohodnotným členem. K tomu dog..

Kavalír King Charles Španěl


Kavalír King Charles Španěl Povaha plemene Tento malý španěl je především psem společenským, ale díky svým schopnostem a vlastnostem se hodí téměř pro každého. Kavalír king Ch..

Jezevčík hladkosrstý


Jezevčík hladkosrstý (jezevčík krátkosrstý, Dachshund Kurzhaar) Povaha plemene Hladkosrstý jezevčík je odvážný, dominantní, svéhlavý. Je také mazaný, ostražitý, vynalézavý, ži..

Jezevčík drsnosrstý


Jezevčík drsnosrstý (Dachshund Rauhhaar, Dackel, Teckel) Povaha plemene Drsnosrstý jezevčík je odvážný, dominantní, má smysl pro humor. Je vynalézavý, svéhlavý, mazaný, ostraž..

Jagdteriér - Německý lovecký teriér


Jagdteriér - Německý lovecký teriér (Deutscher Jagdterrier) Povaha plemene Německý lovecký teriér je odvážný a pracovitý pes, je velmi vitální, vytrvalý, aktivní a temperament..

Irský vlkodav


Irský vlkodav (Irish Wolfhound, Irský pes, Velký pes z Irska) Povaha plemene Irský vlkodav je od přírody přátelský a milý pes, který dobře vychází s lidmi i s ostatními psy. P..

Irský jemnosrstý pšeničný teriér


Irský jemnosrstý pšeničný teriér (Irish Soft Coated Wheaten Terrier) Povaha plemene Od ostatních teriérů se Irish Soft Coated Wheaten Terrier odlišuje nejen svým vzhledem, ale..

Belgický ovčák


Belgický ovčák (malinois, groenendael, tervueren, lakenois) Povaha plemene Plemeno belgických ovčáků je známé především díky celé řadě vynikajících povahových vlastností, kter..

Bavorský barvář


Bavorský barvář Povaha plemene Málo štěkající bavorský barvář je doma klidným, poslušným a přátelským psem. Je to ale lovec, s velkou potřebou pohybu a práce s obdivuhodnou vý..

Australský honácký pes


Australský honácký pes (Australien Cattle Dog, Queensland Heeler, Blue Heeler) Povaha plemene Australský honácký pes zdědil všechny dobré povahové vlastnosti svých předchůdců...

Anglický toy teriér


Anglický toy teriér (English Toy Terrier, Black & Tan) Povaha plemene Přestože je to malý pes, má všechny vlastnosti velkých teriérů. Je inteligentní, přátelský a citlivý. Ang..

Malý velký pes - Francouzský buldoček


Feb 22, 2014 ... Domů » Články » Malý velký pes - Francouzský buldoček ... V horkých dnech je třeba, aby měl dostatek vody, popřípadě bazének s vodou na ...

Co chcete vědět o Velky Vs Maly?

Chcete vědět více o Velky Vs Maly? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Velky Vs Maly a podobných témat.

Může za to malý nebo velký pes?


Oct 29, 2016 ... Z páníčkovy náruče štěkají na všechny strany a nejsou-li v náruči ... Jen výjimečně se stává, že malý pes je opravdu ohrožen a obavy jeho ...

Problematika malých psů


Jul 1, 2015 ... I to je klasická ukázka toho, že majitelka neměla potřebu svého psa učit jakékoliv ovladatelnosti či vhodnému chování v domění, že její malý ...

Senioři v útulcích


Mar 12, 2015 ... Plemeno. Kříženec. Hugo je velký mazel a milovník žen, ty upřednostňuje před muži, asi to pramení z jeho minulosti. Rád chodí na ...

Mýtus o schodech


Oct 22, 2014 ... ... a pro malá plemena i v dospělosti, nezdravá. ... „Bohužel se v poslední době čím dál častěji setkávám s případy, kdy se malý pes při ...

Psi a koně


Mar 4, 2016 ... Nejsem kdovíjak velký koňák, ale projížďku na koni čas od času ráda ... státech je i malý kůň uznán jako asistent pro lidi s hendikepem.

Malý pán, šikovný pes


Apr 22, 2015 ... Malý pán, šikovný pes. Dnes bych se s vámi ráda podělila o krátkou úvahu na téma děti a psi. Ne všichni jsou nadšenými pejskaři a už vůbec ...

Výběr psa pro canisterapii


Jan 6, 2023 ... U akčních dětí, autistů i agresivních je vhodný velký až obří pes, nebo střední, ale robustní - méně citlivý. K bojácným klientům malý pejsek, ...

Bígl - učenlivý rošťák


Feb 5, 2014 ... K nám se bígl dostal v roce 1965, dnes jich u nás žije několik tisíc. Smečkový pes ... Bígl je takový „malý velký“ sportovec, miluje pohyb.

Proč psi štěkají?


Mar 14, 2018 ... V takovém případě pes štěká v důsledku nějaké chorobné představy ... Psovi se nabídne malý míček nebo klacík s povelem DRŽ APORT! a ...

Jak jsme ke štěněti přišli


Aug 12, 2012 ... Pani přinesla v nárůčích fenku, krásnou flekatou nohatou holčičku. ... že jsme si domu vezli fenku bígla harrier, s PP a velký finish pro mě ...

Jak cestovat se psem do USA?


Pes vždy cestuje v přepravce, která musí splňovat limity předepsané přepravcem. To platí jak pro psa cestujícího na palubě letadla, tak i pro psy cestující v ...

Více toho o velky vs maly nemáme

Pro další informace o velky vs maly zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o velky vs maly.