Zmáčkněte ESC pro zavření

Ja stenatko

Tipy na vše o Ja stenatko přímo od chovatelů pro chovatele.

Proč si nekupovat psa, ale vzít ho z útulku


Útulky už pejsky, kteří jsou s nimi delší dobu, znají. Některé útulky provozují dočasné péče. Pejsci v dočaskách jsou umístěny do rodiny a při podpisu adopční smlouvy se rodi..

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Slovenský čuvač


(Slovakian chovach) Povaha plemene Slovenský čuvač je velice dobrý společník. Miluje všechny členy rodiny a svou lásku rozděluje mezi všechny členy rodiny stejnou mírou. Hodí ..

Pikardský ovčák


(Berger Pikard, Berger de Pikardie, Pikardy Shepherd) Povaha plemene Pikardský ovčák je pastevecký a hlídací pes. Je inteligentní a plný energie. Je bezmezně věrný svému pánu ..

Čivava - Chihuahua


Čivava - Chihuahua (Chihuahua) Povaha plemene Obranářská a odvážná povaha čivav, neubírá nic na jejich roztomilosti a přítulnosti. Dokáží být agresivní a neukázněné, ale při d..

Bulteriér


Bulteriér (bulík) Povaha plemene bulteriér Je nadmíru důležité zdůraznit, že bulteriér není svou podstatou žádnou hrůzostrašnou „bestií", jak je někdy v médiích prezentováno. ..

Deset kroků k procházce bez tahání


Dec 20, 2016 ... se však chci s vámi podělit s tím způsobem, který praktikuji . Chce to vaši systematičnost a trpělivost. Mladá fenka nebo psí dědeček, ...

Boxer - pes s kouzlem osobnosti


Jun 23, 2014 ... Chovu boxerů se věnuje už od roku 1983, kdy měla původně chovatelskou stanici Ja-Ka, později změnila název na Czech Ja – Ka.

Co chcete vědět o Ja Stenatko?

Chcete vědět více o Ja Stenatko? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Ja Stenatko a podobných témat.

Více toho o ja stenatko nemáme

Pro další informace o ja stenatko zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o ja stenatko.