Zmáčkněte ESC pro zavření

Den koupani

Tipy na vše o Den koupani přímo od chovatelů pro chovatele.

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Tibetský španěl


Povaha plemene Tibetský španěl je milý, citlivý, veselý a inteligentní pes. Říká se, že je to "velký pes v malém". Umí být velmi klidný, soustředěný a důstojný. Má ale také vl..

Šeltie - Šetlandský ovčák


(shetlandský ovčák) Povaha plemene Šeltie - Shetlandský ovčák je ostražitý, inteligentní, mírumilovný, silný, temperamentní a oddaný. Svého pána miluje a je ostražitý k cizím ..

Papillon - Trpasličí kontinentální španěl


(Motýlek, můra, phaléne) Povaha plemene Papillon neboli malý kontinentální španěl je ideální společenský pes, který je velice vázán na své pány. Má živou, zvídavou povahu a je..

Kuvasz


Kuvasz Povaha plemene Kuvasz je inteligentní a vyrovnaný pes. Je upřímný, věrný a zároveň také hrdý. Svým majitelům je oddaným společníkem. Ostražitě hlídá a brání rodinu, dům..

Jihoruský ovčák


Jihoruský ovčák (Južnoruskaja ovčarka) Povaha plemene Jihoruský ovčák je velmi inteligentní, ale tvrdohlavý, proto se hodí výhradně pro zkušené chovatele, je ostrý a pokud nem..

Irský vodní španěl


Irský vodní španěl (Irish Water Spaniel)   Povaha plemene Irský vodní španěl je klasický lovecký pes, kvůli svým vlastnostem využívaný zejména pro lov vodní zvěře. Má výborný ..

Holandský ovčácký pudl


Holandský ovčácký pudl (Schapendoes) Povaha plemene Holandský ovčácký pudl byl původně určen k hlídání a zároveň to byl pes honácký. Jeho základními rysy jsou ostražitost, hra..

Barzoj - ruský chrt


Barzoj - ruský chrt Povaha plemene Chování barzoje téměř kopíruje jeho celkový vzhled - je to klidný a vyrovnaný pes, k rodině chovatele přítulný, vůči cizím lidem si zachováv..

Barbet


Barbet Povaha plemene Povaha barbeta postrádá jakoukoliv komplikovanost - tito psi jsou živí, veselí, přátelští a poměrně snadno poddajní. Mezi důležité povahové vlastnosti ba..

Australský silky teriér


Australský silky teriér (Australský hedvábný teriér, Australian Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér má všechny znaky větších teriérů. Je to ostražitý hlídač,..

Anglický kokršpaněl


Anglický kokršpaněl (kokr, English Cocker Spaniel) Povaha plemene Základní charakterovou vlastností kokršpaněla je optimistická veselá nálada. Anglický kokršpaněl je stále ves..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

Americká akita


Americká akita (Velký japonský pes) Povaha plemene Akita je velice přátelský pes, oddaný a ostražitý. Celkem snadno se přizpůsobí a občas vás až překvapí obdivuhodnou intelige..

Co chcete vědět o Den Koupani?

Chcete vědět více o Den Koupani? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Den Koupani a podobných témat.

Péče o potkana - koupat, či nekoupat?


Oct 29, 2018 ... Několikrát za den je můžete vidět, jak se olizují a svůj kožíšek tak ... na vodu nejsou příliš zvyklí a koupání je pro ně obrovským stresem.

Pravidla psí koupačky


Jul 17, 2019 ... Stačí se řídit několika jednoduchými pravidly a užijete si spolu pohodový den u vody. ... A máte nějaká svá oblíbená místa na koupání?

8. rekreační tábor s agility


ODJEZD: DO 10 HODIN VYKLIZENÉ CHATKY ČI POKOJE!! ... Přes den je dostatek času na výlety, koupání a jiné krásné a příjemné činnosti, takže vítáme i rodiny s ...

Tábor dogdancingu


Ve středu je naplánován volný den pro relax psů i psovodů. ... V bezprostřední blízkosti se nachází dvě přehrady vhodné ke koupání i s malými dětmi.

Mezinárodní den zvířat


Oct 7, 2015 ... Milujete koupání? Letní horka k němu přímo vybízí! A jak to má váš pes? Někteří psi jsou ve vodě jako doma, jiní na druhou stranu nemůžou vodu ...

Králičí ostrov nemají jen v Japonsku


Aug 1, 2016 ... Kdyby vás už koupání v moři nebo mazlení ušáků nebavilo, můžete navštívit ... Včerejší ne úplně ideální den jsme hodili za hlavu a do soboty ...

Psí lupy: Proč se dělají a jak na ně


May 24, 2019 ... ... že koupání psí srst obecně vysušuje a nepřehánějte to s ním). ... Pokud budeme vzpomínat na páteční den na Mistrovství světa ve Švédsku, ...

Jak “naučit” psa plavat


Jul 3, 2017 ... ... jak na to, aby pro psa bylo koupání radostným zážitkem. ... Včerejší ne úplně ideální den jsme hodili za hlavu a do soboty vstoupili s ...

Treibballový víkend zakončený závody


V případě příznivého počasí možnost koupání v blízkosti areálu. ... i závody budou začínat od 10.00, takže je možné přijet i na jeden den bez ubytování.

Jaké nástrahy přináší psům léto


Jun 12, 2019 ... Proto noste raději psovi vždy vodu s sebou a ke koupání nevybírejte vody ... Během hindského festivalu Tihar je druhý den věnován psům.

Zablácené venčení


Oct 1, 2014 ... Koupání psů může být obtížné, ale s následujícím návodem nelze nic zkazit: ... Nezapomeňte tedy v tenhle den ani na ně!

Zablácené venčení


Oct 1, 2014 ... Koupání psů může být obtížné, ale s následujícím návodem nelze nic zkazit: ... Letos připadá Mezinárodní den králíků na 22. 9.

Itálie


Jul 25, 2014 ... Beztak jim horko přes den nedělá dobře. Vodítko si s sebou noste všude tak jako tak, ... Milujete koupání? Letní horka k němu přímo vybízí!

Zablácené venčení


Oct 1, 2014 ... Koupání psů může být obtížné, ale s následujícím návodem nelze nic zkazit: ... náhradou klasických záchodů, které se musí každý den čistit.

Zablácené venčení


Oct 1, 2014 ... Koupání psů může být obtížné, ale s následujícím návodem nelze nic zkazit: ... ale zároveň ocení i pohodový den strávený na gauči.

Hárání a vše kolem něj


May 22, 2018 ... Celková péče o psa zahrnuje nejen správné krmení, koupání, česání, ale i péči v oblasti zdraví a sexuality. Pokud se právě rozhodujete, ...

Více toho o den koupani nemáme

Pro další informace o den koupani zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o den koupani.