Zmáčkněte ESC pro zavření

Ja to nebyl

Tipy na vše o Ja to nebyl přímo od chovatelů pro chovatele.

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Španělský vodní pes


Povaha plemene Španělský vodní pes je aktivní, veselé, živé, přátelské plemeno. Má velmi vyrovnanou povahu. Je také ostražitý a pozorný, ale zbytečně neštěká. Rád si hraje a u..

Šarpej - Shar-Pei


Šarpej - Shar-Pei (Chinese Fighting Dog) Povaha plemene Šarpej (Shar-Pei) je chytrý, nezávislý, hrdý, samostatný ale přítulný, hodný a chytrý pes. K majiteli se nepřivazuje. J..

Stabyhoun - Frízský ohař


Povaha plemene Frízský ohař je velmi dobrý společník. Je velice milý. Miluje děti. Dá se velice dobře cvičit, je inteligentní. Jeho krev lovce se v něm nezapře. Je to klidný p..

Slovenský čuvač


(Slovakian chovach) Povaha plemene Slovenský čuvač je velice dobrý společník. Miluje všechny členy rodiny a svou lásku rozděluje mezi všechny členy rodiny stejnou mírou. Hodí ..

Sloughi - Arabský chrt


(sluga, Arabian Chrt) Povaha plemene Sloughi je pes s poněkud složitější povahou. Je velmi citlivý. K cizím lidem je nedůvěřivý a může být i agresivní. Pokud však získáte jeho..

Skotský teriér


(Scottish terrier) Povaha plemene Skotský teriér je milý, čilý a odolný pes. Má mnoho energie a dostatek sil. Může žít nejen na vesnicích, ale i ve městech. Je to velmi sebevě..

Skotský jelení pes


(Deerhound) Povaha plemene V tomto pejskovi najdete opravdu velice věrného a oddaného přítele. Skotský jelení pes je věrný jednomu pánovi. Je velice klidný, mírný a snášenlivý..

Ruský barevný boloňský psík


(Russkaya tsvetnaya bolonka) Povaha ruského boloňského psíka Barevný boloňský psík patří mezi společenská plemena. Je inteligentní a hravý. Velmi rychle se učí a díky svému te..

Rakouský krátkosrstý pinč


(Austrian Shorthaired Pinscher) Povaha plemene Rakouský krátkosrstý pinč je velice živý a pohyblivý pes, přátelský, odvážný a inteligentní, tvrdý sám k sobě. Tento pes velice ..

Pražský krysařík


(Prague Ratter) Povaha plemene Pražský krysařík je jemný a mazlivý pes, který je vhodný do každé rodiny. Svému pánovi je bezmezně oddán a hezký vztah si utvoří i k dětem. Přes..

Patterdale teriér


Povaha plemene Patterdale teriér je živý a bystrý pes, který se nerad podřizuje. Ke svým majitelům je však velmi milý a má rád děti, s nimiž je schopen navázat pěkný vztah. K ..

Německý ohař dlouhosrstý


Německý ohař dlouhosrstý (Deutscher langhaariger Vorstehhund) „Dlouhosrstý německý ohař je velmi elegantní společník!" Německý dlouhosrstý ohař je živý, inteligentní a dobře o..

Miniaturní bulteriér


Miniaturní bulteriér (minibulteriér) Povaha plemene Miniaturní bulteriér má více z povahy teriéra nežli buldoka. Jsou to živí, hbití a vytrvalí psi. Jsou velmi energičtí a odv..

Malorská doga


Malorská doga (mallorský buldok, Perro De Presa Mallorquin, Mallorský strážní pes) Povaha plemene Mallorská doga je přátelský a nenáročný pes vhodný do rodiny. Hodí se i do mě..

Maďarský chrt


Maďarský chrt (Magyar Agar) Povaha plemene Pokud mluvíme o chrtech, není snad ani nutné zdůrazňovat, že jde o psy rychlé a vytrvalé. O maďarských chrtech to nelze neříct, jde ..

Kontinentální buldok


Kontinentální buldok (Continental bulldog) Povaha plemene Kontinentální buldok Plemeno psa Kontinentální buldok je snadno vychovatelné. Může být dobrý rodinný společník. Je ak..

Italský volpino


Italský volpino (florentský volpino, Volpino Italiano, Cane de Quirinale, Volpino di Firenze) Povaha plemene Italský volpino je stejně jako ostatní špicové výborný hlídač. Pok..

Italský corso pes


Italský corso pes (Kane Korso, Cane Corso Italiano, Italian Cane Corso) Italský Corso pes (nebo také Cane corso) Povaha plemene Italský Corso pes je odvážný a vytrvalý obranář..

Irský červenobílý setr


Irský červenobílý setr (Irish Red and White Setter) Povaha plemene Irský červenobílý setr je lovecký pes pro lov se střelnou zbraní zejména na poli. Při práci je jemný, jistý,..

Chorvatský ovčák


Chorvatský ovčák Povaha plemene Protože plemeno bylo původně pracovní a pastýřské, jedná se v případě chorvatského ovčáka o velice pracovitého psa, naprosto vynikajícího stráž..

Glen of Imaal Teriér


Glen of Imaal Teriér (Irish Glen of Imaal Terrier) Povaha plemene V mládí je Glen of Imaal teriér neúnavný, svéhlavý, odvážný, veselý a neustále dobře naladěný. V dospělosti j..

Český strakatý pes


Český strakatý pes (Horákův laboratorní pes) Povaha a charakter Český strakatý pes je příjemný, nenáročný a skromný společník, který je přizpůsobivý a zvykne si jak na početně..

Československý vlčák


Československý vlčák Povaha plemene Československý vlčák je velmi temperamentní, vytrvalý a aktivní pes milující pohyb. Je odvážný, neohrožený a po svém původci vlkovi si ucho..

Jak klikr trénink na svět přišel


Mar 2, 2014 ... I když nebyl první, kdo takový postup při tréninku zvířat použil, ... Bailey, R. E., Gillaspy, J. A. 2005 Operant Psychology Goes to the ...

Co chcete vědět o Ja To Nebyl?

Chcete vědět více o Ja To Nebyl? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Ja To Nebyl a podobných témat.

Boxer - pes s kouzlem osobnosti


Jun 23, 2014 ... CHS Czech Ja – Ka, www.czechja-ka.cz ... Ten nebyl úplně vhodný na cvičení ani na výstavy, tak jsem si v roce 1978 přivezla psa, ...

Více toho o ja to nebyl nemáme

Pro další informace o ja to nebyl zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o ja to nebyl.