Zmáčkněte ESC pro zavření

Kamaradi

Tipy na vše o Kamaradi přímo od chovatelů pro chovatele.

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Kanárská doga


Kanárská doga (Perro do Presa Canario, Dogo Canario) Povaha plemene Perro de Presa Canario - kanárská doga - je tvrdý, silný, vážný pes, který přesně naplňuje představu o dobr..

Brazilská fila


Brazilská fila Povaha plemene Toto plemeno je proslavené sebevědomím, odvahou a skutečnou tvrdostí ke všem nepřátelům. Je to tedy naprosto ideální hlídač a ochránce, ale zdale..

Ahoj kamarádi!


Feb 10, 2014 ... Ahoj kamarádi! Publikováno: 10.02.2014 • Autor: © marcelka6ka • Rubrika: Příběhy o psech. Nazdáár jsem tady nový a chtěl bych být Váš ...

MOJE ZVIRATKA:)


Oct 29, 2011 ... Ahoj kamaradi, tento članek se jmenuje moje zvířátka, proto, že je to o nich:) MUJ PES Muj pes je kříženec(voříšek) pochazi s utulku, ...

Co chcete vědět o Kamaradi?

Chcete vědět více o Kamaradi? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Kamaradi a podobných témat.

Psí aplikace pro trénink i zábavu


Feb 15, 2017 ... Dog training clicker ... Pokud s sebou na procházky nechcete tahat klikr nebo si ho vůbec kupovat, můžete si ho nainstalovat přímo do mobilu.

Psi a hlodavci se snesou


Oct 6, 2014 ... Někteří lidé považují soužití psa a hlodavce za nesmysl. Já se jim ani nedivím, vždyť jsme vyšlechtili plemena přímo za účelem lovu hlodavců ...

Více toho o kamaradi nemáme

Pro další informace o kamaradi zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o kamaradi.