Zmáčkněte ESC pro zavření

Skvely zivot

Tipy na vše o Skvely zivot přímo od chovatelů pro chovatele.

Německý ovčák


Německý ovčák (Vlčák, Deutscher Schaferhund, German Shepherd Dog) Povaha plemene Německý ovčák je velice inteligentní a učenlivý pes. Je také velice odvážný a sebevědomý. Je t..

Lhasa Apso


Lhasa Apso Povaha plemene Veselý, sebevědomý. Čilý, neohrožený, poněkud se stranící cizích lidí. Lhasa apso je typický společenský pes vhodný do bytu. Miluje svého majitele a ..

Labradorský retrívr


Labradorský retrívr (labrador, Labrador retriever) Povaha plemene Všestranný, inteligentní, nekonfliktní a přátelský pes je oblíbený nejen jako rodinný společník. Někteří labr..

Československý vlčák


Československý vlčák Povaha plemene Československý vlčák je velmi temperamentní, vytrvalý a aktivní pes milující pohyb. Je odvážný, neohrožený a po svém původci vlkovi si ucho..

Border kolie


Border kolie Povaha plemene Psi z rodu border kolie jsou nesmírně inteligentní, učenlivý a pracovití. Je to také značně odvážné plemeno, ovšem se sklonem velice silně citově p..

Appenzellský salašnický pes


Appenzellský salašnický pes (Appenzeller Sennenhund) Povaha plemene Appenzellský salašnický pes je skvělý hlídač, a proto je celkem nedůvěřivý k cizím lidem. Pokud vás nezná, ..

Americko-kanadský ovčák


Americko-kanadský ovčák (Bílý švýcarský ovčák) Povaha plemene Americko-kanadský ovčák není snadno zaškatulkovatelný. Různí psi mají totiž různou povahu. Jeden je plný energie,..

Co chcete vědět o Skvely Zivot?

Chcete vědět více o Skvely Zivot? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Skvely Zivot a podobných témat.

Králík jako skvělý domácí mazlíček


Jun 5, 2023 ... Dlouhý a spokojený život je snem většiny z nás a způsob, jak jej zajistit, se hledá po celá staletí. Nejnovější vědecké studie ale naznačují, že ...

Těžký život hračky


May 7, 2014 ... Laboratorní myška není jen pokusné zvířátko, může být i skvělý domácí mazlíček ... Laboratorní myšky nemusí sloužit jen jako pokusná zvířata nebo ...

Co je průkaz původu psa a k čemu slouží.


Nejdůležitější je to, aby se psi měli dobře. Průkaz původu to, že má pes skvělý život nezaručí. Může mu však zaručit to, že nebude trpět závažnými dědičnými ...

Těžký život hračky


May 7, 2014 ... Těžký život hračky. Psí hračky to mají děsně těžké. ... Pes je pro aktivní život skvělý parťák. Jaká je ale zdravá míra cvičení se psem?

Jak se cvičí asistenti


May 7, 2016 ... Sekce: Zajímavosti & Ze života psů a koček, Život se psem/kočkou ... Dostala šanci najít uplatnění, skvělý domov, a ještě možnost někomu ...

Důvody, proč si pořídit hada


Jul 7, 2018 ... Had je skvělý také v tom, že vydrží doma i několik týdnů zcela sám. ... Je to tedy nedůvěryhodné stvoření, s nímž je však život skvělý a ...

Masové konzervy versus granule


Jan 9, 2015 ... Pes je pro aktivní život skvělý parťák. Jaká je ale zdravá míra cvičení se psem? Zdraví a strava. 20. 2. 2019 ...

Masové konzervy versus granule


Jan 9, 2015 ... ... velikost a aktivitu zvířete, obsahuje veškeré důležité živiny nutné pro jeho zdravý život. ... Pes je pro aktivní život skvělý parťák.

Králík jako skvělý domácí mazlíček


Jun 5, 2023 ... Moderní technologie jsou součástí našich život už nějakou tu dobu. A ochuzení o ně nějsou ani naši čtyřnozí přátelé. Sice nejsem úplný IT guru, ...

Králík jako skvělý domácí mazlíček


Jun 5, 2023 ... Králík jako skvělý domácí mazlíček. Králíčci jsou ideálním domácím mazlíčkem ... Thajské kočky: jak probíhá život a záchrana tohoto plemene?

Psí historie I.: kosmonaut Lajka


May 20, 2016 ... Jedním z mých letošních novoročních předsevzetí bylo se více hýbat. Pes je pro aktivní život skvělý parťák. Jaká je ale zdravá míra cvičení se ...

Podzim láká k dogtrekkingu


Nov 25, 2019 ... Můžete tenhle skvělý sport provozovat jen tak pro zábavu. Váš psí parťák to jistě velmi ocení a ... Pes je pro aktivní život skvělý parťák.

Čtyřnozí cukrovkáři


Dec 14, 2016 ... Pes je pro aktivní život skvělý parťák. Jaká je ale zdravá míra cvičení se psem? Zdraví a strava.

Více toho o skvely zivot nemáme

Pro další informace o skvely zivot zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o skvely zivot.