Zmáčkněte ESC pro zavření

Koupani ne

Tipy na vše o Koupani ne přímo od chovatelů pro chovatele.

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Kuvasz


Kuvasz Povaha plemene Kuvasz je inteligentní a vyrovnaný pes. Je upřímný, věrný a zároveň také hrdý. Svým majitelům je oddaným společníkem. Ostražitě hlídá a brání rodinu, dům..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Tibetský španěl


Povaha plemene Tibetský španěl je milý, citlivý, veselý a inteligentní pes. Říká se, že je to "velký pes v malém". Umí být velmi klidný, soustředěný a důstojný. Má ale také vl..

Šeltie - Šetlandský ovčák


(shetlandský ovčák) Povaha plemene Šeltie - Shetlandský ovčák je ostražitý, inteligentní, mírumilovný, silný, temperamentní a oddaný. Svého pána miluje a je ostražitý k cizím ..

Papillon - Trpasličí kontinentální španěl


(Motýlek, můra, phaléne) Povaha plemene Papillon neboli malý kontinentální španěl je ideální společenský pes, který je velice vázán na své pány. Má živou, zvídavou povahu a je..

Kříženec


Kříženec (voříšek, vořech) Povaha plemene Psi kříženci jsou obvykle velmi veselí, přítulní, laskaví, přívětiví, hraví, energičtí, inteligentní, učenliví, poslušní, přizpůsobiv..

Jihoruský ovčák


Jihoruský ovčák (Južnoruskaja ovčarka) Povaha plemene Jihoruský ovčák je velmi inteligentní, ale tvrdohlavý, proto se hodí výhradně pro zkušené chovatele, je ostrý a pokud nem..

Irský vodní španěl


Irský vodní španěl (Irish Water Spaniel)   Povaha plemene Irský vodní španěl je klasický lovecký pes, kvůli svým vlastnostem využívaný zejména pro lov vodní zvěře. Má výborný ..

Holandský ovčácký pudl


Holandský ovčácký pudl (Schapendoes) Povaha plemene Holandský ovčácký pudl byl původně určen k hlídání a zároveň to byl pes honácký. Jeho základními rysy jsou ostražitost, hra..

Coton de Tuléar


Coton de Tuléar Povaha plemene Coton de Tuléar je zářným příkladem společenského plemene - tito pejsci jsou přítulní, hraví, přátelští a poslušní, i když výjimečně mohou být s..

Barzoj - ruský chrt


Barzoj - ruský chrt Povaha plemene Chování barzoje téměř kopíruje jeho celkový vzhled - je to klidný a vyrovnaný pes, k rodině chovatele přítulný, vůči cizím lidem si zachováv..

Barbet


Barbet Povaha plemene Povaha barbeta postrádá jakoukoliv komplikovanost - tito psi jsou živí, veselí, přátelští a poměrně snadno poddajní. Mezi důležité povahové vlastnosti ba..

Azavak


Azavak (azavažský chrt, Oska, Eidi, Azawakh, Tuareg Sloughi, Sloughi-Azawakh) Povaha plemene Azavak je přírodní plemeno a poměrně málo domestikované, takže v sobě má některé r..

Australský silky teriér


Australský silky teriér (Australský hedvábný teriér, Australian Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér má všechny znaky větších teriérů. Je to ostražitý hlídač,..

Anglický setr


Anglický setr (English Setter) Povaha plemene Je to pes vhodný do rodiny a k dětem. Dá se snadno vycvičit a je ze všech setrů nejklidnější a nejméně komplikovaný. Je to klasic..

Anglický kokršpaněl


Anglický kokršpaněl (kokr, English Cocker Spaniel) Povaha plemene Základní charakterovou vlastností kokršpaněla je optimistická veselá nálada. Anglický kokršpaněl je stále ves..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

Americká akita


Americká akita (Velký japonský pes) Povaha plemene Akita je velice přátelský pes, oddaný a ostražitý. Celkem snadno se přizpůsobí a občas vás až překvapí obdivuhodnou intelige..

Péče o potkana - koupat, či nekoupat?


Oct 29, 2018 ... ... více zajímat o to, jestli potkaní domácí mazlíky koupat, či ne. ... na vodu nejsou příliš zvyklí a koupání je pro obrovským stresem.

Co chcete vědět o Koupani Ne?

Chcete vědět více o Koupani Ne? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Koupani Ne a podobných témat.

Zablácené venčení


Oct 1, 2014 ... Po celou dobu koupání na něj mluvte jedině klidným hlasem (v případě potřeby autoritativním, ale nikdy ne hysterickým nebo rozčileným), ...

Jak správně vykoupat psa?


Vzhledem k tomu, že bydlíme v bytě, tak pes rovnou z procházky, maže na koberec. Vždy se snažím očistit psa suchým ručníkem, abych se vyhnula koupání. Ovšem ne ...

Na co si dát pozor při koupání psa?


Feb 22, 2018 ... Ať už se váš pes bojí vody či nikoliv, ať už je koupel doslova boj nebo ne, je skutečně nutné, abyste dodržovali jisté zásady, jistá pravidla.

Psí lupy: Proč se dělají a jak na ně


May 24, 2019 ... Psí lupy: Proč se dělají a jak na ... s hydratačním šamponem (nezapomeňte, že koupání psí srst obecně vysušuje a nepřehánějte to s ním).

Pravidla psí koupačky


Jul 17, 2019 ... Ne každý pes ale vodu miluje. Proto, pokud by to pro vašeho ... nebo k ní spíš nemá důvěru? A máte nějaká svá oblíbená místa na koupání?

můj pes a já - Život psa


5 rad co nedělat při koupání psa… Tahle verze zimy je pro mnoho lidí super, ale spousta majitelů psů dá za pravdu tomu, že pro pejskaře teda nic moc.

Itálie


Jul 25, 2014 ... Pokud ne, třeba vám pomůže video z řady Brit Training Tips – Zvykání na vodu. A pokud máte radši pohyb, stačí sbalit ... Milujete koupání?

Pitbul ne!


Jun 18, 2014 ... Milujete koupání? Letní horka k němu přímo vybízí! A jak to má váš pes? Někteří psi jsou ve vodě jako doma, jiní na druhou stranu nemůžou ...

Péče o psa v letním období


Jun 4, 2019 ... Možná se zdá nemožné, že pes po koupání v horkém počasí může ... O (ne)stříhání a správném chlazení se dočtete v následujícím článku.

Jak pečovat o srst domácích hlodavců


Feb 20, 2017 ... U hlodavců může být koupání pro někoho tak trochu bizarní představou. ... Malé velké lásky: Jaké (ne)výhody má pořízení malého plemene?

10 tipů, jak se správně starat o fretku


Jan 25, 2019 ... Na druhou stranu příliš časté koupání může způsobit vysušení kůže a ... Ať už je váš pes milovník vody, nebo ne, máme pro vás několik tipů, ...

Hárání a vše kolem něj


May 22, 2018 ... Celková péče o psa zahrnuje nejen správné krmení, koupání, česání, ... po nichž hárání postupně odezní, ať už došlo ke krytí nebo ne.

Od Mikuláše až po Silvestra


Dec 26, 2016 ... ... ale pojďme si upřímně říct, že ne vždycky může mít váš pejsek rád koupání. Také se může stát, že aromaterapie psovi nevyhovuje.

Proč umývat psa šamponem pro psy?


May 2, 2021 ... ... než těch určených přímo pro , nabízí vám tento článek zásadní odpovědi ... je nejdůležitější částí procesu koupání oplachování srsti.

Jak psa (ne)trestat


Dec 28, 2015 ... Milujete koupání? Letní horka k němu přímo vybízí! A jak to má váš pes? Někteří psi jsou ve vodě jako doma, jiní na druhou stranu nemůžou vodu ...

Pozor na přehnané šamponování


Jun 20, 2015 ... Jinými slovy, ke koupání bychom měli mít důvod. ... a prosté otření pacek je tou lepší pro samotné zvíře, i když možná ne pro váš gauč.

Syndrom mrtvého ocasu. Jak mu předejít?


Jul 3, 2018 ... Vrátili jsme se z koupání, kde s námi pes celou dobu spokojeně vegetil. ... Ať už je váš pes milovník vody, nebo ne, máme pro vás několik ...

Jak “naučit” psa plavat


Jul 3, 2017 ... Ne každý z nich totiž vodě důvěřuje,… ... případy jsem pro vás připravila pár tipů, jak na to, aby pro psa bylo koupání radostným zážitkem.

Více toho o koupani ne nemáme

Pro další informace o koupani ne zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o koupani ne.