Zmáčkněte ESC pro zavření

Muj porod

Tipy na vše o Muj porod přímo od chovatelů pro chovatele.

Kočičí porod od začátku do konce


Jun 21, 2019 ... Postroj pro psa - pro někoho stále novinka, pro mě dnes už samozřejmost. I když musím přiznat, že do nedávna i můj chlupáč disponoval jen ...

Očekávaný porod


Moc jsem si přála nahou holčičku i když jsem už měla holčičky, ale prostě nahá holčička to byl můj sen. A pak to přišlo- Jiwinka mi v 17,13 porodila nááádhernou ...

Co chcete vědět o Muj Porod?

Chcete vědět více o Muj Porod? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Muj Porod a podobných témat.

Jak stříhám Kulajdu


May 23, 2014 ... Třeba se vám můj postup také osvědčí. ... Vše označuje jedno a to samé – stav, kdy se tělo fenky připravuje na porod, ačkoli březí není.

Když dostane pes žihadlo


Aug 12, 2019 ... Ten můj klikař, i když dostal žihadlo zvenku do tlamy, si chvíli čumák drbal, ... kdy se tělo fenky připravuje na porod, ačkoli březí není.

Jak komunikovat s hluchým psem?


Nov 6, 2015 ... Můj pes sice není hluchý, ale dokáže absenci sluchu velmi mistrně předstírat. ... Kočičí porod od začátku do konce. Máte doma březí kočičku, ...

Mýty a fakta o psech


Nov 21, 2018 ... Třeba můj pes, právě ležící vedle mě, má čumák suchý a rozhodně ... Březost a především porod může být pro fenu naopak obrovským rizikem.

Ani kapka vedle?


May 19, 2014 ... Až příliš pozdě mi došlo, jak to vyznělo někomu, kdo neví, že můj pes se jmenuje Kulajda. ... Kočičí porod od začátku do konce.

Máte doma psa, nebo vlka?


May 26, 2014 ... A zatřetí – ale to je jen můj skromný názor – že psi jsou díky životu v lidské smečce daleko ... Kočičí porod od začátku do konce.

Vyčesávání psích chlupů


Mar 17, 2015 ... Můj předchozí pes se mi vždy pokoušel vzít kartáč a odnést jej někam daleko. ... kdy se tělo fenky připravuje na porod, ačkoli březí není.

Co dělat při podezření na otravu psa?


Aug 5, 2015 ... Můj první pes trpěl na slabé zažívání, zároveň se úspěšně řadil do oné skupiny “vysavačů”. Bohužel psovi to nevysvětlíte, ...

Jak jsem vybírala psí postroj


Aug 17, 2015 ... I když musím přiznat, že do nedávna i můj chlupáč disponoval jen klasickou ... kdy se tělo fenky připravuje na porod, ačkoli březí není.

Entlebušský salašnický pes


Aug 1, 2011 ... ... s ním děti samotné, i když tvrdíte, že "Fido je naprosto hodný" a "nikdy nikoho nekousl, bobíšek můj". ... Očekávaný porod, 12x.

Jak odnaučit psa loudit?


Mar 25, 2016 ... Ten můj s tím například nikdy problém neměl. A to se jinak jedná o celkem ... Kočičí porod od začátku do konce. Máte doma březí kočičku, ...

Výchova kočky - trestat ji je chyba!


Oct 6, 2017 ... Jak už jsem psala v článku Můj život s kočkou, aneb Proč jsou kočky takové, ... kdy se tělo fenky připravuje na porod, ačkoli březí není.

Více toho o muj porod nemáme

Pro další informace o muj porod zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o muj porod.