Zmáčkněte ESC pro zavření

Za chyby se plati

Tipy na vše o Za chyby se plati přímo od chovatelů pro chovatele.

Co chcete vědět o Za Chyby Se Plati?

Chcete vědět více o Za Chyby Se Plati? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Za Chyby Se Plati a podobných témat.

Bázlivý pes


Oct 7, 2015 ... Všechno, co budu psát, platí pro všechny psy obecně, ... Druhá věc, necítila se za chyby svoje ani feny trapně, provinile ani nijak jinak ...

Specifika výcviku obrany u boxerů


Nov 27, 2020 ... Každý výcvik, a u obran to platí dvojnásob, by se ale měl danému ... Pes za naše chyby nemůže a jeho selhání padá vždy na naši hlavu.

Treibball - když pes pase balón


Apr 10, 2017 ... Penalizují se chyby jako pomoc rukou či nohou nebo opuštění brankoviště. ... To platí za každé situace nehledě na to, kde bydlíte.

Ondřejovské agilitění 2019


Při průběhu závodů se na place pohybují psi na vodítku, aby nedošlo k ... druhý pes 1 psovoda) Štafeta: 100,- za tým (každý soutěžící platí polovinu - 50,-).

Vlakem se to celkem vyplatí


Aug 15, 2014 ... Chystáte se na delší výpravu a nevíte, jestli zvolit vlak, ... Ale pozor, platí se i za malé plemeno, které není v ničem uzavřené!

Treibball - když pes pase balón


Apr 10, 2017 ... ... do branky za co nejkratší čas a s co nejméně penalizacemi. Penalizují se chyby jako pomoc rukou či nohou nebo opuštění brankoviště.

Psí lupy: Proč se dělají a jak na ně


May 24, 2019 ... Pes je nejlepší přítel člověka. To platí za každé situace nehledě na to, kde bydlíte. Pokud váháte, jestli si pořídit psa do bytu, nebojte – při ...

Kde se kočky nechávají nejraději hladit?


Feb 27, 2016 ... To platí za každé situace nehledě na to, kde bydlíte. Pokud váháte, jestli si pořídit psa do bytu, nebojte – při dodržování několika zásad bude ...

Ondřejovské agilitění


Diskvalifikace pouze za hrubé zacházení se psem a vyvenčení psa na parkuru, ostatní diskvalifikační chyby budou počítány jako trestré body.

Víte, proč se kočky bojí okurek?


Nov 9, 2018 ... Bojí se kočky této neškodné zeleniny, nebo za tím stojí něco jiného? Nejdříve si pojďme ukázat, o čem vlastně mluvím: Opravdu je to tak, že by ...

Aby se kočka nenudila


Sep 29, 2017 ... Nevím jak u vás, ale u nás stoprocentně platí, že nemá smysl utrácet za kočičí pelechy. Ty se vždy minou účinkem a kočka o ně okem nezavadí.

Psi a paměť. Jak to vlastně v praxi je?


Dec 23, 2015 ... Například přijdete domů a zjistíte, že se váš mazlík vyčůral na koberec. V tom případě je už ale chyba mu za tento přečin hubovat, protože si ...

Podzim láká k dogtrekkingu


Nov 25, 2019 ... Většina orientačních závodů pořádaných u nás se odehrává na horách a mívají 100 a ... To platí za každé situace nehledě na to, kde bydlíte.

Psí lupy: Proč se dělají a jak na ně


May 24, 2019 ... Za onemocnění kůže ale mohou stát i závažnější nemoci - od zánětu ... V článku vám představíme nejčastější chyby, kterých se dopouštíme a na ...

Více toho o za chyby se plati nemáme

Pro další informace o za chyby se plati zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o za chyby se plati.