Zmáčkněte ESC pro zavření

Navsteva

Tipy na vše o Navsteva přímo od chovatelů pro chovatele.

Východosibiřská lajka


Povaha a charakter východosibiřské lajky Východosibiřská lajka je klidné a vyrovnané povahy. Je velmi inteligentní a snadno se učí. Rychle si zvyká a není pro ni problém žít i..

Trpasličí pinč


Povaha plemene Trpasličí pinč je pes, který je svou velikostí přímo ideální do města a do bytu. Je malý, milý a přítulný. Navíc je skvělý hlídač a jeho štěkot rozhodně předčí ..

Moskevský strážní pes


Moskevský strážní pes Povaha plemene Na první pohled moskevský strážní pes připomíná bernardýna. Nezdědil po něm hezký a mírumilovný vzhled, ale především obrovskou oddanost s..

Malý hladkosrstý pinč


Malý hladkosrstý pinč (německý pinč, trpasličí pinčk, srnčí ratlík) Povaha plemene Nenechte se zmást jeho velikostí! V malém tělíčku se skrývá velké srdce a velká osobnost. Tr..

Italský corso pes


Italský corso pes (Kane Korso, Cane Corso Italiano, Italian Cane Corso) Italský Corso pes (nebo také Cane corso) Povaha plemene Italský Corso pes je odvážný a vytrvalý obranář..

Hovavart


Hovavart (Hovawart) Povaha plemene Dobromyslný, vyrovnaný, veselý, hravý, tvrdý sám k sobě, svéhlavý, klidný, inteligentní, věrný, přítulný, ostražitý, ochranitelský a pozorný..

Cane Corso


Cane Corso Cane corso (nebo také Italský Corso pes) Povaha plemene Cane corso je pes velmi odvážný a tvrdě brání svého pána a jeho rodinu. Nikdy však nezaútočí jako první. Je ..

Briard - Francouzský ovčák


Briard - Francouzský ovčák Povaha plemene Povaze briarda vévodí inteligence, pracovitost, odolnost a odvaha. Tito psi mají silně vyvinutý hlídací instinkt, takže svou rodinu n..

Biewer Yorkshire Terrier


Biewer Yorkshire Terrier Povaha plemene Biewer patří mezi inteligentní a veselá plemena. Svému pánovi jsou oddanými společníky. Milují zábavu a rošťárny. Jsou to však také vel..

Bergamský ovčák


Bergamský ovčák Povaha plemene Bergamský ovčák v sobě nese kus typicky italské povahy - tito psi jsou velice přátelští, přirozeně sebevědomí a rádi užívají života. Nelze jim u..

Návštěva řeckého útulku


Jun 2, 2015 ... Začalo léto a tak jsem odjela na dovolenou do řecké Málie na Krétě. Je to celkem klidné letovisko kousek od hlavního města Heraklion.

Co chcete vědět o Navsteva?

Chcete vědět více o Navsteva? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Navsteva a podobných témat.

Návštěva anglického útulku


Feb 25, 2017 ... Sonny je malý tvrdohlavý sobeček a je doporučován do rodiny, kde bude jedináčkem. Návštěva anglického útulku. V této části odhadem s 12 kotci ...

Výcvik štěněte 1.


Mar 12, 2014 ... Náš výcvik je založen na pozitivní motivaci psa za pomoci pamlsků a hraček, jeho aktivitě a správném pochopení cviku. Ve výcviku využíváme ...

Falešná březost slovy odborníků


May 14, 2014 ... Návštěva ordinace už proběhla a já mám pro vás od doktora Šímy a od výživáře Kváše odpovědi na nejzásadnější otázky:.

Co se psem značkujícím doma?


May 30, 2022 ... návštěva s jiným psem, ale někdy stačí jen návštěva lidí. Pes se cítí na svém území nejistý a označkuje si ho, aby všichni věděli, komu toto ...

K veterináři či na výstavu v pohodě


Váš pes nemá rád manipulaci se sebou? Nechce aby se ho dotýkali cizí lidi? Je návštěva veterináře noční můra vašeho psa? Nemá rád pročesávání srsti?

První pomoc při bodnutí vosou a včelou


May 6, 2018 ... První pomoc při bodnutí vosou a včelou ... Víte, jak se zachovat, pokud vašeho pejska bodne vosa nebo včela? Při letních vycházkách to není nic ...

Tipy jak uklidnit pejska na silvestra


Dec 26, 2019 ... To, co je pro ostatní velkolepým zážitkem a důvodem k oslavě, je pro pejsky přímo noční můrou. Jen si to představte, nepříjemné blikání ...

Se psem do zoo


Feb 3, 2016 ... A zlaté pravidlo pejskařů, nezapomeňte po svém pejskovi uklízet :-). No a co na to celé pes? Je možné, že budou pejsci, se kterými návštěva ani ...

I kočky mají své drogy


Jul 21, 2017 ... Zatímco šanta má vůni připomínající mátu nebo meduňku, kozlík voní výrazněji a méně příjemně. Actinidia polygama - Aktinidie stříbrná a ...

Kočičí problémy s kožichem


Jun 2, 2017 ... Pokud se ale u vaší kočky nějaký kožní problém objeví, návštěva veterináře vás nemine a připravte se, že to může být běh na dlouhou trať.

Důležitost pamlsků


Oct 18, 2017 ... Většina trenérů se shoduje v tom, že pamlsky jsou pro psy vhodným a hlavně účinným nástrojem, jak je pochválit a podpořit ve správném chování.

Když dostane pes žihadlo


Aug 12, 2019 ... Psi strčí svůj zvědavý čumák kdekam, a tak se v létě lehce může stát, že (nejen oni) dostanou včelí nebo vosí žihadlo.

Kočičí chlupy, kam se podívám


Apr 30, 2015 ... Věřím, že pro zkušené kočkaře nepůjde o nic nového, nicméně opakování je matka moudrosti, a proto přináším praktické desatero péče o kočičí srst ...

Kam s akutním případem?


Jun 23, 2014 ... Už jsem tady zmiňovala, jak mi jeden veterinář řekl, že v Praze je víc pohotovostí pro zvířata, než pro lidi. Prolétla jsem internet a ...

Rozhovor: Jak adoptovat pejska z útulku?


May 3, 2019 ... To je čistě na vlastním názoru, pocitu a přesvědčení. Každý má jiné požadavky na to, co od útulku a adopce očekává. Jak vybrat psa, co se ke mně ...

Více toho o navsteva nemáme

Pro další informace o navsteva zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o navsteva.