Zmáčkněte ESC pro zavření

Snih v lete

Tipy na vše o Snih v lete přímo od chovatelů pro chovatele.

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

Puli


Povaha plemene Puli je velmi činorodý a temperamentní pes. Je také mimořádně učenlivý, velmi přizpůsobivý a dobře snáší výcvik. Je schopný naučit se žít i v městském bytě a mi..

Anglický kokršpaněl


Anglický kokršpaněl (kokr, English Cocker Spaniel) Povaha plemene Základní charakterovou vlastností kokršpaněla je optimistická veselá nálada. Anglický kokršpaněl je stále ves..

Zimní psí sporty - jde to i bez sněhu


Jan 27, 2020 ... Pokud v létě holdujete dogtrekkingu nebo canicrossu, pauzu si od nich nemusíte dávat ani v zimě. Naopak, toto období se skvěle hodí k ...

Mýtus o sněhu a sklovině


Jan 28, 2015 ... Vyvarujte se také štěrku a drobných kamínků, když pes chytá předměty v letu, může mu tvrdá munice kus zubu i uštípnout. Nic se ale nesmí ...

Co chcete vědět o Snih V Lete?

Chcete vědět více o Snih V Lete? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Snih V Lete a podobných témat.

Péče o tlapky v zimě


Jan 19, 2015 ... Jakmile napadne sníh, přijde na řadu odhrnování a posyp. To znamená, že městské psy začnou nohy zábst a pálit zároveň.

Uchovávání krmiva v létě a na cestách


Aug 26, 2015 ... Obzvláště teď v létě, kdy je větší riziko, že by v dlouho otevřeném ... energie se zkrátka potřebují vyřádit, ať už venku leží sníh, nebo.

Mýtus o sněhu a sklovině


Jan 28, 2015 ... ... nechávat ho nabírat sníh do tlamy nebo kousat rampouchy. ... když pes chytá předměty v letu, může mu tvrdá munice kus zubu i uštípnout.

Ideální psí léto


Jul 15, 2021 ... Co nejvíce bezstarostné léto přejeme všem dvounožcům i jejich ... Vánoce jsou za dveřmi a s nimi už tradičně přichází tuhá zima a sníh.

Jak si užít sněhové psí radovánky


Dec 11, 2019 ... Sníh nabízí psům spoustu zábavy. ... Letošní léto, stejně jako to předchozí, přálo kvůli pandemii COVID-19 cestování po tuzemsku.

Dlouhá srst psům v létě vyhovuje


Apr 27, 2019 ... Jaro nám sice klepe na dveře, ale pokud milujete hory jako já, tak tam je sněhu ještě stále dost. A tak není na škodu si zopakovat, co všechno ...

O psí tlapky je třeba se v zimě starat


Oct 17, 2017 ... Navíc znáte to - na chodnících je sníh většinou rozšlapaný do čvachtavé ... V létě se život většiny z nás přesouvá na zahradu, ať už u domu, ...

Monínec patří psům


Odkaz: http://leto.moninec.cz/kalendar/moninec-patri-psum-2017. Termín: 18.06.2017 - 18.06.2017 ... Nakonec pokoříme rekord Nejvíce psů na sněhu v létě!

Výživa: Jak krmit během léta


Jun 17, 2021 ... Měl by jídelníček v létě obsahovat nějaké odlišné položky? ... Vánoce jsou za dveřmi a s nimi už tradičně přichází tuhá zima a sníh.

Rozpálený asfalt psí tlapky nesnáší


May 14, 2019 ... V létě psům nehrozí jen přehřátí. ... Myslete na to v létě. ... Vánoce jsou za dveřmi a s nimi už tradičně přichází tuhá zima a sníh.

Jak připravit venkovní kočku na zimu


Nov 23, 2017 ... Tu moji, dokud ještě chodila ven, zima ani sníh nikdy od toulek ... V létě se život většiny z nás přesouvá na zahradu, ať už u domu, ...

Výživa: Jak krmit během léta


Jun 17, 2021 ... Rozhodně je velmi špatný nápad na léto pejska ostříhat. Srst je významný faktor termoregulace. I když my lidé tomu moc nevěříme, ...

Rozpálený asfalt psí tlapky nesnáší


May 14, 2019 ... V létě psům nehrozí jen přehřátí. Vysoké teploty mohou i popálit jejich ... Myslete na to v létě. ... Sníh nabízí psům spoustu zábavy.

Sprcha není nepřítel


Jun 25, 2014 ... ... nasáknou vodu se špínou a sníh na nich tvoří tvrdé kuličky znemožňující pohyb. ... V létě ze sebe odhazujeme jeden svršek za druhým.

Se psem na běžky


Jan 22, 2015 ... Náhubek mu ale nasadit nemůžete, protože sníh, mráz a horký dech by na ... V létě se život většiny z nás přesouvá na zahradu, ať už u domu, ...

Sprcha není nepřítel


Jun 25, 2014 ... ... se špínou a sníh na nich tvoří tvrdé kuličky znemožňující pohyb. ... V létě trávím maximum času venku a především o víkendech chodíme s ...

Jak si užít sněhové psí radovánky


Dec 11, 2019 ... Sníh nabízí psům spoustu zábavy. ... Zvláště na dlouhou srst se navíc sníh rád nabaluje a tvoří namrzlé chuchvalce. ... Léto je tady!

Sestřih musí být


May 12, 2014 ... Sníh tvoří na srsti tvrdé kouličky, které Kulajdě přilepí nohy k tělu a ... V létě se život většiny z nás přesouvá na zahradu, ať už u domu, ...

Více toho o snih v lete nemáme

Pro další informace o snih v lete zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o snih v lete.