Zmáčkněte ESC pro zavření

Ocima psa

Tipy na vše o Ocima psa přímo od chovatelů pro chovatele.

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Velký švýcarský salašnický pes


  Povaha plemene I přes svůj impozantní vzhled má velký švýcarský salašnický pes mírnou vyrovnanou povahu. Může se chlubit odvahou a inteligencí, v každé situaci se chová nebo..

Švýcarský honič


(Lucernský honič, bernský honič, jurský honič, švycký honič, Schweizer Laufhund, Swiss Hound) Povaha plemene Plemeno švýcarský honič se dělí na čtyři různá plemena lišící se n..

Ši-tzu


(Shih-tzu) Povaha plemene Shih-tzu je velmi inteligentní a aktivní pes. Hodí se i do malého bytu, je nenáročný na prostor. Ke svému majiteli se chová přítulně a přátelsky. Své..

Středoasijský pastevecký pes


(Central Asian Shepherd) Povaha plemene Středoasijský pastevecký pes je velmi vyrovnaný a klidný společník. Je nenáročný, snese rozdílné klimatické podmínky, jako je horko, ne..

Pudl velký (královský)


Pudl velký (královský) Povaha plemene Pudl královský je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný..

Pudl trpasličí


Povaha plemene Pudl trpasličí stejně jako ostatní velikostní typy je velmi živý a energický. Má rád pohyb, a proto velice rád chodí na procházky, běhá a hraje si. Trpasličí pu..

Pudl toy


(toy pudl) Povaha plemene Navzdory malé postavě si toy udržel svoji živelnost, spontánnost, temperament a sílu, kterou oplývají větší příslušníci plemene. Svoji vitalitu a ene..

Pudl střední


Povaha plemene Pudl střední je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný i pro cvičení psích spor..

Pražský krysařík


(Prague Ratter) Povaha plemene Pražský krysařík je jemný a mazlivý pes, který je vhodný do každé rodiny. Svému pánovi je bezmezně oddán a hezký vztah si utvoří i k dětem. Přes..

Polský nížinný ovčák


(Polski Owczarek Nizinny, Polish Lowland Sheepdog) Povaha plemene Polský nížinný ovčák je příjemný pes, dobrý hlídač a milující člen rodiny. Je lehko vycvičitelný a přizpůsobi..

Papillon - Trpasličí kontinentální španěl


(Motýlek, můra, phaléne) Povaha plemene Papillon neboli malý kontinentální španěl je ideální společenský pes, který je velice vázán na své pány. Má živou, zvídavou povahu a je..

Manchester teriér


Manchester teriér Povaha plemene Tento, pro nás trochu netradiční zástupce z říše teriérů, svou krev rozhodně nezapře. Manchester teriér je temperamentní, ostražitý, veselý a ..

Kavalír King Charles Španěl


Kavalír King Charles Španěl Povaha plemene Tento malý španěl je především psem společenským, ale díky svým schopnostem a vlastnostem se hodí téměř pro každého. Kavalír king Ch..

Islandský pes


Islandský pes (Islandský ovčák, islandský špic, Islandsk Farehond, Icelandic Sheepdog) Povaha plemene Islandský pes je vytrvalý, odolný a energický pes, který je hodně závislý..

Irský vlkodav


Irský vlkodav (Irish Wolfhound, Irský pes, Velký pes z Irska) Povaha plemene Irský vlkodav je od přírody přátelský a milý pes, který dobře vychází s lidmi i s ostatními psy. P..

Irský jemnosrstý pšeničný teriér


Irský jemnosrstý pšeničný teriér (Irish Soft Coated Wheaten Terrier) Povaha plemene Od ostatních teriérů se Irish Soft Coated Wheaten Terrier odlišuje nejen svým vzhledem, ale..

Grifonek brabantský - Brabantík


Grifonek brabantský - Brabantík (Petit Brabancon) Povaha plemene Grifonek brabantský je neobyčejně jemný, citlivý, mazlivý a přítulný, výborný rodinný pes. Je nepřehlédnutelný..

Dobrman


Dobrman Povaha plemene Dobrman je proslulý svou inteligencí a výbornými schopnostmi hlídače. Je silný, bystrý, útočný, vyniká ostražitostí. Velmi důležitá je důsledná výchova ..

Čivava - Chihuahua


Čivava - Chihuahua (Chihuahua) Povaha plemene Obranářská a odvážná povaha čivav, neubírá nic na jejich roztomilosti a přítulnosti. Dokáží být agresivní a neukázněné, ale při d..

Český strakatý pes


Český strakatý pes (Horákův laboratorní pes) Povaha a charakter Český strakatý pes je příjemný, nenáročný a skromný společník, který je přizpůsobivý a zvykne si jak na početně..

Český fousek


Český fousek Povaha plemene Český fousek je oblíbený především u myslivců. Je to velice klidný a poslušný pes. Je také inteligentní, aktivní a houževnatý. Miluje pohyb. Svému ..

Československý vlčák


Československý vlčák Povaha plemene Československý vlčák je velmi temperamentní, vytrvalý a aktivní pes milující pohyb. Je odvážný, neohrožený a po svém původci vlkovi si ucho..

Australský ovčák


Australský ovčák (Australian Shepherd Dog, aussie) Povaha plemene Australský ovčák je pes s nadprůměrnou inteligencí, je dokonce tak inteligentní, že zaujímá jedno z prvních m..

Anglický mastif


Anglický mastif (English Mastiff) Povaha plemene Ne nadarmo se o mastifovi říká, že je to obr s něžným srdcem. Přestože byl používán hlavně pro boj, jeho „parketa" je spíš hlí..

Anglický foxhound


Anglický foxhound (anglický foxhaund, English Foxhound) Povaha plemene Foxhound je energický, silný pes, který pro svůj život potřebuje především dostatek pohybu. Nehodí se pr..

Aby pes na procházce neutíkal


Aug 19, 2016 ... Jak lze udržet psa na volno tak, aby neutíkal? Spojení není ovládání. Buďte na procházce se svým psem NEUSTÁLE v kontaktu očima nebo dotyky a to ...

Jak naklikat psa


Jul 17, 2020 ... Protože odměna je pro psa lákavá, měl by na nás viset očima a čekat na další pamlsek. V Clean Runu jsem jednou četla doporučení, že by se měly ...

Co chcete vědět o Ocima Psa?

Chcete vědět více o Ocima Psa? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Ocima Psa a podobných témat.

Hersenwerk - hlavolamy 1 - Praha


Naučíte se na svého psa dívat jinýma očima než doposud. V poslední části workshopu se zapotí i samotní majitelé až budou sami vytvářet hlavolamy/puzzle pro ...

Hersenwerk - Kladno


Naučíte se na svého psa dívat jinýma očima než doposud. V poslední části workshopu se zapotí i samotní majitelé až budou sami vytvářet hlavolamy/puzzle pro ...

Jak vyhodnotit stav psa v akutním stavu


Jul 2, 2021 ... Pokud má pes závažná zranění a nebo je v opravdu akutním stavu, zemře vám pes před očima, aniž vy jste přišli na to, kde vlastně začít.

Gump, pes, který naučil lidi žít


Sep 27, 2019 ... Příběh vyprávěný očima toulavého psa Gumpa. Příběh o cestě plné překážek a pastí, o lásce, která má sílu až za duhový most, o psí obětavosti ...

Workshop Hersenwerku - Hlavolamy pro psy


Naučíte se na svého psa dívat jinýma očima než doposud. V poslední části workshopu se zapotí i samotní majitelé až budou sami vytvářet hlavolamy/puzzle pro ...

O stresu, neúspěchu a úspěchu


Dec 16, 2018 ... Sekce: Výcvik a výchova psa / kočky, Výchova, Psí sporty ... která mi proletí kolem hlavy, za zadkem, před očima nebo mě praští do nosu.

Hersenwerk– praktický seminář


Naučíte se na svého psa dívat jinýma očima než doposud. V poslední části workshopu se zapotí i samotní majitelé až budou sami vytvářet hlavolamy/puzzle pro ...

Workshop psí hlavolamy


Naučíte se na svého psa dívat jinýma očima než doposud. V poslední části workshopu zapojí majitelé své šedé mozkové buňky a budou sami vytvářet ...

Jaké výhody skrývá batoh pro psa?


Apr 11, 2022 ... Batoh pro psa vyniká rozložením síly po celé délce zad oproti tašce. ... Poté se koukne psíma očima a Vám je jasné, že po "svých" už se mu ...

Hersenwerkový workshop


Jaký hlavolam je pro právě vašeho psa vhodný a jaký ne; Jak sestavit „návod“ našemu psovi ... Naučíte se na svého psa dívat jinýma očima než doposud.

Jak zbavit světlou srst nežádoucích skvrn


Oct 27, 2014 ... Při řešení tohoto problému záleží na tom, jestli svého psa nebo kočku připravujete na výstavy, nebo je vaším cílem jen pěkně udržované zvíře ...

Kukur Tihar: Nepálské oslavy psa


Oct 30, 2018 ... Šiva údajně na psovi jezdil, bůh smrti Yama vlastnil dva strážní psy, oba se čtyřma očima. Psi také stráží vchod do Naraky, hindského pojetí ...

Můj pes si dělá co chce. Co s tím?


Feb 8, 2016 ... váš dotaz je bohužel učebnicovým příkladem toho, že psa si každý musí ... očima a před odchodem z domu klidit všechny věci, které by psa ...

Souznění dvou duší


May 6, 2020 ... Moderní výcvik psa spočívá v promyšleném užití vědeckých poznatků, ... Podívejte se na to, co se pes může naučit, úplně novýma očima.

Když pes vrčí...


Mar 15, 2014 ... Zaujal nás příběh psa, se kterým si jeho rodina neví rady. ... nějak pokažených psů, a díky němu mnozí dělají doslova pokroky před očima.

Dogtrekking – disciplína pro každého


Jun 5, 2017 ... ... oči proti slunci a zálibně přelétl očima rybník zčeřený drobným vánkem. ... Na druhou stranu se od nás (i od psa) očekává určitá fyzická ...

O psí řeči aneb Velký dar


Feb 23, 2017 ... ... "test psem" než někoho necháte mluvit do výchovy vašeho psa. ... Musí na mně viset očima, vědět o mně, i když jsou třeba 100 metrů přede ...

Více toho o ocima psa nemáme

Pro další informace o ocima psa zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o ocima psa.