Zmáčkněte ESC pro zavření

Prvni vystava

Tipy na vše o Prvni vystava přímo od chovatelů pro chovatele.

Šiperka


(Schipperke) Povaha plemene Šiperka (Schipperke) je vynikající hlídač a strážce. Je sebevědomá a dominantní, ale konflikty nevyhledává. Přesto, že je šiperka malý pes, hlídá s..

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Trpasličí pinč


Povaha plemene Trpasličí pinč je pes, který je svou velikostí přímo ideální do města a do bytu. Je malý, milý a přítulný. Navíc je skvělý hlídač a jeho štěkot rozhodně předčí ..

Malý hladkosrstý pinč


Malý hladkosrstý pinč (německý pinč, trpasličí pinčk, srnčí ratlík) Povaha plemene Nenechte se zmást jeho velikostí! V malém tělíčku se skrývá velké srdce a velká osobnost. Tr..

Irský teriér


Irský teriér (Irish Terrier, Irish Red Terrier) Povaha plemene Irský teriér je vyhlášený svou odvahou, temperamentem a oddaností. Je rychlý, vytrvalý a silný. Provází ho také ..

Irský červenobílý setr


Irský červenobílý setr (Irish Red and White Setter) Povaha plemene Irský červenobílý setr je lovecký pes pro lov se střelnou zbraní zejména na poli. Při práci je jemný, jistý,..

Australský teriér


Australský teriér (Australian Terrier, aussie) Povaha plemene Australský teriér podědil všechny žádoucí vlastnosti teriérů a říká se, že je to „nejkvalitnější křížený teriér"...

Australský silky teriér


Australský silky teriér (Australský hedvábný teriér, Australian Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér má všechny znaky větších teriérů. Je to ostražitý hlídač,..

Australský ovčák


Australský ovčák (Australian Shepherd Dog, aussie) Povaha plemene Australský ovčák je pes s nadprůměrnou inteligencí, je dokonce tak inteligentní, že zaujímá jedno z prvních m..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

Umísťovací výstava koček a psů


Umísťovací výstava koček a psů, Psí akce, PESWEB. ... Naše první výstava se konala 1. a 2. června 2013 a moc kočiček tehdy nový domov nenašlo.

Co chcete vědět o Prvni Vystava?

Chcete vědět více o Prvni Vystava? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Prvni Vystava a podobných témat.

Dog Show Rybníky


Sep 9, 2009 ... Cituji rozhodčího:" takhle pěkného psa jsem už dlouho neviděl". Dostal VN1. Byla to jeho úplně první výstava a zdálo se mi, že po ní docela ...

Světová výstava psů 2021 v Brně


Oct 12, 2021 ... Byla to Paccova sedmá výstava a Pacco již dříve získal titul junior šampion České republiky. ... Naše první psí výstava krok za krokem.

13. BRNĚNSKÁ KRAJSKÁ VÝSTAVA PSŮ


BRNĚNSKÁ KRAJSKÁ VÝSTAVA PSŮ, Psí akce, PESWEB. ... Dále bude vyhodnocena nejlepší fena výstavy, pes a absolutní vítěz, první tři z kategorie dítě a pes do ...

Výstavy


Aug 17, 2020 ... Výstava psů je kynologická akce, která je velmi spjatá s chovem ... První řádná výstava psů se uskutečnila 28. a 29. června 1859 v městské ...

Výstava nanečisto v Pesoparku


Místo konání: psí areál Pesopark - Praha Uhříněves, příjezd z ulice Bečovské, odbočit u dřevěmé cedule "K NÁM" a dále první odbočkou doleva.

Oblastní výstava psů


Mar 18, 2013 ... Oblastní výstava psů Praha, kemp Džbán - před dvěma lety jsme si přivezli ... loni jsme vynechali a letos jsme sice s Akkím byli opět první, ...

První hárání


May 5, 2016 ... Pokud máte doma štěněcí slečnu, mohlo by vás první hárání zaskočit, není tedy od věci ... Play More - první interaktivní výstava jen pro psy.

První hárání


May 5, 2016 ... „ Na výstavy psů jezdím více než 30 let, a proto mi už vše připadá tak nějak automatické a samozřejmé. Často se ale setkávám s dotazy nováčků, ...

První pomoc při otravě II. - pesticidy


Jul 10, 2017 ... „ Na výstavy psů jezdím více než 30 let, a proto mi už vše připadá tak nějak automatické a samozřejmé. Často se ale setkávám s dotazy nováčků, ...

Jaké nástrahy přináší psům léto


Jun 12, 2019 ... Naše první psí výstava krok za krokem. Co čekat a na co nezapomenout, radí Klára Miketová. „ Na výstavy psů jezdím více než 30 let, ...

První hárání


Jul 7, 2017 ... První hárání, Články, PESWEB. ... různé mezinárodní výstavy psů a koček pořádané v České republice, sportovní kynologii a další psí sporty.

Šiperka - malý lodník z Belgie


Aug 6, 2017 ... Byly to právě šiperky, jimž byla věnována první výstava psů na světě a to roku 1886 v Anglii. Postupem času se stalo toto plemeno národním ...

První pomoc při otravě I. - čokoláda


Jun 29, 2017 ... „ Na výstavy psů jezdím více než 30 let, a proto mi už vše připadá tak nějak automatické a samozřejmé. Často se ale setkávám s dotazy nováčků, ...

Není konzerva jako konzerva


Jan 24, 2020 ... V první řadě bychom si při výběru psí konzervy měli položit otázku, jestli hledáme jen doplněk ... Naše první psí výstava krok za krokem.

Pravda o mořských řasách


Jun 16, 2014 ... Vzpomínám si, že když jsme si pořizovali první z našich koček, britskou modrou, ... Play More - první interaktivní výstava jen pro psy.

Více toho o prvni vystava nemáme

Pro další informace o prvni vystava zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o prvni vystava.