Zmáčkněte ESC pro zavření

Proc mit doma stene

Tipy na vše o Proc mit doma stene přímo od chovatelů pro chovatele.

Proč si nekupovat psa, ale vzít ho z útulku


Útulky už pejsky, kteří jsou s nimi delší dobu, znají. Některé útulky provozují dočasné péče. Pejsci v dočaskách jsou umístěny do rodiny a při podpisu adopční smlouvy se rodi..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Velký münsterlandský ohař


Povaha plemene Jedná se o plemeno velmi společenské a hravé. Tito psi jsou energičtí a pracovití. Nebývají nervózní ani agresivní. Jsou to velmi chytří a dobře cvičitelní psi...

Švýcarský honič


(Lucernský honič, bernský honič, jurský honič, švycký honič, Schweizer Laufhund, Swiss Hound) Povaha plemene Plemeno švýcarský honič se dělí na čtyři různá plemena lišící se n..

Pikardský ovčák


(Berger Pikard, Berger de Pikardie, Pikardy Shepherd) Povaha plemene Pikardský ovčák je pastevecký a hlídací pes. Je inteligentní a plný energie. Je bezmezně věrný svému pánu ..

Německý ovčák


Německý ovčák (Vlčák, Deutscher Schaferhund, German Shepherd Dog) Povaha plemene Německý ovčák je velice inteligentní a učenlivý pes. Je také velice odvážný a sebevědomý. Je t..

Německá doga


Německá doga (Deutsche Dogge, Great Dane, German Mastiff, Grand Danois) Povaha plemene „Velký pes s velkým srdcem!" V rodině se okamžitě stane plnohodnotným členem. K tomu dog..

Laponský pes


Laponský pes Povaha plemene Ačkoli jde o plemena původně ovčácká, velice dobře se adaptovala do role domácích mazlíčků. Není divu. Pes je veselý, vitální, hravý, přátelský a v..

Jezevčík dlouhosrstý


Jezevčík dlouhosrstý (Dachshund, Dackel, Teckel) Povaha plemene Jezevčík je inteligentní, vynalézavé a charakterní plemeno. Není nejposlušnějším psem a dokáže být značně umíně..

Irský vlkodav


Irský vlkodav (Irish Wolfhound, Irský pes, Velký pes z Irska) Povaha plemene Irský vlkodav je od přírody přátelský a milý pes, který dobře vychází s lidmi i s ostatními psy. P..

Irský červenobílý setr


Irský červenobílý setr (Irish Red and White Setter) Povaha plemene Irský červenobílý setr je lovecký pes pro lov se střelnou zbraní zejména na poli. Při práci je jemný, jistý,..

Foxteriér hladkosrstý


Foxteriér hladkosrstý (Fox Terrier Smooth) Povaha plemene Hladkosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí, ostražití psi. Mezi jejich další vlastnost patří tvrd..

Foxteriér drsnosrstý


Foxteriér drsnosrstý (foxteriér hrubosrstý, Fox Terrier Wire) Povaha plemene Hrubosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí a ostražití psi. Jsou tvrdohlaví, kd..

Flanderský bouvier


Flanderský bouvier Povaha plemene Flanderský bouvier je velmi věrný pes a lpí na své rodině. Jsou ostražití a neúplatní, proto jim můžete bez problémů přenechat hlídaní domu i..

Barzoj - ruský chrt


Barzoj - ruský chrt Povaha plemene Chování barzoje téměř kopíruje jeho celkový vzhled - je to klidný a vyrovnaný pes, k rodině chovatele přítulný, vůči cizím lidem si zachováv..

Americko-kanadský ovčák


Americko-kanadský ovčák (Bílý švýcarský ovčák) Povaha plemene Americko-kanadský ovčák není snadno zaškatulkovatelný. Různí psi mají totiž různou povahu. Jeden je plný energie,..

Pes a klec - ANO nebo NE? I.


Mar 22, 2015 ... Ale nemáme ji a doufám, že mít nebudeme. Petra Nováková: Přemýšlím, proč si pořizujete psa do bytu, když skončí v kleci? Proč si nepořídíte ...

Co chcete vědět o Proc Mit Doma Stene?

Chcete vědět více o Proc Mit Doma Stene? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Proc Mit Doma Stene a podobných témat.

Můj pes si dělá co chce. Co s tím?


Feb 8, 2016 ... Jsem už v důchodu a dostala jsem jako dárek štěně-fenku, křížence velkého ... ale poslechne asi jen když chce nebo když jsme doma samy.

Proč oblékat psa?


Oct 27, 2016 ... Důvodů, proč je oblečení pro psy důležité, je hodně – od těch ... Není žádná ostuda, chcete-li mít svého pejska stejně elegantního jako sami ...

Co dělat, aby neútočil na jiné psy?


Jun 17, 2016 ... Pokud psa naučíme nějaký cvik a tento cvik umí pes spolehlivě (to znamená vždy a všude, ne jen doma) provést na náš povel, můžeme pomocí tohoto ...

Proč mne nemá rád?


Jul 31, 2018 ... Proč to dělá!? ... Paní krmila štěně 3x denně vařeným masem a zeleninou a pro jistotu ... Doma se paní stále snažila o kontakt s psíkem, ...

Když nemá chuť k jídlu


Apr 13, 2016 ... Mít doma žravého psa, to bývá občas setsakramentský problém. ... proč by se měl večer hnát k misce granulí, když ví, že ráno, ...

Psí lupy: Proč se dělají a jak na ně


May 24, 2019 ... Psí lupy: Proč se dělají a jak na ně. Suchá kůže dokáže potrápit i naše ... Na svědomí je můžou mít i parazité jako dravčíci nebo roztoči.

Jak překonat strach dětí ze psů?


Sep 24, 2020 ... Takže to, jaký budeme mít vztah ke psům, zda pozitivní nebo ... Někteří psi jsou ve vodě jako doma, jiní na druhou stranu nemůžou vodu ...

Více toho o proc mit doma stene nemáme

Pro další informace o proc mit doma stene zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o proc mit doma stene.