Zmáčkněte ESC pro zavření

Psi potrebuji vycvik jak ma byt

Tipy na vše o Psi potrebuji vycvik jak ma byt přímo od chovatelů pro chovatele.

Knírač malý


Knírač malý   Povaha plemene Malý knírač vyniká značnou pracovitostí, vytrvalostí, ale i samostatností. Vždy srší dobrou náladou a energií. V zásadě je to plemeno pracovní, vy..

Československý vlčák a rizika jeho chovu


Uvažujete nad koupí vlčáka? Zde se dozvíte, jestli je plemeno vhodné pro vás a jaké je jeho potencionální využití. Vzhled  Československý vlčák je větší než psi, kteří se řad..

Štěně jako nový člen rodiny


Vlastnit štěně je velká zodpovědnost. Před adopcí štěněte je důležité vědět, co očekávat. Od výcviku přes krmení až po socializaci, je toho hodně, co je třeba zvážit. Zde je ..

Basset


Basset (baset) Povaha plemene Tento psí kamarád je vynikajícím a veselým společníkem. Baseti jsou také velice klidní až flegmatičtí psi a ve svém konání jsou trpěliví a vytrv..

Velký švýcarský salašnický pes


  Povaha plemene I přes svůj impozantní vzhled má velký švýcarský salašnický pes mírnou vyrovnanou povahu. Může se chlubit odvahou a inteligencí, v každé situaci se chová nebo..

Miniaturní bulteriér


Miniaturní bulteriér (minibulteriér) Povaha plemene Miniaturní bulteriér má více z povahy teriéra nežli buldoka. Jsou to živí, hbití a vytrvalí psi. Jsou velmi energičtí a odv..

Knírač velký


Knírač velký Povaha plemene Typickým rysem velkého knírače je dobromyslnost, vyrovnaná povaha a přirozená inteligence, je také veselý a temperamentní. Svou rodinu miluje a těž..

Broholmer - Dánská doga


Broholmer - Dánská doga Povaha plemene Povahové vlastnosti broholmera vyplývají z jeho příbuzenství s velkými dogovitými psy. Je to pes velice ušlechtilé, milé a klidné povahy..

Border teriér


Border teriér Povaha plemene Border teriér je vysoce inteligentní, k životu se staví věcně a s velkou houževnatostí. Tito psi jsou také veselými společníky a v rodinném kruhu ..

Bordeauxská doga


Bordeauxská doga Povaha plemene Tento pes působí naprosto klidným, vyrovnaným až flegmatickým dojmem - ostatně vzhledem ke své velikosti nemá zapotřebí na sebe dále upozorňova..

Bladhaund - Anglický barvář


Bladhaund - Anglický barvář (bloodhound, svatohubertský pes, pes sv. Huberta) Povaha plemene Tito psi se chovají naprosto přátelsky ke všemu živému, milují dospělé lidi stejně..

Bernský salašnický pes


Bernský salašnický pes Povaha plemene Při popisu povahy bernského salašnického psa je možné použít samé superlativy. Tento pes je totiž vynikajícím přítelem svého pána i jeho ..

Basenži


Basenži (Basenji) Povaha plemene Hledáte-li zcela rovnocenného psího partnera, může být basenži tou správnou volbou. Tito psi své pány milují, ale téměř nikomu nedovolí rozhod..

Proč psi štěkají?


Mar 14, 2018 ... Psi, stejně jako jejich předci vlci, komunikují mimo jiné i prostřednictvím zvuku. Psi jsou však mnohem hlučnější než vlci.

Co chcete vědět o Psi?

Chcete vědět více o Psi? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psi a podobných témat.

PSI NA Farčatech


PSI NA Farčatech, Psí akce, PESWEB. ... srdcem předvede výcvik asistenčního psa a čeká Vás i vystoupení Psí školy Polná, od které uvidíte ukázky kynologie.

I psi projevují emoce


I psi projevují emoce. 25.4.2017. Smutek, radost? Myslíte, že jsou to pouze lidé, kteří cítí širokou škálu emocí? Troufnu si říct, že ještě před pár lety by ...

Co dělat, když se dva psi poperou


Feb 12, 2014 ... Proč se psi perou? Agrese patří do normálního repertoáru chování každého psa. V přirozených podmínkách pomáhá psům získat věci nutné k přežití.

Jak psi cítí bolest


Jan 14, 2017 ... Psi instinktivně svou bolest skrývají. I proto panovalo ve vědeckých kruzích dlouhou dobu přesvědčení, že stejně jako ostatní zvířata bolest ...

Psi ve Svaté zemi


Jun 21, 2015 ... Nyní se v těchto místech rozkládá stát Izrael. Podívejme se tedy, jak si žijí psi v Izraeli, očima a objektivem turisty. Izraelské psy ...

Mohou psi trpět ADHD?


Apr 5, 2018 ... Proto jsou do dalšího chovu vybíráni převážně takoví psi, kteří tento požadavek splňují. Není tedy divu, že jejich potomci vykazují náramnou ...

Více toho o psi potrebuji vycvik jak ma byt nemáme

Pro další informace o psi potrebuji vycvik jak ma byt zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psi potrebuji vycvik jak ma byt .