Zmáčkněte ESC pro zavření

Sok

Tipy na vše o Sok přímo od chovatelů pro chovatele.

Nejlepší kloubní výživa pro psy roku 2024


Starost o klouby našich čtyřnohých přátel je klíčová, zejména s přibývajícím věkem. V dnešní době je trh s doplňky stravy pro psy plný různých produktů, ale které z nich jsou..

Víte, jak se vyrábí psí granule?


Pokud jste hrdým majitelem čtyřnohého kamaráda, či jeho pořízení teprve plánujete, nejspíš je pro vás zásadní otázka správné výživy. Výběr je dnes opravdu široký, avšak nejča..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Jak postavit boudu pro psa


Když máte psa, je důležité mu zajistit vhodné a pohodlné místo k pobytu. K dispozici jsou různé možnosti, ale jednou z nejlepších je postavení boudy pro psa. V tomto článku s..

Západosibiřská lajka


Povaha plemene Západosibiřská lajka je vyrovnaná, věcná a nekomplikovaná. Plemeno je přátelské a disponuje značnou inteligencí. Poměrně snadno se učí a ráda pracuje. Vychází ..

Kromforlaender (Kromforländer )


Povaha plemene Kromforländer má mimořádně dobré vlastnosti. Dobře se snáší s jinými psy, vychází dobře s dětmi. K neznámým lidem se chová spíše zdrženlivě. Kromforländer je s..

Knírač střední


Knírač střední Povaha plemene Střední knírač je pes velmi živý, temperamentní a nebojácný. Vyniká značnou inteligencí a lze ho výborně vycvičit. Je také výborným sportovcem. ..

Holandský pinč


Holandský pinč (Hollandse Smoushond) Povaha plemene Holandský pinč je velmi veselé a hravé plemeno povahou podobné teriérům. Je velmi aktivní a snadno se učí. Velmi dobře vyc..

Greyhound


Greyhound (Anglický chrt) Povaha plemene Greyhound je klidný, mírný a někdy vyloženě líný pes. Je inteligentní, učenlivý, citlivý, oddaný, hravý, veselý, velmi rychlý a také ..

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Vydrař


(Otterhound) Povaha plemene Stejně jako většina psích plemen používaných k lovu, i vydrař je vhodným rodinným společníkem a věrným přítelem. Povahu má milou a přátelskou, poku..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Vestfálský jezevčíkovitý honič


Povaha plemene Vestfálský jezevčíkovitý honič se vyznačuje živou a veselou povahou. Je to plemeno vyrovnané, sebejisté a během práce prokazuje velkou odvahu a výdrž. Doma je k..

Velký münsterlandský ohař


Povaha plemene Jedná se o plemeno velmi společenské a hravé. Tito psi jsou energičtí a pracovití. Nebývají nervózní ani agresivní. Jsou to velmi chytří a dobře cvičitelní psi...

Uruguayský cimarron


Povaha plemene Cimarron je velmi odvážný a vyrovnaný pes. Vyniká značnou inteligencí a díky tomu lze dobře cvičit, musí se však začít včas. Stejně tak je nutná socializace už ..

Tosa Inu


(Japonská doga, Japanese Fighting Dog) Povaha plemene Tosa inu je velice sebevědomý, vyrovnaný, inteligentní a klidný pes. Málokterá situace jej vyvede z míry. Nekompromisně s..

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Tibetský španěl


Povaha plemene Tibetský španěl je milý, citlivý, veselý a inteligentní pes. Říká se, že je to "velký pes v malém". Umí být velmi klidný, soustředěný a důstojný. Má ale také vl..

Tibetská doga


Povaha plemene Tibetská doga má mírnější povahu. Je oddaná svému pánovi. Svoji radost z návratu svých majitelů domů po delší nepřítomnosti projevuje až příliš nadšeně. Tibetsk..

Syndrom výcvikového kolapsu


Mar 25, 2014 ... Máte labradora a už se stalo, že mu na procházce zeslábly zadní nohy? Tak si určitě přečtěte tento článek o nemoci EIC! V dnešní době vám ani ...

Včelí bodnutí a hadí uštknutí


11 hours ago ... ... může být alergická reakce celková (alergie způsobená protilátkami IgE), v nejhorším případě může nastat anafylaktický šok a smrt psa.

Více toho o sok nemáme

Pro další informace o sok zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o sok.