Zmáčkněte ESC pro zavření

Stesti

Tipy na vše o Stesti přímo od chovatelů pro chovatele.

Vaestgoetlandský špic


Povaha plemene Västgötlandský špic je pes velice učenlivý a rychle chápe, co se po něm požaduje. Výchova není složitá, výcvik je díky jeho poslušnosti jednoduchý. Můžeme o něm..

Tibetský španěl


Povaha plemene Tibetský španěl je milý, citlivý, veselý a inteligentní pes. Říká se, že je to "velký pes v malém". Umí být velmi klidný, soustředěný a důstojný. Má ale také vl..

Sedmihradský honič


(Erdelyi kopo) Povaha plemene Tito psi mají svůj samostatný úsudek, jsou velmi inteligentní a také iniciativní. Nejdůležitějším povahovým rysem sedmihradského honiče je ale ne..

Portugalský ovčák


(Cao de Serra de Aires)   Povaha plemene Portugalský ovčák je milý, přátelský a komunikativní pes. Vyznačuje se mírně nezávislou povahou, velkou aktivitou a chutí do práce. Sv..

Pikardský ovčák


(Berger Pikard, Berger de Pikardie, Pikardy Shepherd) Povaha plemene Pikardský ovčák je pastevecký a hlídací pes. Je inteligentní a plný energie. Je bezmezně věrný svému pánu ..

Německá doga


Německá doga (Deutsche Dogge, Great Dane, German Mastiff, Grand Danois) Povaha plemene „Velký pes s velkým srdcem!" V rodině se okamžitě stane plnohodnotným členem. K tomu dog..

Lvíček


Lvíček Povaha plemene Lvíček je přítulné, milé a nekonfliktní plemeno. Je to inteligentní a přátelský společník. Plně respektuje lidskou autoritu a nemá s ní problém. Je to id..

Leonberger


Leonberger Povaha plemene Leonberger je velký pes, velký dobrák, kamarád i hlídač. Je klidný, přátelský, trpělivý, naprosto odevzdaný celé rodině. Snadno se vychovává a nemusí..

Japonský čin


Japonský čin (Japan chin, japončík) Povaha plemene Japan chin je přítulný a veselý pes s nekomplikovanou povahou. Je rád ve středu pozornosti a velmi si cení přítomnosti svého..

Erdelyi Kopo


Erdelyi Kopo (Sedmihradský honič) Povaha plemene Tito psi mají svůj samostatný úsudek, jsou velmi inteligentní a také iniciativní. Nejdůležitějším povahovým rysem erdelyi kopo..

Bulteriér


Bulteriér (bulík) Povaha plemene bulteriér Je nadmíru důležité zdůraznit, že bulteriér není svou podstatou žádnou hrůzostrašnou „bestií", jak je někdy v médiích prezentováno. ..

Boloňský psík


Boloňský psík Povaha plemene Stejně jako bišonek, je i boloňský psík citlivé zvíře, které reaguje na jemné signály a změny v chování člověka velmi intenzivně. Přítomnost něžné..

Bavorský barvář


Bavorský barvář Povaha plemene Málo štěkající bavorský barvář je doma klidným, poslušným a přátelským psem. Je to ale lovec, s velkou potřebou pohybu a práce s obdivuhodnou vý..

Artoisský honič


Artoisský honič (Artéský honič, Pikardský honič, Chien d´Artois, Artois Hound) Povaha plemene Artoisský honič je společenský pes, který velmi dobře snáší život ve smečce. Je p..

Aljašský malamut


Aljašský malamut (Malamut, Alaskan Malamute) Povaha plemene Malamut je společenský, přátelský, dobrosrdečný a laskavý pes. Je velmi hravý a v dospělosti důstojný. Dokáže být t..

Charitativní večer psího štěstí


Přijďte na charitativní den pro pejsky z Azylu opuštěných zvířat Libeň a Psího štěstí plný skvělého programu! 28.2.2016 od 15 hodin v dejvické Klubovně ...

Co chcete vědět o Stesti ?

Chcete vědět více o Stesti ? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Stesti a podobných témat.

Dvojzkoušky Dvojité štěstí


MÍSTO: Holešov-Všetuly, 49.330496, 17.560828. Parkujte kdekoli v okolí haly, na sídlišti na ul. Dukelská, na ul. 6.května, hlavně ne na zákazu nebo v něčím ...

Drákulu ve stáří opustilo štěstí


Jun 6, 2018 ... V tento moment Drákulu štěstí opustilo, pán už se pro něj nikdy nevrátil a musel putovat do místního útulku. Už není po boku svého milovaného ...

Mazlení se psy jako lidská droga


Mar 25, 2019 ... Nejenže uvolňuje hormony štěstí a pohody serotonin, dopamin a oxytocin, díky tomu i snižuje krevní tlak a míru stresu.

Ať je v útulku útulno


Dec 12, 2018 ... Podpořte s naším spolkem Běhejme a pomáhejme útulkům a Slevomat zvířata, která neměla štěstí na páníčky a klidný domov. Stačí zakoupit voucher v ...

Hemingwayovy polydaktylní kočky


Sep 7, 2018 ... Věřili, že štěstí přináší především ty šestiprsté. Vzhledem k velkému počtu koček, které Hemingway choval, není divu, že se tato abnormalita v ...

Kdo ví, jak se lidé zamilovávají?


Aug 3, 2017 ... Možná štěstí v neštěstí. Pobytem za mřížemi tolik pohrdal a nenáviděl ho, že se mu to ve zlém vrátilo. Adoptovala si ho jedna rodina, která ho ...

Psí historie II: Hačikó


Jun 20, 2016 ... V Japonsku se toto plemeno stalo symbolem štěstí a věrnosti. Počátkem dvacátého století bylo dokonce prohlášeno za kulturní bohatství a ...

Mazlení se psy jako lidská droga


Mar 18, 2019 ... Nejenže uvolňuje hormony štěstí a pohody serotonin, dopamin a oxytocin, díky tomu i snižuje krevní tlak a míru stresu.

Více toho o stesti nemáme

Pro další informace o stesti zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o stesti .